Dinsdale Napisano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 A ja przelałem kilka złotych a VIPa nie mam No ale nie robiłem tego dla sławy Od wczoraj widzę wiele pozytywnych zmian, myślę ze już bardzo blisko jest do wersji ostatecznej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 19 Grudnia 2005 Root Admin Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Bedziesz pisac i sie udzielac to posty sie naskrobia wiec nie ma sie co przejmowac . P.S. Osobiscie nie czuje sie gorszy/lepszy majac VIP lub zarowki. Nic dodać, nic ująć. Jest to sposób w jaki się próbujemy chociaż trochę odwdzięczyć. Droga przekupna? A serduszka na WOŚP to za co dostajesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzynia Napisano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 a czy pojawi sie mozliwos tak jak bylo na poprzednim forum ze moglem zobaczyc wszytkie tematy w ktorych bralem udzial.... Kliknij na swój nick, a potem "opcje profilu" -> "znajdź posty użytkownika". To jak będziez tymi skinami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebekfireman Napisano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Kliknij na swój nick, a potem "opcje profilu" -> "znajdź posty użytkownika". Tak - tylko że to wyświetlanie nie jest zbyt przejrzyste. Chodziłoby o takie coś aby była wyświetlana lista tematów w których brało się udział i żeby tematy te były ustawione chronologicznie. Coś na wzór opcji "Zobacz nowe posty" tylko żeby pokazywało tematy w których brało się udział. Nie wiem czy jest takie coś do ustawienia w opcjach ale to była bardzo przydatna rzecz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzycom Napisano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Przyzwyczajam sie powoli. Jesli chodzi o jakies zmiany kosmetyczne, to optuję za starymi emotami, oraz wiekiem w latach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzynia Napisano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Chodziłoby o takie coś aby była wyświetlana lista tematów w których brało się udział i żeby tematy te były ustawione chronologicznie. Kliknij na swój nick, a potem "opcje profilu" -> "znajdź tematy użytkownika". - są posortowane od najnowszego do najstarszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naiLo Napisano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Tak ake to sa tematy jakie uzytkownik zalozyl a nie w jakich bral udzial a tak bylo na poprzednim forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzycom Napisano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 No faktycznie. Bardzo ułatwiało to nawigację. Miało się od razu wszystko jak na talerzu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dinsdale Napisano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Chyba nikt tego nie robil dla slawy . Admini dali ze tak powiem "nagrode" i tyle to tak jak premia w pracy Wiem, Fazi, wiem. Tak tylko żartobliwie napisałem, żeby nie wyglądało to na jakąś formę skargi, że nie mam Co do nowego forum, to przyzwyczajenia wymaga nowa forma cytowania posta, czego właśnie doświadczam. Poprzednio wystarczyło kliknąć na "quote" i już się pojawiało okienko nowego posta, teraz trzeba wcisnąć "quote" i potem "dodaj odpowiedź", chyba że coś źle robię. Ale myślę że kilka razy wystarczy skorzystać z tej opcji żeby przywyknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebekfireman Napisano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Kliknij na swój nick, a potem "opcje profilu" -> "znajdź tematy użytkownika". - są posortowane od najnowszego do najstarszego Ale chodzi o to aby także sortowało według ostatniego posta jaki ktokolwiek dodał. Bo ja chciałbym mieć np szybki wgląd na to czy ktoś odpowiedział w moim temacie lub na mój post. Ale chyba tej opcji tu niestety nie ma gdyż patrzyłem na innych forach Invasiona i tego nie widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mergoos Napisano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Słuchajcie jak już mamy tu taki koncert życzeń. To mnie taka idea naszła właśnie. Dałoby się zorganizować tak coby razem z nowymi postami shoutbox się pokazywał?? Czyli po otwarciu linku "Zobacz nowe posty" mamy też podgląd na Shoutbox... Co wy na to?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
X-(L) Napisano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Wczoraj nie byłem VIPem, ale juz sobie ktos przypomniał, że się dokladalem Ale dzielenie na lepszych i gorszych to chyba nietrafiony pomysł... A co to jest to: Ocena: < 0 ( 0 ) 10 > pojawia się pod avatarem??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Nioe jest tak źle trzeba się tylko przyzywczaić do romieszczenia przycisków troche inaczej jak w tamtym starym forum.A czy to już to nowe na co była ściepa czy to tylko zmina wyglądu :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marix Napisano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 ej sorry ale znowu dostałem 30 maili z odpowiedziamiw tym temacie! zróbcie coś z tym! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzycom Napisano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Co do postów urzytkownika. Nie znalazłem tej opcji globalnie, ale jak wejdziemy w któreś podforum wystarczy na dole w filtrze ustawić posty, w których dodało się odpowiedź. Pozytywem jest to że istnieje skrypt stosowny, więc może da to się jakoś przerobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Napisano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 A czy nie można jakoś zmniejszyć wielkości ramki? Ktoś pisze jedno zdanie, a cały post zajmuje pół ekranu Pozdrówko ciekawskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Napatos Napisano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 A co to jest to: Ocena: < 0 ( 0 ) 10 > pojawia się pod avatarem??? No właśnie. Przyłączam się do pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzycom Napisano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Z tego co sie orientuje to wskaźnik niegrzeczności :lol: Masz tam ilośś ostrzeżeń i adminowie mogą zostawiać ci notatki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Napatos Napisano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 To w sumie powinno się to nazywać "uwagi" lub jakoś tak, bo ocena 0 nie kojarzy mi się najlepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dud Napisano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 ej sorry ale znowu dostałem 30 maili z odpowiedziamiw tym temacie! zróbcie coś z tym! Tak jak kolega napisał... na razie to wyłącz jeżeli nie działa tak jak potrzeba... ja sobie to gdzieś zanotuję że do sprawdzenia. A czy nie można jakoś zmniejszyć wielkości ramki? Ktoś pisze jedno zdanie, a cały post zajmuje pół ekranu W tym przypadku wielkość ramki pojedynczego postu ustalają informacje o uzytkowniku w lewej kolumnie... można to zmniejszyć... ale trzeba zadecydować, która informacja musi stamtąd wylecieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzycom Napisano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 IMHO Nr użytkownika, Dołączył oraz liczba postów. Może to pomoże na postoróbstwo Grupa też w sumie może zniknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marix Napisano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 To po co zaznaczyles powiadomienie e-malem Panel kontrolny ---- subskrypcje ----- pokaż tematy i odznacz to ej no sorrki ale ja chce mie powiadomienie mailem ale o pierwszej nowej odpowiedzi. jak to wyłącze to nie bedzie w ogole dzialac no ale popróbuje odznaczyłem to: "Włączyć 'Informowanie email'em o odpowiedziach' domyślnie? Jeśli zaznaczono wybierz metode:" zobacyzmy co sie bedzie działo // prawie wszyscy są VIP tylko nie ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 oraz liczba postów. Może to pomoże na postoróbstwo Totalny bezsens. Jak już musi coś znikać to niech to będzie grupa, rok urodzenia, numer użytkownika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzycom Napisano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Totalny bezsens. Mocna argumentacja. Może Cię to zdziwi, ale to naprawdę pomaga... czego przykładem są inne fora na których się to stosuje, ale tak jak zaczełem post: "Moim Skromnym Zdaniem " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mergoos Napisano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Roku urodzenia to bym nie ruszał (chyba że pojawi się wiek jak to było dawniej). Tak się składa że u nas rozpiętość wieku jest ok 30 lat i dobrze wiedzieć z kim się gada... Dud a czy ta propozycja ma jakiekolwiek szanse realizacji??? post #106 A tak przy okazji odnośniki do postów nie bardzo działają. Wkleiło mi #100 a chciałem #106 jak zmieniłem ręcznie na #106 pokazało od #107 teraz zmieniłem na #105 i jest OK Czy forum mogłoby wyglądać (choćby opcjonalnie) tak jak to co widzę w oknie EDIT ?? Ale z możliwością podejrzenia profilu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.