thomash Napisano 18 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Emoty są fajne, mi również nie działa automatyczne logowanie, na poprzednim forum nie miałem z tym problemów. Fajna rzecz jeszcze - kalendarz, można dodawać różne imprezy rowerowe i nie tylko . No i ikonka "ON" i "OFF" pokazuje czy ktoś jest obecny na forum, też przydatne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Acha, i jeszcze przydałaby się możliwość oznaczania wszystkich postów jako przeczytanych z poziomu "Zobacz nowe posty" (tak, jak to było w poprzedniej wersji forum). To było bardzo wygodne . Pozdrówko zwiedzające ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puma [JFK] Napisano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Ogólnie forum nie ma dużo wad, ja już sie przyzwyczaiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 18 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Acha, i jeszcze przydałaby się możliwość oznaczania wszystkich postów jako przeczytanych z poziomu "Zobacz nowe posty" ... Jest taka możliwość, też na początku tego szukałem... "Zobacz nowe posty" i na tym niebieskim pasku gidze są zwykle np nazwy tematu, z prawej strony jest "oznacz wszystkie jako przeczytane". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 A no faktycznie, o rany :lol: ! Najciemniej, jak zwykle, pod latarnią Pozdrówko eureka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qbasek Napisano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Hey albo nie mogę znaleźć albo nie ma ale opcja pokaż swoje posty była bardzo przydatna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 18 Grudnia 2005 Root Admin Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Szybka odpowiedź - nie wiem gdzie to znaleźć w tym panelu admina. Będę jeszcze kopał. Też mi tego bbrakuje. Odnośnie gg, tlena i (nowe) skype'a - na razie róbcie tak: w profilu pod numerem ICQ wpisujcie numery gg, pod Yahoo Skype, pod AIM TLEN!!. Na razie nie mam dostępu do serwera, dlatego nie mogę zmienić ikonek i nazwy. W ogóle mam problem z CSS (kolorami szablonu) .. za cholere nie moge dojść, jak się to zmienia. Może ktoś mi pomoże ?. Nowa grafika już w 80% leży u mnie na dysku (Wszystkie czerwone elemeny grafiki, nagłówek itp. Jedynie ramki zostaną niebieskie - na razie). Dud śpi. Pracował do rana z tego co widziałem po logach. Muszę czekać na niego. Nie wiem też, czy to wszystko da się poukładać jak na starym forum (nie zawsze oferuje podobne opcje). Być może trzeba będzie się przyzwyczaić do tego nowego. Kto chce stare uśmieszki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 18 Grudnia 2005 Root Admin Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Pamiętajcie, żeby uzupełnić profil. Zdjęcia na razie zablokowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Qbasek - masz to w swoim profilu, w "Opcjach profilu" . A jeszcze znalazłam literówkę : "Ta wiadomość nie może zostać wysłana, ponieważ odbiorca zablokował przychodzące wiadmości (...)" ten tekścik wyskoczył mi podczas próby wysłania testowego priva do siebie . Pozdrówko doświadczalne . PS. JA chcę stare emotki !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 18 Grudnia 2005 Root Admin Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 spróbuj wysłać do kogoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Wiem, Mieciu - ale mnie chodziło o literówkę . A, i właśnie przed chwilą zauważyłam, że nie działa mi szybka edycja posta - wyskakują jakieś bzdury Pozdrówko testujące . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Msb_last Napisano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Jeśli chodzi o literówkę to błąd w moim spolszczeniu Zaraz to poprawię i dam info dudowi... A co do szybkiej edycji to niech Mieciu, albo dud zajrzą tutaj -> http://www.forum.inv.jgc.pl/Blad-w-szybkie...B-21x-t929.html Pzdr ;] Msb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puma [JFK] Napisano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Ja też chce stare emoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naiLo Napisano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 a gdzie moge znalesc tematy w ktorych bralem udzial ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Napatos Napisano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 A ja chcę nowe emotki (ewentualnie dołożyć stare) I nie chcę tego kur....ego, czerwonego wystroju. Czuję się jak w burdelu :angry: Ale widzę, że ludzie przwykli i nie chcą zmian. Trudno się mówi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Msb_last Napisano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Mieciu: Nie mogłem odpisać na pw bo masz zablokowane przychodzące wiadomości, więc tutaj odpisuję: Powiedz mi jak możesz, jak uaktywnić szybką odpowiedź, zmienić daty przy postach użytkowników na normalne i zmienić styl CSS.. Szybka odpowiedź -> MANAGEMENT -> Manage Forums -> klikasz na ikonkę przy danym forum i wybierasz Settings... -> Znajdź opcję Enable Quick Reply i zaznacz Yes ...to uaktywni szybką odpowiedź dla wybranego forum - będziesz tak musiał zrobić dla każdego oddzielnie. Zmienić daty przy postach ?! ...na jakie bo nierozumiem ?! a style css masz w LOOK & FEEL -> Skin Manager -> Wybierazs styl forum dla którego dokonujesz zmian -> Klikasz na ten kwadracik po prawej i wybierasz sobie edycję styli -> Edit Stylesheet (CSS Advanced Mode) / Edit Colours (CSS Easy Mode) (1 - zaawansowana edycja; 2 - uproszczona) Pzdr Msb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialykom Napisano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Zmienić daty przy postach ?! ...na jakie bo nierozumiem ?! chodzi o to, ze teraz zamiast dat pokazywany jest czas jaki minal od napisania posta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzynia Napisano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 A ja chcę nowe emotki (ewentualnie dołożyć stare) I nie chcę tego kur....ego, czerwonego wystroju. Dokładnie. Style mam nadzieję będą różne do wyboru - mi najbardziej odpowiada ten. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Msb_last Napisano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 chodzi o to, ze teraz zamiast dat pokazywany jest czas jaki minal od napisania posta. Hmm...W IPB tak to działa, że jeśli post został napisany w ciągu 24h to pokazuje ile godzin, czy min temu - zaś jeśli jest powyżej 24h to pisze 'dzień temu' 'X dni temu' Pzdr Msb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATT Napisano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Mi sie bardziej podobały stare emotki Ale te tez moga byc. Duzo fajnych opcji sie teraz pojawilo w panelu uzytkownika. na razie jeszcze ogladam i sie przyzwyczajam ale ogolnie jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriss Napisano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Dla mnie to forum jest dość fajne jednak jak podkreślają poprzednicy przyda się wrzucić logo oraz zmienić kolory na te ze starego forum... Pozdrówki sugerujące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wsfetrze Napisano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 a ja mam szybką odp, nie wiem czy zasługa moda czy moja bo w panelu kontrolnym w lewym pasku na dole jest ustawienia forum i tam ostatnie czy przedostatnie pole do zaznaczenia... więc chyba każdy sam możę sobie ustawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puma [JFK] Napisano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Masz szybką odpowiedź bo Mieciu aktywował... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żaba Napisano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Ale panel modowania jest teraz pokręcony w porównaniu za starszą wersją , normalnie masakra. Trza się za naukę obsługi wziąc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Mi najbardziej brakuje opcji zobacz swoje posty, czy coś w tym stylu, nie pamiętam dokładnie jak to się nazywało ale chodzi i te 3 opcje co były u góry po prawej między bannerem a tematami. Dajcie stare emoty i czerwonego thema. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.