Ecia Napisano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Mam to samo, co skrzynia. Pozdrówko się dopisujące . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dud Napisano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Muszę to sprawdzić... zapewne coś namieszałem w momencie modyfikowania kodu forum. Ale mam dosyć prosty sposób żeby to sprawdzić :-) Może się to wiązać z chwilowymi problemami z korzystaniem z forum. A mnie się wydaje ze najlepiej by było wrócić do starego forum, wtedy nikt by nie narzekał że mu czegoś brakuje... Jak już mówiłem nie ma takiej możliwości, czytaj tutaj: http://forumrowerowe.jgc.pl/index.php?showtopic=8985&st=240# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Dud, to była ironia [ciężka w dodatku ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dud Napisano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Ożesz rzeczywiście ciężka... w każdym razie przyjąłem do wiadomości Ktoś pytał o "+" i "-" widoczny przy ikonce cytowania... Jeżeli klikniemy na cytuj automatycznie zmieni nam się przycisk na "-". Za pomocą tej funkcji zaznaczamy sobie posty w temacie, które chcemy zacytować i jak zakończymy zaznaczanie (za pomocą kliknięcia ww. przycisku), klikamy "ODPOWIEDZ" (obok "szybkiej odpowiedzi"). To chyba tyle na ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dud Napisano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Sprawdzałeś? Bo zmieniałem ustawienia i już powinno działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Próbowałem się dziś dostać do topiku o ostrym kole i nie mogłem dostałem się dopiero przez pokazanie ostatniej wiadomości inaczej się nie dało :glare: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART_osz Napisano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Oznaczenia plci znowu padly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
X-(L) Napisano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Jak przeglądam posty wysłane z danego IP, lub posty danego użytkownika, na stronie wyświetla się tylko jeden wynik a co to za opcja i gdzie ją znaleźć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mergoos Napisano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Ja korzystam z Firefox-a 1.0.7 na Linuksie i działa. Sprawdź ustawienia dot. javascript.U mnie jest Firefox/1.0.4 na Win2k Prof cytowanie selektywne jak widać powyżej działa...Tylko nie podaje kogo cytujemy... Chciałoby się żeby to tak wyglądało: Ja korzystam z Firefox-a 1.0.7 na Linuksie i działa. Sprawdź ustawienia dot. javascript. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaacka Napisano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 cytowanie swlwktywne w Firefox u mnie dziala... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 23 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 a co to za opcja i gdzie ją znaleźć? Nie ma tak dobrze . Tą opcje mają tylko moderatorzy i administratorzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puma [JFK] Napisano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Ja korzystam z Firefox-a 1.0.7 na Linuksie i działa Ja również używam Firefoxa, wszystko działa U mnie jest Firefox/1.0.4 na Win2k Prof cytowanie selektywne jak widać powyżej działa No więc już znalazłem powód niedziałania u mnie - korzystałem z najnowszej wersji FF 1.5 i na niej to nie działało. Zainstalowałem starszą wersje i wszystko jest ok :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pikul Napisano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 http://forumrowerowe.jgc.pl/Internetowe-sk...rowe-t1402.html Z tym przydało by się cos zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pikul Napisano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Ja używam opery i nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Napatos Napisano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 W Operze 8.5 działa selektywne cytowanie, trzeba włączyć obsługę JavaScript (jeżeli masz wyłączoną) - pisał o tym dud Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dud Napisano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Jak przeglądam posty wysłane z danego IP, lub posty danego użytkownika, na stronie wyświetla się tylko jeden wynik Np.: " Wyszukiwanie zwróciło pasujących postów: 15 Kliknij tutaj, aby zobaczyć rezultaty w nowym oknie" po kliknięciu, w nowym oknie pojawia się tylko jeden post, a nie 15 Dodam, że ta funkcja w pierwszych dniach po przesiadce na IPB działała poprawnie. Sorry za te problemy ale były one związane z moim niedopatrzeniem. Już powinno być wszystko naprawione. Mam to samo, co skrzynia. Pozdrówko się dopisujące . Jak wyżej. Próbowałem się dziś dostać do topiku o ostrym kole i nie mogłem dostałem się dopiero przez pokazanie ostatniej wiadomości inaczej się nie dało :glare: Jak wyżej. Oznaczenia plci znowu padly Nie padły, tylko testowałem coś i musiałem na jakiś czas wyłączyć. Już wszystko OK. http://forumrowerowe.jgc.pl/Internetowe-sk...rowe-t1402.html Z tym przydało by się cos zrobić Nie wiem dokładnie co tu jest nie tak... z tego co widziałem, to w poście Alvarena zastosowany został znacznik [*center*], co spowodowało wycentrowanie treści posta. PS. Wyświetlanie użytkowników ( http://forumrowerowe.jgc.pl/member-list.html ) działa już normalnie, tj. nie obcina listy do jednego użytkownika. PS2. Przy pisaniu tego posta skorzystałem z przycisków CYTUJ +/-... bardzo przydatna opcja :-) Pozdrawiam i Wesołych Świąt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzynia Napisano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Jak przeglądam posty wysłane z danego IP, lub posty danego użytkownika, na stronie wyświetla się tylko jeden wynik Już wszytko działa Co do posta Alvarena - poprwaiłem go wcześniej, przedtem była tam masa znaczków w stylu @!!#$%^&*(&^%$ zamiast "center", i cały tekst tak wyglądał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 U mnie też wszystko działa . No i fajnie . Pozdrówko świąteczne . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 24 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 u mnie wszystko fajnie działa i podoba mi się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Napisano 24 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 Ja też się już przyzwyczaiłem Przede wszystkim brawa dla Miecia i duda Podziękował chłopaki Kawał dobrej roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 24 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 no może trochę mi brakuje tego, że nie ma napisane na stronie głównej przy danym dziale ile jest nowych tematów i postów od ostatniej wizyty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jo_jacek Napisano 26 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Koło daty postu na górze po lewej jest taki biały prostokącik (Kartka ?). I jak sie wchodziło do tematu był pomaranczowy jezeli post był nowy, a jak przeczytany był biały. Jakos mi tego mimo wszystko brakuje. Wiem że jest pomaranczowy kwadracik co sie naciska i przenosi do nowego postu.. ale mimo wszystko czuje pustke :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider Napisano 26 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Używam Firefoxa 1.0.7PL i wszystko gra ,tylko jak stronka się łąduje (mam łacze128kb) to najpierw pole z mikołajem jest neibieskie przez ok 0,5s a potem już mam mikołaja i reklamki :030: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marix Napisano 26 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 po pierwsze zanim cokolwiek zaczniesz testować wypadaloby miec bieząća wersje przegldardki, stary 1.0.7 to chyba grubo z ponad roku juz jest 1.5 :lol: i nie chodzi tu tylko o cyferki bo w firefoxie z kazdą nową wersja jest wywalana gromada powaznych bledow bezpieczenstwa a i w najnowszej wersji znaleziono powazny błąd, bardzo powazny dający pole do popisu ataku Dos i jeszcze na to nie ma łatki, mozna ta luke zablokowac tymczasowo recznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puma [JFK] Napisano 26 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 juz jest 1.5 I w przypadku 1.5 nie działa mi cytowanie selektywne i teraz ciągne na 1.0.3 :lol: Pozatym te niebieskie tło to nie wpływ przeglądarki tylko szybkości łącza - na std. niebieskie tło jest ładowane czerwone tło i obrazki i dlatego masz przez chwile niebieskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.