Dinsdale Napisano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 a ja dzisiaj przypomniałem sobie o jeszcze jednej rzeczy która nie wystepuje obecnie. W starym forum tematy które nie kwalifikowały się do skasowania, ale jednocześnie trochę się zaśmiecały forum miały ustawiany termin wygasnięcia przez modów, obecnie na coś takiego się jeszcze nie natknąłem. (może to zasługa lepiej postujących i zakładających tematy użytkowników :030: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider Napisano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 ja już się przyzwyczaiłem ,przy Firefox 1.5PL śmiga wszystko stabilnie ,brakuje mi tylko ur. na stronie głównej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
X-(L) Napisano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 Mam pytanko czy rozwazano na forum o zablokowaniu Gościom mozliwości pisania nowych tematów, nie mowie o postach, bo to mogloby zostac, choć z drugiej strony brak tej mozliwosci wyeliminował by na przykład podwójny post kiedy sie ktos nie zaloguje (tzn drugi nie potrzebny nikomu w stylu "to ja sie nie zalogowałem")? Troche dużo macie poprawiania tematów, likwidowania, przenoszenia, czy łączenia z innymi tematami). A rejestracja dużo czasu przecież nie wymaga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cookiesrulez Napisano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 Ja widziałem bardzo fajne rozwiązanie na forum trialowym. Goście normalnie nie mogą pisać nowych tematów ani też postów, ale mają stworzony osobny dział, który jest stworzony właśnie dla niezarejstrowanych użytkowników. I jeśli nie znajdą czegoś na forum to tam ew mogą się o to zapytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cookiesrulez Napisano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 Hm, teraz zauważyłem, że jak się robi taką bardzo uśmiechniętą buźkę (ta co jest pod ) to robi się inna - :lol: . Można coś z tym zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzynia Napisano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 Brakuje opcji wygaszania tematów; na starym forum można było zamknąć temat i ustawić usunięcie np. za 7dni, żeby każdy mógł w międzyczasie zobaczyć link do innego tematu itp - ta funkcja jest bardzo przydatna w utrzymywaniu porządku na forum, nie można tego dodać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marix Napisano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 łatwiej poszukac wtyczek do forum, bo pisanie samemu takich skryptów jest trudne dośc i czasochłonne no ale dud pewno potrafi:d miałem tu dopisac jakies swoje spotrzeżenie ale jakos nie moge se przypomniec o cpo mi chodziło, ak sobie przypomne dam znac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cann Napisano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 nie pamietam czy juz bylo to poruszane jesli tak to sorrki!! jak przychodzila subskrycja na starym forum na poczte to juz w temacie pisalo z jakiego jest postu teraz pisze to dopiero po wejsciu w temat mi sie wydaje ze wczesniej bylo wygodniej ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żaba Napisano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Brakuje opcji wygaszania tematów; Ponawiam apel Skrzyni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 3 Stycznia 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 To jeszcze ja się dopisze do wygaszania tematów, faktycznie brak tego. Ps. Czemu miniaturki z imageshack nie działają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Mi działają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marix Napisano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 i czemu jest limit 2-3 emotek w temacie? jak zacytowałem czyjąc wypowiedz, gdzie koles (kazumi) miał full emotów (3 chyba) i ja dodalem swoją wypowiedź i dodalem swoje 2 emoty to juz sie pluło że za dużo :/ pomysl nie glupi z tytm ale dajcie tak że dla wypowiedzi normalnej limit 3 postów a w wypowiedzi z cytowaniem niech nie zlicza emotów pomiedzy tagami quote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Pewno już o tym było ,czy powiadamianie o nowych postach wysyłane na poczte będzie zrbione :question: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gavron Napisano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Jeszcze pytanko : czy jest żeby dostawać powiadomienie o nowej odpowiedzi z tematu w którym nie biorę udziału (tzn nic nie napisałem) - tak żeby go śledzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marix Napisano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Gavron, tak na górze każdego tematu nawet w tym, masz opcje, mzoesz dać śledź temat Bizon, przecież działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Zajrzyj w Opcje ... Pozdrówko podszeptujące ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gavron Napisano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 4 Stycznia 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Prócz wygaszania tematów przydałoby się wygaszanie poszczególnych postów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gavron Napisano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Ale w momencie gdy ktoś napisze wygasający post w trakcie dyskusji i ten zniknie po jakimś czasie to troszkę traci się kontekst (wiadomo nie zawsze). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 4 Stycznia 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Ale to jest potrzebne do usuwania m.in. OT, lub postów nic nie wnoszących do tematu. Także jak ktoś odkopuje stary temat daje wygaszenie i tyle chyba ,że jest to pytanie Nie bój żaby już tak to się wygasza aby sens był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dinsdale Napisano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 No tak, w starym forum też były chyba wygaszane poszczególne posty i wszystko było w porządku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolumb Napisano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 udało się komuś zrobić coś z cytowaniem selektywnym w Firefoxie 1.5? Bo ja próbowałem różnych ustawień javascriptu ale nie działa mi :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzynia Napisano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 Ponawiam apel Skrzyni. To jak z tym będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dud Napisano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 Przykro mi to mówić, ale na razie niestety nie mam czasu. Instalowanie modyfikacji (dodatków) wiąże się z pewnym ryzykiem, ponieważ są to elementy tworzone przez osoby trzecie, a nie firmę która jest autorem tego forum. Poprostu wolę nic nie ruszać jeżeli nie dysponuję odpowiednią ilością czasu, bo w przypadku gdy cos się zepsuje, to tylko stracę czas i nerwy na przywrócenie forum do działania. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 udało się komuś zrobić coś z cytowaniem selektywnym w Firefoxie 1.5? Bo ja próbowałem różnych ustawień javascriptu ale nie działa mi :/ Mi też nie działa więc nie jesteś sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.