dud Napisano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Niestety na razie z tymi funkcjami: Zobacz swoje postyZobacz posty bez odpowiedzi Zobacz posty nieprzeczytane / Zobacz posty od ostatniej wizyty jest problem. Nie ma ich domyślnie w skrypcie forum, ale jeżeli coś znajdę do tego, bądź wymyślę, to będzie. Nic nie obiecuję, więc nie nastawiajcie się, że będa te opcje. PS. m. in. te opcje powodowały dosyć szybki rozrost bazy danych (ze względu na konieczność przetrzymywania historii dla każdego użytkownika) A co to jest ta opcja w górnym menu "Zobacz swoje tematy". Jakoś nie bardzo mogę rozszyfrować co mi za tematy wyskakują po kliknięciu na to - niby powinny moje tematy wyskoczyć a wyskakują mi całkiem inne. Zaraz to usuwam... sorry za zamieszanie, ale testowałem pewne ustawienia i niestety na razie sie nie udało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cookiesrulez Napisano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 No to się porobiło.. każdy czegoś chce, każdy o coś pyta... Może zostawmy testowanie adminom, za jakiś czas jak już wszystko obcykają to nam powiedzą co i jak dokłądnie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Swoją droga, przy próbie otwarcia obrazka z symbolem płci męskiej wyskakuje coś takiego: Plik/katalog o adresie http://forumrowerowe.jgc.pl/style_images/g...C5%BCczyzna.gif nie istnieje na tym serwerze. Proszę spróbować wpisać nazwę pliku/katalogu ponownie. Przyznać się, kto gwizdnął obrazek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mergoos Napisano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 muzycom, dobrze gadasz. Bo wg. mnie wystarczyłyby same żaróweczki. Liczba postów, może rozpraszać początkujących Tylko że teraz mamy VIPów którzy nie za dużo jeszcze napisali (jak ja) i brak liczby postów pod avatarem to dopiero zamieszania narobi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 A ja bym tam usunoł liczbe postów po co to komu i te vipy i nie vipy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mergoos Napisano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 A to co jest....? Postów: 27 Oj Fazi nie skumałeś... Marc1n z Muzycomem optowali żeby tą liczbę wywalić spod avatara. Wiem że ona tam jest i piszę dlaczego powinna tam pozostać...Ale jak się już tak bawimy w optymalizację to może wiek i płeć do jednej linijki... Np. u mnie byłoby: Wiek: 32 Płeć: M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Napisano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 W lewej kolumnie jeszcze można skasować te dwa puste wiersze na końcu. Czy ktoś majstruje przy ostrzeżeniach? U mnie się coś pojawiło. Panie władzo, za co?? Aha, jeszcze w historii postów są cały czas stare ramki. Pozdrówko obywatelskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Cos nie tak z pokazywaniem postów nieprzeczytanych.Świeci mi że np w dziale sprzęt są nieprzeczytane posty wchodze tam a tam wszytskie sa pokazane jako przeczytane :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Sorki to byłem ja zamotałem sie nie byłem zalogowany jakoś nie działa mie te automatyczne logowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Nie działa mi Shoutbox widze wypowiedzi z wczorj a dzisiejszych nie widze.Nawet jak cos napisze to tez tego nie widze.Może musz coś gdzieś odzanczyć :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebekfireman Napisano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Zobaczcie po lewej stronie. Dlaczego ja mam napis Ostrzeżenie: (0%)i jakieś 5 niebieskich kwadracików natomiast inni tego nie mają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Może musisz odświezyć? Teraz Shoutbox trzeba odświeżać manualnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Napisano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Zobaczcie po lewej stronie. Dlaczego ja mam napis Ostrzeżenie: (0%)i jakieś 5 niebieskich kwadracików natomiast inni tego nie mają? Już masz czysto. Teraz przeszło to na mnie :angry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 W kwestii kwadracików: chłopaki, wszyscy to mamy, tylko każdy widzi swoje . Pozdrówko indywidualne . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dinsdale Napisano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Wtrącę moje kolejne 0,03PLN: Jak ikonki płci będą już chodzić w obydwóch postaciach to usunąłbym spod avatara "Płeć: Mężczyzna/Kobieta" (po co dublować tą samą informację) Liczbę postów zdecydowanie bym zostawił (tak jest chyba na większości forów) Ja bym w sumie zrezygnował z VIPów i nie-VIPów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
riker Napisano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 a ja nie wiem czemu "sram na deore".......no i kolory mi sie nie podobaja, to szablonowe i niemal wszystkie fora maja blue, mam przyjemnosc fofowac na kilku i wszstkie takie same moze kolorystyka z xc-zone? no i nie wali po oczach o 4 rano. plec mozna ograniczyc do ikony, jak sie nie mylimy w toaletach i tu obciachu nie bedzie. a, i nie specjalnie rozumiem te zarowki ........a moze bylyby zebatki ? asystent jest swietny ale nie ma wskazania ile postow od mojej ostatniej odpowiedzi w temacie. to lubilem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 20 Grudnia 2005 Root Admin Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 a ja nie wiem czemu "sram na deore".......no i kolory mi sie nie podobaja, to szablonowe i niemal wszystkie fora maja blue, mam przyjemnosc fofowac na kilku i wszstkie takie same moze kolorystyka z xc-zone? no i nie wali po oczach o 4 rano. plec mozna ograniczyc do ikony, jak sie nie mylimy w toaletach i tu obciachu nie bedzie. a, i nie specjalnie rozumiem te zarowki ........a moze bylyby zebatki ? asystent jest swietny ale nie ma wskazania ile postow od mojej ostatniej odpowiedzi w temacie. to lubilem. sram na deore... zmieni się ten poziom . A kolory? Przecież są czerwone, takie jak były. Xc-zone nie wali po gałach bo robiłem to w nocy . Zębatki też dobry pomysł. Pomyślę coś nad tym Urodziny są.. poszukajcie na stronie głównej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mergoos Napisano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Z urodzinami to się śmiesznie porobiło bo kiedyś to codziennie cała lista tam była a dzisiaj tylko Kazumi. Dlaczego? Bo sie daty urodzin nie przeniosły i w ten cudowny sposób kalendarz uwzględnia tylko uczestników aktywnych ostatnio, którzy sobie datę do profilu dopisali... Tak przy okazji to efekt ten jest całkiem OK. Może należałoby pomyśleć o stopniowym usuwaniu nieaktywnych miesiącami użytkowników. Może nie tak w ogóle ale spróbujcie obejrzeć liste użytkowników... 3tys. coś tam... a ilu z nich się tak naprawdę pojawia?? PS. Takie małe OT: Kubica oficjalnie 3-cim kierowcą BMW Sauber - Formula 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dud Napisano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Bo sie daty urodzin nie przeniosły i w ten cudowny sposób kalendarz uwzględnia tylko uczestników aktywnych ostatnio, którzy sobie datę do profilu dopisali... To jest specjalnie ustawione... że pokazuje tylko tych, którzy DZISIAJ mają urodziny... a resztę możesz sobie zobaczyć w kalendarzu... po co zaśmiecać stopkę forum... każdy dodatkowy element obciąża serwer i łącze niepotrzebnie... strona się dłużej ładuje itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marix Napisano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 obawiam sie ze po takim czyszczeniu zostaloby 200 uzytkownikow ale to normalne i raczej zadne forum nie usuwa userow ale są takie a czemu ja nie mam ikonki płci? :/ ok zrobilem to co lookas, zmienilem na kobieta i z powrotem na mena i jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mergoos Napisano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 dud chyba się nie zrozumielim... Ja tu wcale nie chcę widzieć wszystkich użytkowników z ich datami urodzin... ale w starym forum lista obchodzących dziś urodziny to było zawsze kilkanaście osób. Dzisiaj jest tylko Kazumi bo tylko on z obchodzących dzisiaj urodziny dopisał datę urodzin w profilu w nowym forum. I zupełnie przypadkiem fajnie się złożyło. Bo jak było tylu jubilatów to nikt z kwiatami nie leciał bo wszyscy wiedzieli że większośc to tacy co tu już od dawna nie zaglądają. A dziś ... zobacz na boxa jak sie sympatycznie porobiło. Marix może faktycznie wyrzucanie to kiepawy pomysł ale może dałoby się jakoś oznaczyć tych aktywnych?? Choćby na potrzeby urodzin Hola, hola cosik sie płciami porobiło. Ja nie jestem dużą dziewczynką i jednocześnie małym chłopczykiem !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cann Napisano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 dlaczego ja jestem obojniakiem !!hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marix Napisano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 lol!1 hahaha wlasnie mialem to samo napisac wszyscy mają po dwie ikonki płci :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Napisano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 A mi dalej ikonki od płci nie działają Robiłem tak jak pisaliście (dałem kobieta, a potem mężczyzna) i dalej nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puma [JFK] Napisano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Mały - działa, przynajmniej ja widze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.