X-(L) Napisano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 u mnie wszystko ładnie działa nadal jestem za wyłączeniem przy szybkiej edycji tego zdania: "ostatnio zmieniany (...)" i za wywaleniem płci spod avataru, ikonka wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Napisano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Już działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
X-(L) Napisano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 znowu nie działa ikona plci :| i nadal można chyba ze dwa puste wiersze pod avatarem na samym dole zlikwidować juz działa. dud ponaprawiał , dzięki za uwzględnienie moich sugestii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dud Napisano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Reasumując: - ikona płci powinna już działać (po dłuugich próbach wreszcie się udało), jeżeli nie działa... odśwież stronę (F5 lub Ctrl+F5) - okroiłem na maksa informację przy poście ... już nie ma pustej linii na dole To by było chyba na tyle na razie... trochę się zmęczyłem i tymczasowo wolałbym nic nie zmieniać/dodawać. Acha... zmieniłem wszystkim, którzy nie mieli ustawionej płci na "Mężczyzna". Jeżeli ktoś się czuje urażony, to niech wejdzie do Panelu kontrolnego, edycji pól profilu i sobie zmieni płeć na inną Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cann Napisano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 dud brawo za wklad i zaangazowanie teraz juz tylko chyba tylko pozostala jakas delikatna kosmetyka aczkolwiek jak dla mnie juz jest wszystki ok !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 A czemu wyświetla mi się tylko jeden użytkownik na stronę w liście Użytkowników - i to niezależnie od tego, jaką liczbę użytkowników na stronę sobie ustalę ? Wcześniej było normalnie, czyli standardowo 10... Pozdrówko zaskoczone ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gavron Napisano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Kurcze - właśnie miałem małą absencję na forum spowodowaną awarią komputera - a tutaj widzę diametralne zmiany :| muszę się przyzwyczaić, bo na razie jest "dziko" PS. Wszystkie ikonki mi działają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 20 Grudnia 2005 Root Admin Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 ja tez nie moge sie przyzwyczaić... ale to kwestia czasu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cookiesrulez Napisano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 No, chyba w końcu wszystko co potrzebne działa. A najbardziej mi sie podoba szybka edycja postów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 20 Grudnia 2005 Root Admin Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 koniec sezonu na obleśne żarówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Ale poprzednie podpisy były weselsze . Pozdrówko czepialskie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Ale teraz Stały bywalec nieprzyjemnie mi się kojarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 20 Grudnia 2005 Root Admin Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 jest 10 minut na edytowanie wlasnego posta. i można wstawiać foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
X-(L) Napisano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Ale poprzednie podpisy były weselsze . Pozdrówko czepialskie . ...i sympatyczniejsze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 koniec sezonu na obleśne żarówki No jak Osram nie chces nas juz sponsorwoac Może musisz odświezyć? Teraz Shoutbox trzeba odświeżać manualnie Dzieki zamuliłem sie nie widziałem tego przycisku odśwież Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 A ja jeszcze raz powtórzę pytanie: co mi się narobiło z tą listą użytkowników: post #220 ?... I w dodatku leci alfabetycznie, a nie datami - i nie mogę tego nijak zmienić... Czy tylko ja tak mam, czy inni też? Pozdrówko z zagwozdką ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dud Napisano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Inni też... musiało się coś namieszać... w wolnej chwili się tym zajmę. Dopisuję do listy "do zrobienia" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 20 Grudnia 2005 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Kiedy pisałem posta, a poprzedni w danym temacie także był mój to był on dodawany, ale była adnotacja cos w stylu "Dodano i data " - da rade to dodać ? Ps mamy emotki z starego forum i nowego :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Dzięki ! Pozdrówko uspokojone . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cann Napisano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 w starym forum podobala mi sie taka funkcja ze patrzyles kto jest na forum i ile czasu !!tutaj jest tylko opcja zobaczenia uzytkownikow aktywnych przez ostatnie 15 min. !??nie lepiej bylo po staremu ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Napisano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 O, ciekawe! Wszyscy z zerową ilością postów dostali poziom VIPów. :030: Rozumiem, że chwilowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 W profilu pod statystykami aktywności są Inforamcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gavron Napisano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 No przyznam że zaczynam się przyzwyczajać do tego nowego wizerunku i opcji forum Fajnie Chłopaki że staracie się je przybliżyć to poprzedniego wyglądu Kawał dobrej roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Nie podoba mi się czytanie nowych postów czyli klkasz na danych temat i nie przeskauje do nie przeczytach postów tylko włącza się od początku tematu poza tym nie widać ile jest nowych postów i tematów :angry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Bo klika się na czerwony kwadracik a nie na temat postu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.