Skocz do zawartości

[opinie]nowe Forum

Rekomendowane odpowiedzi

Muszę to sprawdzić... zapewne coś namieszałem w momencie modyfikowania kodu forum. Ale mam dosyć prosty sposób żeby to sprawdzić :-)

Może się to wiązać z chwilowymi problemami z korzystaniem z forum.

A mnie się wydaje ze najlepiej by było wrócić do starego forum, wtedy nikt by nie narzekał że mu czegoś brakuje...

Jak już mówiłem nie ma takiej możliwości, czytaj tutaj: http://forumrowerowe.jgc.pl/index.php?showtopic=8985&st=240#

Ożesz rzeczywiście ciężka... w każdym razie przyjąłem do wiadomości :P:)

Ktoś pytał o "+" i "-" widoczny przy ikonce cytowania...

Jeżeli klikniemy na cytuj automatycznie zmieni nam się przycisk na "-". Za pomocą tej funkcji zaznaczamy sobie posty w temacie, które chcemy zacytować i jak zakończymy zaznaczanie (za pomocą kliknięcia ww. przycisku), klikamy "ODPOWIEDZ" (obok "szybkiej odpowiedzi").

To chyba tyle na ten temat.

Ja korzystam z Firefox-a 1.0.7 na Linuksie i działa. Sprawdź ustawienia dot. javascript.
U mnie jest Firefox/1.0.4 na Win2k Prof cytowanie selektywne jak widać powyżej działa...

Tylko nie podaje kogo cytujemy...

Chciałoby się żeby to tak wyglądało:

Ja korzystam z Firefox-a 1.0.7 na Linuksie i działa. Sprawdź ustawienia dot. javascript.

Ja korzystam z Firefox-a 1.0.7 na Linuksie i działa
Ja również używam Firefoxa, wszystko działa
U mnie jest Firefox/1.0.4 na Win2k Prof cytowanie selektywne jak widać powyżej działa

No więc już znalazłem powód niedziałania u mnie - korzystałem z najnowszej wersji FF 1.5 i na niej to nie działało. Zainstalowałem starszą wersje i wszystko jest ok :wink:

Jak przeglądam posty wysłane z danego IP, lub posty danego użytkownika, na stronie wyświetla się tylko jeden wynik :D

Np.:

" Wyszukiwanie zwróciło pasujących postów: 15

Kliknij tutaj, aby zobaczyć rezultaty w nowym oknie"

po kliknięciu, w nowym oknie pojawia się tylko jeden post, a nie 15 :P

Dodam, że ta funkcja w pierwszych dniach po przesiadce na IPB działała poprawnie.

Sorry za te problemy ale były one związane z moim niedopatrzeniem. Już powinno być wszystko naprawione.

Mam to samo, co skrzynia.

Pozdrówko się dopisujące :) .

Jak wyżej.

Próbowałem się dziś dostać do topiku o ostrym kole i nie mogłem :) dostałem się dopiero przez pokazanie ostatniej wiadomości inaczej się nie dało :glare: B)

Jak wyżej.

Oznaczenia plci :D znowu padly

Nie padły, tylko testowałem coś i musiałem na jakiś czas wyłączyć. Już wszystko OK.

Nie wiem dokładnie co tu jest nie tak... z tego co widziałem, to w poście Alvarena zastosowany został znacznik [*center*], co spowodowało wycentrowanie treści posta.

PS. Wyświetlanie użytkowników ( http://forumrowerowe.jgc.pl/member-list.html ) działa już normalnie, tj. nie obcina listy do jednego użytkownika.

PS2. Przy pisaniu tego posta skorzystałem z przycisków CYTUJ +/-... bardzo przydatna opcja :-)

Pozdrawiam i Wesołych Świąt :D

Jak przeglądam posty wysłane z danego IP, lub posty danego użytkownika, na stronie wyświetla się tylko jeden wynik :P

Już wszytko działa :):D

Co do posta Alvarena - poprwaiłem go wcześniej, przedtem była tam masa znaczków w stylu @!!#$%^&*(&^%$ zamiast "center", i cały tekst tak wyglądał :D

Koło daty postu na górze po lewej jest taki biały prostokącik (Kartka ?). I jak sie wchodziło do tematu był pomaranczowy jezeli post był nowy, a jak przeczytany był biały. Jakos mi tego mimo wszystko brakuje. Wiem że jest pomaranczowy kwadracik co sie naciska i przenosi do nowego postu.. ale mimo wszystko czuje pustke :wink:

po pierwsze zanim cokolwiek zaczniesz testować wypadaloby miec bieząća wersje przegldardki, stary 1.0.7 to chyba grubo z ponad roku

juz jest 1.5 :lol:

i nie chodzi tu tylko o cyferki bo w firefoxie z kazdą nową wersja jest wywalana gromada powaznych bledow bezpieczenstwa a i w najnowszej wersji znaleziono powazny błąd, bardzo powazny dający pole do popisu ataku Dos i jeszcze na to nie ma łatki, mozna ta luke zablokowac tymczasowo recznie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...