X-(L) Napisano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Jestem za wywaleniem tego nr użytkownika, i czy nie moglo by być zamiast roku urodzenia wiek tak jak w starym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marc1n Napisano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Że co, albo ja źle rozumiem, albo ktoś rzucił pomysł, żeby wywalić liczbę postów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cann Napisano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 mi sie wydaje ze jest dobrze i nic bym nie ruszal !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzycom Napisano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Nie wywalić, tylko przenieść do profilu. W wypadku Marc1na jego "rangę" określa przydomek pod avatarem: "Zaśliniony maniak rowerowy" ozaz te ładne żaróweczki (których mi brakuje) + liczba postów. To w sumie 3 sposoby na określenie stażu i zaawansowania na forum. Myślę, że można by było przenieśc liczbe postów do profilu, bo pozostałe 2 sposoby bardzo mi sie podobają. Na szczęście nie wyszcy się zgadzają z moimi pomysłami, za co jestem im wdzięczny Cann! - tylko, że przez nawał informacji pod awatarem, rozciągaja się strasznie ramki, stąd te całe dywagacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cann Napisano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 wsumie tak ale im wiecej informacji tym wiecej wiemy o sobie w innym przypadku za kazdym razem trzeba by sprawdzac profil ?!!sam juz nie wiem jak bedzie lepiej !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mergoos Napisano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 wsumie tak ale im wiecej informacji tym wiecej wiemy o sobie w innym przypadku za kazdym razem trzeba by sprawdzac profil ?!!sam juz nie wiem jak bedzie lepiej !! I właśnie dlatego postuluję żeby to było opcjonalnie (O ile to technicznie wykonalne). Twoich postów już parę przeczytałem i nie muszę pod każdym mieć całgo dossier żeby stwierdzić kto zacz. A jak będę chciał to sobie podejrzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzycom Napisano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Patrząc pod tym kątem, numer użytkownika powinien być usunięty na 99%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebekfireman Napisano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Jestem za wywaleniem tego nr użytkownika, i czy nie moglo by być zamiast roku urodzenia wiek tak jak w starym? Wiek powinien być napisany rokiem urodzenia, gdyż rok urodzenia się nie zmienia a wiek tak. No chyba że ktoś ma problemy z matematyką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dinsdale Napisano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Dla mnie numer użytownika do wywalenia. A wiek czy data urodzenia - wszystko jedno moim zdaniem, ale z minimalnym tak dla wieku @sebekfireman w poprzednim forum był wiek w formie lat, i po urodzinach się automatycznie zwięszał o 1 o ile pamętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wsfetrze Napisano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 a co to znaczy: Ocena: < 0 ( 0 ) 10 > znalazłem coś takiego pod datą urodzenia pod avatrem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzycom Napisano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 JAk już wcześniej pisałem to wskaźnik ostrzeżeń, jakie otrzymałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 19 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Widze że zmiany są cały czas wprowadzane bo co chwile cos nowego pojawia sie i znika . Jest jeszcze problem z emotami w starych postach bo teraz jak są nowe to wyświetla się tam np :!:, :mrgreen: 8) itd. Ktoś wcześniej wspominał o zakazie miniaturek, one właśnie po to są zeby je na forum wstawiać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cookiesrulez Napisano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Wiek powinien być napisany rokiem urodzenia, gdyż rok urodzenia się nie zmienia a wiek tak. No chyba że ktoś ma problemy z matematyką Mi się wydaje, że system sam oblicza wiek odejmując datę (rok) urodzenia od dzisiejszej. Nr użytkownika widzę że już jest wywalony, proponuje żeby wszystko z lewej (avatar itp) pozostało po staremu, czyli (zaczynając od góry): -nick -żaróweczki/belka( chodzi mi np o "admin" albo "vip") -avatar -ilość postów -skąd -wiek Chyba niczego nie pomyliłem a jeśli jednak tak to mnie poprawcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cann Napisano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 dalej nie dostaje wiadomosci na emaila juz nie wiem co mam zrobic czy ktos moze mi pomoc!!!?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mane Napisano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 cann!, zajrzyj na 4 strone tego tematu... miałem ten sam problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta Napisano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Moje uwagi: - brak podpisu w prawym dolnym rogu o nowym poście - brak "otwórz wszystkie" przy przeglądaniu nowych postów - ta opcja była mi bardzo przydatna do moderowania forum!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
X-(L) Napisano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 w działach: Wyścigi, maratony, zawody... Z innej beki są różne szerokości kolumn na stronie głównej w porównaniu z resztą. Po za tym myśle że kolumny "Temetów" i "Odpowiedzi" mogłyby być węższe na korzyść np. "Ostatni post" i można by zrezygnować z tego pustego wiersza między zdjęciem a opisem w avatarze to już sie zrobi ciaśniej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marix Napisano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 kliknij aby powiększyc, bo cos za cholere tu wstawic foto nie moge Przepraszam za rozmiary ale to wyjątkowa sprawa zróbcie cos z tym bo mnie maile zalewają! wszystkie te tematy to notyfikacje z tego tematu, nie bylo mnie pare h to sie nazbieralo wylaczylem natychmiastową noryfikacje w profilu jak akzal skrzynia i dalej jest spieprzone! zrobcie cos z tym please edit: a co najsmieszniejsze w tym wsyzstkim! cytuje z maila (widoczne na zdjeciu) "Może być więcej odpowiedzi w tym wątku, ale tylko 1 email dziennie jest wysyłany dla każdego subskrybowanego tematu. Wynika to z limitu ilości email'i wysyłanych do Twojej skrzynki odbiorczej." haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART_osz Napisano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Mi bardziej sie podobal stary styl forum ... ale jak to mowia trzeba isc z postepem czasu . Skoro to zmiana na lepsze to trzeba sie przyzwyczaic i tyle . Dlaczego w dziale Hamulce sa tylko dwa tematy ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
X-(L) Napisano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 ja mam jeszcze taką sugestie, żeby przy edytowaniu własnego posta przez szybką edycję nie pojawiało sie to "ostatnio edytowany ....". W pełnej edycji można to wyłączyć to po co tu ma się pojawiać? Następna linijka więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 A ja jeszcze się podpiszę pod czyjąś petycją (już nie pamiętam, kogo ) sprzed kilku stron: niechby też wróciły symbole płci . To czasem jest istotne, czy się do damy zwracamy, czy do dżentelmena . Pozdrówko z postulatem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marix Napisano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Ecia ma rację, moze wystarczyloby zmienic kolor czcionki przy nazwie usera? np meni niebieska kobiety różowa co wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jo_jacek Napisano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Jak wszedlem za pierwszym razem zupelnie kosmos. Teraz juz widze ze wraca mniej wiecej stara kolorystyka i cała reszta. Ale ogólnie mi sie podoba. Jedyny minus jaki zauwazylem to to ze w hamulach sa chyba tylko 2 tematy oraz jak wchodze do tematu jak sie jechalo po postach latwo było rozpoznac ktore to sa nowe a ktore nie a teraz tego niewidze.. tzn mozna rozpoznac po czasie postu dzisiaj czy iles tam minut temu.. no ale.. edit: probowalem zmienic info w profilu tzn dodac gadu i cos jeszce ale nie chce mi zatwierdzic nie wiem czemu edit2: juz dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
X-(L) Napisano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 coś sie nie wyswietlają "mężczyźni" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marc1n Napisano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Nie wywalić, tylko przenieść do profilu. W wypadku Marc1na jego "rangę" określa przydomek pod avatarem: "Zaśliniony maniak rowerowy" ozaz te ładne żaróweczki (których mi brakuje) + liczba postów. To w sumie 3 sposoby na określenie stażu i zaawansowania na forum. - muzycom, dobrze gadasz. Bo wg. mnie wystarczyłyby same żaróweczki. Liczba postów, może rozpraszać początkujących: "Ten ma dużo, ten się zna. Tamtem co ma mało, to jest jakiś cienki bolek" itd. Ale także, powinno polecieć te "VIP" do profilu, a to że ktoś MOD lub ADMIN, można by bylo dać kolorem nick'a. Jakiś minimalistyczny jestem, ale połowa tych danych jest niepotrzebna i rozprasza. Przynajmniej mnie Aha, żadne fotki mi nie chodzą, miniaturki, czy oznaczenie płci, czy cokolwiek to jest, bo u mnie tylko wyskakuje, że nic znaleźć nie może Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.