Skocz do zawartości

[opinie]nowe Forum

Rekomendowane odpowiedzi

a ja dzisiaj przypomniałem sobie o jeszcze jednej rzeczy która nie wystepuje obecnie. W starym forum tematy które nie kwalifikowały się do skasowania, ale jednocześnie trochę się zaśmiecały forum miały ustawiany termin wygasnięcia przez modów, obecnie na coś takiego się jeszcze nie natknąłem. (może to zasługa lepiej postujących i zakładających tematy użytkowników :030: )

Mam pytanko czy rozwazano na forum o zablokowaniu Gościom mozliwości pisania nowych tematów, nie mowie o postach, bo to mogloby zostac, choć z drugiej strony brak tej mozliwosci wyeliminował by na przykład podwójny post kiedy sie ktos nie zaloguje (tzn drugi nie potrzebny nikomu w stylu "to ja sie nie zalogowałem")? Troche dużo macie poprawiania tematów, likwidowania, przenoszenia, czy łączenia z innymi tematami). A rejestracja dużo czasu przecież nie wymaga.

Ja widziałem bardzo fajne rozwiązanie na forum trialowym. Goście normalnie nie mogą pisać nowych tematów ani też postów, ale mają stworzony osobny dział, który jest stworzony właśnie dla niezarejstrowanych użytkowników. I jeśli nie znajdą czegoś na forum to tam ew mogą się o to zapytać. :)

Brakuje opcji wygaszania tematów; na starym forum można było zamknąć temat i ustawić usunięcie np. za 7dni, żeby każdy mógł w międzyczasie zobaczyć link do innego tematu itp - ta funkcja jest bardzo przydatna w utrzymywaniu porządku na forum, nie można tego dodać?

łatwiej poszukac wtyczek do forum, bo pisanie samemu takich skryptów jest trudne dośc i czasochłonne no ale dud pewno potrafi:d

miałem tu dopisac jakies swoje spotrzeżenie ale jakos nie moge se przypomniec o cpo mi chodziło, ak sobie przypomne dam znac

;) nie pamietam czy juz bylo to poruszane jesli tak to sorrki!! jak przychodzila subskrycja na starym forum na poczte to juz w temacie pisalo z jakiego jest postu teraz pisze to dopiero po wejsciu w temat mi sie wydaje ze wczesniej bylo wygodniej ??

i czemu jest limit 2-3 emotek w temacie?

jak zacytowałem czyjąc wypowiedz, gdzie koles (kazumi) miał full emotów (3 chyba) i ja dodalem swoją wypowiedź i dodalem swoje 2 emoty to juz sie pluło że za dużo :/

pomysl nie glupi z tytm ale dajcie tak że dla wypowiedzi normalnej limit 3 postów a w wypowiedzi z cytowaniem niech nie zlicza emotów pomiedzy tagami quote

Przykro mi to mówić, ale na razie niestety nie mam czasu.

Instalowanie modyfikacji (dodatków) wiąże się z pewnym ryzykiem, ponieważ są to elementy tworzone przez osoby trzecie, a nie firmę która jest autorem tego forum. Poprostu wolę nic nie ruszać jeżeli nie dysponuję odpowiednią ilością czasu, bo w przypadku gdy cos się zepsuje, to tylko stracę czas i nerwy na przywrócenie forum do działania.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...