Skocz do zawartości

[opinie]nowe Forum

Rekomendowane odpowiedzi

A mnie szczerze mowiąc to brakuje tego "odnośnika linkowego":

Forum Rowerowe na MAX! > Z innej beki > Koncert życzeń/ Słowa kreatywnej krytyki

kiedyś był i na górze i na dole a teraz na dole nie ma i żeby wrócić na stronę to musze gnać na górę...może by się dalo to umiescić?

A sorry jest na samym dole...ale wpada! Kiedyś był chyba bezpośrednio pod postami, ale ok. nie mam innych uwag, u mnie też sie laduje najpierw niebieski szablon a poźniej dopiero czerwony skin, ale to nie jest żaden problem i trwa ułamek sekundy. Jest ok!

mam pytanie: czy da sie zrobic, zeby informacja o odpowiedzi na maila przychodzily tylko raz, a ponownie dopiero po odwiedzeniu topicu. bo wariant raz dziennie mnie nie satysfakcjonuje (jak dyskusja jest ostra to odpowiedzi pojawiaja sie co pare minut) a informowanie o kazdej odpowiedzi robi straszny balagan w skrzynce.

widze ze sprawia Wam ten skrypt te same problemy co mnie, mialem to samo.

idź do zarżadzania kontem email wyłącz w ogole powiadomienia potem przejdź do subskrypcje pokaż tematy, wywal wszystkie tematy nastepnie znowu idz do powiadamiania mailami i włącz i daj "opóxnione powiadomienie" i dopiero wtedy idz posubskrypbuj swoje tematy jeszcze raz i bedzie wlasnie to co chcesz, mail 1 ze są nowe odpowiediz nei ebdzie wiecej dopoki nie odwiezisz tematu

mam jeszcze jedno pytanie.

czemu tylko ja mam pasek ostrzeżenie zero % pod zdjęciem? czy to tylko dlatego ze tylko wlasciel swoje widzi?

Ponawiam prośbę o zbadanie mojego problemu. Zasypuje mnie powiadomieniami z jednego tematu (co dziś zrobiłeś?). Co najciekawsze z innych przychodzi mi jeden mail. W panelu mam przy: Włączyć 'Informowanie email'em o odpowiedziach' domyślnie? Jeśli zaznaczono wybierz metode: Bez notyfikacji na email"

Więc co jest jeszcze nie tak? Na początku nic nie ruszałem i miałem dobrze, a od 2 dni sie cos sp...popsulo :)

no przełączyłam tak jak było napisane w tamtym poście w panelu kontrolnym>>>subskrypcja>>tematy odnznaczyłem je na "bez notyfikacji na email" ale miałem dotychczas wszystko wporządku i przychodził tylko jeden email a nie 30 jak teraz...znaczy teraz to już chyba żaden nie przychodzi :/

Ja w sprawie modowania , a mianowicie : od czego zależy czy wyraz zaczyna się wielką czy małą literą ???

Przeważnie chodzi mi o poprawianie tematów.

Np: [przerzódka Przód] poprawiam na [przerzutka przód] , zatwierdzam modyfikację posta , po czym temat wygląda [przerzutka Przód].

Jak pozbyć się wielkich liter ???

Żaba, ja kiedyś taki sam problem z poprawianiem na duże litery miałem w Wordzie :D

Żeby to naprawić musiałem wyłączyć cały system sprawdzania pisowni, coprawda potem doszedłem do jakiejś opcji która załatwiała ten problem bez wyłączania całości, ale wiecej sie on już nie pojawił po aktualizacji Office'a do wersji XP :D

Ale podejrzewam że to niewiele pomoże w tym przypadku :)

A ja mam pytanie czy było coś grzebane w sprawie autologowania, bo miałem dotychczas wszystko ok i nie musiałem się codziennie logować a teraz musze od kilku dni? Zaznaczam, że żadnych plików tymczasowych nie usuwałem z kompa.

Ja w sprawie modowania , a mianowicie : od czego zależy czy wyraz zaczyna się wielką czy małą literą ???

Przeważnie chodzi mi o poprawianie tematów.

Np: [przerzódka Przód] poprawiam na [przerzutka przód] , zatwierdzam modyfikację posta , po czym temat wygląda [przerzutka Przód].

Jak pozbyć się wielkich liter ???

Podaj adres do tego tematu... sprawdzę to.

A ja mam pytanie czy było coś grzebane w sprawie autologowania, bo miałem dotychczas wszystko ok i nie musiałem się codziennie logować a teraz musze od kilku dni? Zaznaczam, że żadnych plików tymczasowych nie usuwałem z kompa.

Raczej w sprawie autologowania nic nie było...

Z jakiego adresu korzystasz? http://www.forumrowerowe.jgc.pl ? czy http://forumrowerowe.jgc.pl ?

ja ciastka żadko usuwam a problemy z logowaniem mam raz na dobe, tzn jak sie zaloguje rano to caly dzien mam spox.

z subskrypcji wchodzę więc bez www

musze pogrzebać bo moze jakis program mi ciastka usuwa raz na dobe...

Podaj adres do tego tematu... sprawdzę to.

Dotyczy to każdego tematu - zobacz: http://forumrowerowe.jgc.pl/Rowery-ramy-f27.html - w nowo zakładanych tamatach każde słowo w tytule zaczyna się dużą literą; np. w tym temacie próbowałem to zmienić, ale po wysłaniu posta zrobiły się z powrotem duże litery (poza opcjonalną rubryką "Opis tematu" - tam jest OK).

Rzeczywiście... jest z tym jakiś problem... jedyny sposób, którym udało mi się zmienić te litery to bezpośrednie zmiany w bazie danych (z pominięciem forum)... http://forumrowerowe.jgc.pl/index.php?act=...t=0#entry141656

Postaram się znaleźć przyszynę niemozności zmiany wielkości liter w temacie...

EDIT:

Już powinno być ok... jedna funkcja, która rzekomo powinna zapobiegać tematom typu: [rower] CO KUPIĆ? ... była włączona ale nie działała tak jak należy... więc ją wyłączyłem... teraz można już normalnie edytować wielkość liter.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...