Napatos Napisano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 A może da się, tak jak napisał skrzynia, wybierać style? Wtedy wszyscy (no może prawie wszyscy) będą zadowoleni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puma [JFK] Napisano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Mi najbardziej brakuje opcji zobacz swoje posty Wchodzisz w swój profil, prawy górny róg masz opcje profilu i tam jest zobacz swoje posty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Ale żeby było tak jak kiedyś na stronie głównej bo wchodzić do profilu nie każdemu się chce, a po za tym tam jest "ostatnio czytane tematy" czyli to nie to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzynia Napisano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 A może da się, tak jak napisał skrzynia, wybierać style? Wtedy wszyscy (no może prawie wszyscy) będą zadowoleni. na pewno jest taka opcja, widziałem to na innym forum opartym na IPB, było kilka stylów do wyboru http://www.invisioncube.com/index.php - tu są gotowe skiny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 18 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Ja jestem z nowymi emotami bo bardziej pasują do tego stylu forum. Zauważyłem że można w sygnaturce wstawiać grafikę, zostanie tak , czy będzie wyłączone jak na poprzednim forum ?? Jaki jest limit rozmiaru i wielkości grafiki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolyfer Napisano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Jest coraz lepiej, logo i kolorki wróciły i działa mi szybka odpowiedź i posty od ostatniej wizyty. AutoLogowanie też OK. Ja jestem za tym żeby były do wyboru skiny i dorzucono stare emotki do tych co są teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puma [JFK] Napisano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Ale żeby było tak jak kiedyś na stronie głównej bo wchodzić do profilu nie każdemu się chce, a po za tym tam jest "ostatnio czytane tematy" czyli to nie to. Nie panel kontrolny tylko klikasz w swoją nazwe użytkownika i tam opcje profilu i masz pokaż posty użytkownika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cookiesrulez Napisano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 A ja przy okazji się zapytam do czego służy przydzielony każdemu nr użytkownika? I kto ma nr pierwszy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 No właśnie, mnie też nurtuje ten numer ... Użytkowników mamy nieco ponad 3 tysie, a tu niektórzy mają jakieś takie dziwne, jakby w setki tysięcy szły... a właściwie to wygląda jak numery ułamkowe ... Co do emotek: faktycznie nie byłoby źle, gdyby były i nowe, i stare - wszyscy byliby zadowoleni, i tradycjonaliści, i entuzjaści nowinek ... Pozdrówko coraz bardziej zadowolone . PS. Mam jeszcze uwagę odnośnie do kolorystyki: coś za czerwono się zrobiło ... Razi w oczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marix Napisano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 te belki bordowe to proba przywrocenia starych kolorów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRochee Napisano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Właśnie, co oznaczają te liczby userów takie duże ? NO i wogóle to forum jest bardzo rozbudowane, czas się przyzwyczaić, jedynie by można skina zmienić i ikony na stronie głównej chodzi mi o (posty nowe, popularne, ogłoszenia) tego typu. Aha jeszcze po zalogowaniu jak wejde na dany temat nie wyświetla mi, że to nowy post. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dinsdale Napisano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 ja, tak jak napisałem omyłkowo w innym temacie, optuję za starymi emotami (ale widzę że zdania są podzielone), a przede wszystkim za tym aby przy poście widniała data i godzina, a nie "x dni temu" itp (miejmy nadzieję że jest to wykonalne) a ogólnie to gratulacje za sprawne przeniesienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dinsdale Napisano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Hm, chciałem edytować poprzedni post ale się nie udało.... Co do dat, to przy starych postach, np. z października, widnieje przy nich normalna data, a nie "x dni temu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puma [JFK] Napisano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Hm, chciałem edytować poprzedni post ale się nie udało.... Nie wierze Ja moge edytować post nawet sprzed godziny. Co do daty jest to wykonalne i pewnie niedługo się zmieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dinsdale Napisano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 A no fakt, teraz już mogę ten poprzedni... może coś się pokićkało z moim kompem przy tamtej próbie. Zatem odwołuję alarm, opcja "edutuj" działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dud Napisano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Jeżeli tak bardzo wam zależy na tej dacie, to zaraz będzie... dla mnie osobiście wygodniejsze jest x godzin/minut temu ... a dopiero przy dużo starszych postach data. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 18 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Dobre by było jeżeli odpowiedź jest z tego samego dnia to podaje ile godzin temu, a już dzień wcześniej i dalej w tył podaje pełną datę z godziną. Teraz jest tak że dopiero po ponad 2-3 tygodniach pokazuje całą datę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dud Napisano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Oczywiście jest taka opcja... więc zmieniam kolejny raz (mam nadzieję, że już ostatni) :-) Prosiłbym również o sprawdzenie autologowania (zapamiętaj mnie podczas logowania). Jak komuś nie działa, to pisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Ja mam jeszcze jedno spostrzeżenie: w profilu użytkownika wyswietlają się niewłaściwe opisy do ikonek komunikatorów (pod ikonką GG jest np. ICQ) ... Pozdrówko penetrujące . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Jak chwilke poeksperymentujesz to i to obejdziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIC Napisano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 A moze by tak zmienic czcione w spisie tematow nie przeczytanych... Wydaje mi sie ze w poprzedniej wersji byla wyrazniejsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mane Napisano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Ja mam małe pytanko w sprawie emaili informujących o odpowiedzi na tematy w których biore udział - a mianowicie jak należy to włączyć ? Walcze z tym w panelu kontrolnym i nic... Będę wdzięczy za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriss Napisano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Prosiłbym również o sprawdzenie autologowania (zapamiętaj mnie podczas logowania). Jak komuś nie działa, to pisać. Mi działa autologowanie. Już kilka razy wchodziłem dziś na forum i jest spox - od razu jestem zalogowany PS. Może dałoby się troszkę rozjaśnić ten czerwony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Ja mam małe pytanko w sprawie emaili informujących o odpowiedzi na tematy w których biore udział - a mianowicie jak należy to włączyć ? Walcze z tym w panelu kontrolnym i nic... Będę wdzięczy za pomoc Panel kontrolny > Zarządzaj kontem email > Włączyć 'Informowanie email'em o odpowiedziach' domyślnie? Troszke pomyślunku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mane Napisano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Mam właśnie to włączone i dalej nie działa... A jaką opcję tam wybrać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.