Schwefel Napisano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Ja jestem za tym żeby sygnaturkę ''Zaśliniony maniak rowerowy'' przerzucić do profilu a zostawić żarówki i ilość postów. Najbardziej brakuje mi tych 3 opcji http://img109.imageshack.us/my.php?image=forum2tp.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta Napisano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 A GDZIE SĄ KURDE ZASADY PISANIA NOWYCH TEMATÓW!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART_osz Napisano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 A jak jest z powiadomieniami o nowych postach ?? Trzeba pozaznaczac w nowych tematach w ktorych sie pisalo opcje - Włącz powiadomienie emailem o nowych odpowiedziach czy gdzies w profilu jest opcja powiadamiaj o odpowiedziach ?? Qrna nie dostaje zadnych powiadomien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puma [JFK] Napisano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Możesz sledzić temat - prawy górny róg Opcje/Śledź ten temat. Tylko jest 1 problem - możesz dostawać przy każdej odpowiedzi maila. Ktoś ma forum(chyba Marix) miał ten problem że dostawał po 40 maili z forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Najbardziej brakuje mi tych 3 opcji http://img109.imageshack.us/my.php?image=forum2tp.jpg Dokładnie. Lukałem tez na inne fora invisiona i nima Może jednak da się coś z tym zrobić ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzycom Napisano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 To powyżej to sem ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialykom Napisano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 potwierdzam. pozatym widze duzo ulepszen od ostatniej wizyty. tak trzymac! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Posty od ostatniej wizyty są pod nazwą Zobacz swoje tematy na samej górze [a przynajmniej to sugeruje opis > Forum Rowerowe na MAX! > Postów od twojej ostatniej wizyty] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriss Napisano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Zauważyłem przed chwilą pewien błąd: gdy klikam w ZASADY PISANIA u góry po prawej stronie wyskakuje "Napotkane błędy: Link który zaprowadził cię do tej strony jest zły lub nieaktualny." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRochee Napisano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 w profilu nie moge dodać swojego zdjęcia, pisze że "administrator nie przydzielił mi tej opcji" czy coś tędy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marix Napisano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 dud pomógł mi rozwiązac problem juz jest ok z tymi mailami ma byc zaznaczona wiadomosc z opoznieniem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cann Napisano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 nadal nie otrzymuje powiadomien o nowych postach na emaila no z wyjatkiem tego tylko tematu ?? o co chodzi ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Też nie ma znaczkó płci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
X-(L) Napisano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 ... i obok nazwy użytkownika sie jakiś obraz nie wyświetla. "X" mam to ma byc ten symbol plci może... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 19 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 można by usunać z danych użytkownika po prawej stronie "płeć:" skoro jest przy nicku ikonka. I zmieniłbym jeszcze jedno - przeglądam nieprzeczytane posty i jeżeli ma on więcej niż 3 strony to widze np. 1,2,3...9, tak jak w tym temacie. Ostatni raz czytałem go gdy było 7 stron, a teraz muszę odrazu na 9 skoczyć, powinny byc 2-3 ostatnie strony np. 1,2,3,...,7,8,9. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzycom Napisano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Posty od ostatniej wizyty są pod nazwą Zobacz swoje tematy na samej górze [a przynajmniej to sugeruje opis > Forum Rowerowe na MAX! > Postów od twojej ostatniej wizyty] Ale, ja się nie wypowiadałem w około 90% znich.... Może są właśnie w trakcie modyfikacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Bo tam zdaje sie chodzi o wszystkie posty od Twojej ostatniej wizyty, nie tylko Twoje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
X-(L) Napisano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 i czy teraz forum nie obsługuje thumbnail for forums z imageshack.us? nie wiem jak wy ale ja nie mam ikonki płci? męskie się nie wyświetlają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 19 Grudnia 2005 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 A gdzie wcieło opcje "Dziś urodziny obchodzą : " No i gdzie jest stronka z statystykami forum ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 19 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Na głównej brakuje, ale za to urodziny są podane w kalendarzu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Thomash - możesz sobie ręcznie wpisać, do której stronki chcesz skoczyć . Bardzo przydatna opcja . Mnie jeszcze brakuje ogólnej liczby nieprzeczytanych postów - to się przydawało przy planowaniu czasu przeznaczonego na przeglądanie forum, zwłaszcza po dłuższej nieobecności . Mogłoby to być np. w Moim Asystencie... Pozdrówko kombinujące . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wsfetrze Napisano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Lookas ty dziewczynką jesteś??????? a co do płciowego znaczka tez go nie mam :/ Już wszystko okej i lookas jak dawniej i mi tez męskości dodano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 19 Grudnia 2005 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Wybierałem Mężczyzne i nie chciał się znaczek pojawić, więc zmieniłem na kobiete i poźniej na mężczyzne no i jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART_osz Napisano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Pod emotikonem pojawilo mi sie cos nowego - Ostrzezenia hehe niby 0% ale wczesniej tego nie bylo - dostalem juz jedno ze teraz to widze czy kazdy user widzi cos takiego ?? I o co biega z Vip'ami - byl jeden - Riker - a teraz ich wiecej jak 20 hehe co to wybory byly - akredytacje sejmowe maja te vipy czy jak ?? :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebekfireman Napisano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 A co to jest ta opcja w górnym menu "Zobacz swoje tematy". Jakoś nie bardzo mogę rozszyfrować co mi za tematy wyskakują po kliknięciu na to - niby powinny moje tematy wyskoczyć a wyskakują mi całkiem inne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.