KAZUMI Napisano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Proponuje małe ułatwienie. U góry nad listą tematów/postów jest napis np. Forum Rowerowe na MAX! > Z innej beki > Koncert życzeń/ Słowa kreatywnej krytyki i może taki sam klawisz/ napis przenoszący zrobić pod lista tematów/ postów bo jak się chce przejść do głównej strony to trzeba drałować na górę i dopiero kliknąć a jak się już jest na dole to by było wygodniej żeby był taki przycisk na dole Dziękuję za uwagę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Napisano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 KAZUMI - już jest. Mój Asystent zamiast moich ostatnich 10 postów pokazuje tylko 1 ostatni. Pozdrówko obywatelskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Ano widzicie cały czas coś nowego :D dzieki za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 21 Grudnia 2005 Root Admin Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 od tego masz przycisk TOP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaacka Napisano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 witam. troche sie pozmienialo... to chyba w prezencie na swieta co widze nowa grafika, nowe opisy - wogole jakos tak inaczej... a skad te 'vip'y', 'ostrzezenia' ?? o co chodzi ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Przeczytaj ten wątek to się dowiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzynia Napisano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Funkcja IMG ani miniatury z imageshack nie działają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mergoos Napisano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Generalnie wygląda to już bardzo bardzo super. Duuuże piwo dla dud'a jak najbardziej zasłużone... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 KAZUMI - już jest. I to mi się tu podoba mówisz i masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 21 Grudnia 2005 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 A mi najbardziej brakuje jednej opcji > Ostatnie 10 tematów ps urodziny znowu znikły na głównej :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIC Napisano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 A ja zadam pytanie bo nie jestem czy to juz bylo. Czy w szybkiej odpowiedzi po lewej stronie tego okienka da sie wlanczyc emotki czy trzeba wchodzic w "Wiećej opcji"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakuben Napisano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Mi brakuje opcji cytowania poprzez zaznaczenie tekstu.Fajne to było przy szybkiej odpowiedzi.Mozna używac opcji odpisz ale potem trzeba usówac zbedny tekst itp.Moze mój problem rozwiaze ten buton cytuj z"+" ale nie wiem jak go użyć(wiem głupi jestem).Ogólnie nowe forum jest niby fajniejsze wizualnie aczkolwiek jakos mam sentyment do starego:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiedyś ksywa gary Napisano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 NOWE forum całkiem w porządku,tylko wymaga przyzwyczajenia. A czy nieda się jeszcze bardziej wizualnie upodobnić do tego co było? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żaba Napisano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Mnie bakuje komunikatów gdy najeżdżam kursorem na tytuł tematu.Chodzi o "nie brałeś udziału..." lub "brałeś udział , postów nie..." Chyba że to jest , a ja nie umiem tego włączyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Dopisuję się do petycji Żaby . I jeszcze: całkowitej liczby nowych postów od ostatniej wizyty (już chyba o tym wspominałam, ale nie dam głowy). Pozdrówko niedoinformowane . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamos05 Napisano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Zgadzam się z przedmówcami, też mi brakuje urodzin i tego o czym mówił Żaba. Ale ogólnie to jest znośnie, nie moge powiedzieć, że lepiej, nie moge powiedzieć że gorzej. Ot poprostu inaczej. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaacka Napisano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 , też mi brakuje urodzin nooo nie wiem - ja tam mam urodziny - i na forum tez mam.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dud Napisano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Wiele funkcji, w które poprzednie forum było wyposażone obciążało niemiłosiernie bazę i serwer oraz powodowało, że baza była prawie 2x większa od obecnej. Zastanówcie się jeszcze raz i przypomnijcie sobie włamanie, ktore miało miejsce na poprzednim forum, gdzie jakiś dzieciak mógł jednym kliknięciem zniszczyć cały wasz dorobek. Była również inna historia, kiedy to z bazy zniknęło około 200 użytkowników (w tym ja ). Obecny skrypt jest dużo lepiej zabezpieczony przed niepowołanym wtargnięciem (chociaż w 100% nie jest bezpieczny, jak wszystko na tym świecie). Wydaje mi się że ogromna baza wiedzy rowerowej, jaką stanowi to forum jest bardziej cenna niż pare (dla niektórych być może bardzo istotnych) funkcji. Przeprowadzka na obecny skrypt była nienikniona i jest raczej nieodwracalna. Jest to zupełnie inny system od poprzedniego, więc nie ma możliwości żeby wyglądał identycznie. Liczę na konkretne podsumowanie z tego tematu (lista rzeczy do zrobienia). Jeżeli będzie lista, być może stopniowo będziemy wprowadzali udogodnienia dla was. Pozdrawiam. PS1. jak już mówiłem urodziny pojawiają się na głównej stronie TYLKO jeżeli jakaś osoba ma urodziny w danym dniu. Jeżeli w tym dniu żadna osoba nie ma urodzin, to nie ma potrzeby wyświetlania tego pola na głównej stronie. PS2. cytowanie swlwktywne jest, ale inaczej się tego używa... rozwiń szybką odpowiedź na dole strony, zaznacz sobie jakiś tekst z wiadomości i tam pojawi się "Dodaj zaznaczony tekst jako cytat" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puma [JFK] Napisano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 U mnie selektywne cytowanie nie działa - przeglądarka Firefox 1.5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 22 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 U mnie działa, pod okienkiem szybkiej odpowiedzi jest przycisk "Dodaj zaznaczony tekst jako cytat" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puma [JFK] Napisano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Kurde na gównianym IE działa a na Firefoxie nie, normalnie jak sie tu nie załamać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dud Napisano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Ja korzystam z Firefox-a 1.0.7 na Linuksie i działa. Sprawdź ustawienia dot. javascript. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 A mnie się wydaje ze najlepiej by było wrócić do starego forum, wtedy nikt by nie narzekał że mu czegoś brakuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 22 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Ja również używam Firefoxa, wszystko działa. Może dlatego że przycisk ten pokazuje się dopiero po zaznaczeniu tekstu... ? Shadowcat - ale na starym forum za to narzekali wszyscy że forum wolno chodzi i są awarie.... A teraz przecież trzeba trochę czasu żeby admini zajęli się forum i dostosowali je do potrzeb użytkowników i trzeba się trochę przyzywczaić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzynia Napisano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Jak przeglądam posty wysłane z danego IP, lub posty danego użytkownika, na stronie wyświetla się tylko jeden wynik Np.: " Wyszukiwanie zwróciło pasujących postów: 15 Kliknij tutaj, aby zobaczyć rezultaty w nowym oknie" po kliknięciu, w nowym oknie pojawia się tylko jeden post, a nie 15 Dodam, że ta funkcja w pierwszych dniach po przesiadce na IPB działała poprawnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.