Żaba Napisano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Przykro mi to mówić, ale na razie niestety nie mam czasu.Instalowanie modyfikacji (dodatków) wiąże się z pewnym ryzykiem, ponieważ są to elementy tworzone przez osoby trzecie, a nie firmę która jest autorem tego forum. Poprostu wolę nic nie ruszać jeżeli nie dysponuję odpowiednią ilością czasu, bo w przypadku gdy cos się zepsuje, to tylko stracę czas i nerwy na przywrócenie forum do działania. Pozdrawiam. W związku z tym z mojej strony informuję iż tematy/posty które moim zdaniem nadawałyby się do okresowego wygaszenia (zaśmiecające lub dublujące lub "mam trzy dni na zakup -pomocy")będą usuwane natychmiast.Jeżeli pojawi się opcja czasowego wygaszania znowu zacznę z niej kożystać.Sorka ale gdybym musiał pamiętać , że za trzydni muszę zdelejtować temat jeden , drugi , trzeci ....to bańka by mi spuchła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dinsdale Napisano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 W takiej sytuacji rzeczywiście może lepiej skasować taki post niż miałby zaśmiecać. Można ewentualnie w przypadku zdublowania wysłać autorowi takiego posta na PW np. link do tematu w którym jest poruszane dane zagadnienie, o ile nie będzie to zbyt czasochłonne. Ale faktycznie, wygaszanie w tym przypadku byłoby lepsze nie tylko z punktu widzenia modów ale i "zwykłych" użytkowników, można wtedy np. doprecyzować pytanie z postu, które początkowo wydaje się na zdublowane z innym postem, a autorowi chodziło o coś innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
X-(L) Napisano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 zatem rozważmy mój wcześniejszy post, byłoby mniej problemów http://forumrowerowe.jgc.pl/index.php?showtopic=8985&st=320# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 6 Stycznia 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Mam pytanko odnośnie skalowania avataru, czemu z mniejszego np 85x70 on jest skalowany dalej na max'a do 90x90. Skalowanie ma sens ale kiedy z większego robi mniejszy obrazek ale na odwrót... :] Oczywiście mówię o avatrach z adresu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 Bizon, przecież działa Marixgdzie to mam załaczyć mi to nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 7 Stycznia 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 Klaniam, Ogolnie nie mam uwag ale nie jestem typem szczegolnie wymagajacym. Jednakze nie rozumiem logiki wiadomosci PRIV ktore musza byc potwierdzone, odblokowane i przyklepane przez odbiorce. Jakis dziwaczny system... OSTRO! I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolumb Napisano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 Bizon musisz w ustawieniach konta email i w tematach które już masz subskrybowane zmienić powiadamianie na "opóźnione powiadamianie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 7 Stycznia 2006 Root Admin Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 Ivan, sprawdź ustawienia wiadomości w swoim profilu. Możliwe, że masz coś poprzestawiane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 8 Stycznia 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 Hmmm... No to albo cos tu jest nie hallo-lo albo faktycznie niektorzy ---> tu KAZUMI nie oprozniaja skrzynek z nadmiaru PRIV-ow... Wyglada to tak... OSTRO! I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 8 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 faktycznie niektorzy ---> tu KAZUMI nie oprozniaja skrzynek z nadmiaru PRIV-ow... Kazumi, to do ciebie :wink: ... Masz rację, Ivan - nie opróżniona skrzynka . Pozdrówko bez wątpliwości . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 9 Stycznia 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Klaniam, Jeszcze jedna sprawa, doswiadczylem przed chwila... Popelnilem nowy topic i zdalo mi sie ze wszystko jest ok. Wyslalem ale zauwazylem malego klexa w temacie. No to dawaj zaraz "edycja". A tu mala amba... Temat topic'u nie podlega edycji... Nie wiem czy tak samo bylo w PHP BB ale tu jest... Tak mi sie zauwazylo Moze to zbyt wielkie mieszanie i zbyt wielkie wymaganie ale moze wartaloby aby przy pisaniu nowych tematow byla tez mozliwosc edycji tytulu? OSTRO! I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 9 Stycznia 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Była taka opcja, jakbyś chciał cos poprawić a nie masz takiej możliwości daj znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzynia Napisano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 Z pasku tytułu przeglądarki zniknęła nazwa tematu, zamiast tego wyświetla się "FORUM ROWEROWE: ROWEROWE FORUM NA MAX!" - jest tak w każdym temacie. Żeby zobaczyć jaka jest nazwa tematu, trzeba przewinąć stronę na samą górę Zmieniło się to dziś lub wczoraj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 12 Stycznia 2006 Root Admin Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 tak, a spowodowane to jest pewnymi zmianami dot. robotów google.com . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikemaniak Napisano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Forum nawet nawet ładne kolory spox logowanie terz Przyjemnie :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jo_jacek Napisano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Od jakiegoś czasu męczy mnie jedno - odświeżanie. Wchodzę na forum wszystko looz wchodzę na dany dział np. napęd i tam jest tak jak było jak byłem ostatnio biorę odśwież i dopiero jest nowa sytuacja.. Czasem wchodzę w temat i ta sama sytuacja czyli nie ma nowych postów które być powinny, biorę odśwież i się dopiero pojawiają.. Coś wyłączyłem czy jak? Edit : Majne przeglądarka - Opera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 Ja mam normalnie ,przeglądarek ma IE nigdzie nie grzebałem także mam tak standartowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzycom Napisano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2006 Taki sam problem jak u jo_jacek. Przeglądarka opera. Kto zna lekarstwo? Poza IE :glare: oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jo_jacek Napisano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2006 I poza FF bo ten mi sie sypał.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dinsdale Napisano 2 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 A ja zauważyłem jeszcze jedną rzecz, mianowicie w starej wersji przy opcji "szukaj" można było wybrać czy mają być szukane wszystkie słowa czy którekolwiek słowo z podanej frazy. Obecnie czegos takiego chyba nie ma, szuka teraz chyba któregokolwiek występującego słowa, więc automatycznie otrzymuje się więcej niepotrzebnych wyników. Tyle że podejrzewam że nic się nie zrobi, bo ta wersja pewnie tak ma. PS. 200 post Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puma [JFK] Napisano 2 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Jeśli chcesz znaleźć całą frazę to umieść ją w " ". Wtedy łapie całość(działa to także w przypadku wyszukiwarek internetowych) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dinsdale Napisano 2 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 no tak, ale wtedy wyszukiwał dwóch słów, nawet gdy nie występowały od razu po sobie, a przy cudzysłowie szuka tylko frazy np. wpisując "suntour 75" otrzymamy obecnie tylko te posty gdzie występuje fraza "suntour 75", a w starej wersji przy zaznaczeniu "szukaj wszystkich słów" wpisując to samo otrzymywaliśmy też posty w których występuje fraza "suntour XCP 75". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 2 Lutego 2006 Root Admin Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 to znaczy ze wyszukiwarka starego forum byla niedoskonala . Google dziala tak jak to forum.. tzn wyszukiwanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider Napisano 11 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 Ja do nowego forum już się tak przyzwyczaiłem ,że nawet nie pamiętam jak stare wyglądało. Teraz wszystko chodzi szybko i bezawaryjnie P.S jeśli ma ktoś zrzut ekranu ze "starego forum"..niech go zamieści w imageshacku i da linka ,chciałbym sobie porównać wygląd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbike Napisano 11 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 A mnie podoba to, że jak próbuje zacytować drugi raz w tym samym wątku to mi to dodaje do ostaniego postu, przez to wątki sa bardziej przejrzyste. Duży PLUS dla nowego forum pozdrawiam Adi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.