Jareczek Napisano 20 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Post w sumie w niewłaściwym(?) miejscu, no ale sprawa dotyczy forum: nowi userzy zakładają tematy niezgodnie z zasadami, następnie starzy userzy informują ich o tym, że postąpili niewłaściwie... cała masa tematów rozwija się właśnie w ten sposób... czy to nie do moderatorów powinna należeć ta czynność? poprawiać tematy, usuwać je, cokolwiek... dwie odpowiedzi w dwóch nowych tematach wnoszące "wiele" do dyskusji, odpowiada ten sam użytkownik (do użytkownika bynajmniej nie mam żadnych osobistych zastrzeżeń): "być może dlatego post jest usuwany że jest w niewłaściwym dziale... Jak chcesz dyskutować z moderatorami na temat tego dlaczego usuwają posty to najpierw zapoznaj się z ZASADAMI PISANIA NOWYCH TEMATÓW..." "Zły dział, zły temat (jeśli patrzeć na dział gdzie post powienien się znajdować) i nieumiejętność obchodzenia się o wspaniałą opcją szukaj... Same minusy... nieładnie nieładnie...." kompletnie bez sensu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIC Napisano 20 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 No to ja zrzuce pomysl. Nie wiem czy sie da go zrealizowac. Mozna by stworzyc okienko w opcji pisania tematow w ktore bedzie sie wpisywalo to co ma byc w nawiasie kwadratowym. Wtedy moze bedzie to bardziej przestrzegane przez nowych forumowiczow... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marix Napisano 20 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 no boi jak już ktoś wyprzedza/pomaga modoiwi to mod poiwnien zaraz po interwencji takie dyskusje usuwać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gavron Napisano 20 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Od takich rzeczy jest chyba ten przycisk "!REPORT" Ale macie racje, że ostatnio pojawia się bardzo dużo takich interwencji... Nie będę tego oceniał, jeżeli to pomaga Moderatorom to ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta Napisano 20 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 używajcie lepiej tego przycisku - raport Zachowuję się ostro - jak tylko widzę źle napisany temat - usuwam. Po paru takich usunięciach tematu, mam nadzieję, że gość zrozumie o co chodzi, a jak odejdzie, cóż - życie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.