thomash Napisano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Nowe forum już powstało więc można się wypowiadać co o nim sądzicie . Mi się podoba, kolorki nie są złe ale jak komuś nie pasuje to można zawsze skina zmienić. Może ktoś mi podpowie gdzie jest opcja "oznacz wszystkie jako przeczytane" jak to było na poprzednim forum bo tu nie mogę znaleźć. Mam nadzieje że tu już nie będzie żadnych awarii . Przydałaby się też opcja szybkiej odpowiedzi której też nie widze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Oznacz wszystkie jako przeczytane jest na górze listy tematów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puma [JFK] Napisano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Forum wymaga jeszcze troche pracy bo nie ma żadnego loga, standardowy skin, brak szybkiej odpowiedzi i pare innych spraw. Mam nadzieje, że dud i Mieciu szybko się z tym uporają A co do oznaczania: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 18 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Dzięki, już wiem A możeby jakis skin w barwach portalu xc-zone ?? Tylko że troche ciemne te barwy i nie wiadomo jak by to wyglądało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 18 Grudnia 2005 Root Admin Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 No trzeba tutaj dużo pozmieniać . Trochę to zajmie, zanim kolorystyka się zmieni i pojawią sie brakujące opcje (bo panel admina jest zaj... duzy) .. Ciezko sie polapac. Piszcie co zniknelo i co ma sie pojawic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puma [JFK] Napisano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Piszcie co zniknelo i co ma sie pojawic. No na pewno logo, opcja szybkiej odpowiedzi, banner u góry bo jesszcze stracimy zniżke w mbike Pozatym przydałoby sie wymienić emoty na te z PHPBB - takie jest przynajmniej moje zdanie, nie wiem jak inni - albo przynajmniej dodać je do aktualnych Jak coś jeszcze przyjdzie mi na myśl to napisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzynia Napisano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Emoty mogą zostać te, są fajne Mieciu - świetnie, że mamy przy każdym poście "Narzędzie adresów IP" - myślę, że rozwiąże to problem z awanturami i postami pisanymi przez "gości" Na forum będzie spokojniej Kawał dobrej roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stasiek Napisano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Nie ma jeszcze oznaczeń, które posty w tematach są nie przeczytane. Ogólnie nowe forum mi się podoba, tylko trzeba się przyzwyczaić . I coś nie działa "szybkia edycja" postów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stasiek Napisano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 I nie ma przechodzenia do nieprzeczytanych postów przy "wchodzeniu" do tematu. I nie ma łączenia kolejnych postów tej samej osoby . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialykom Napisano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 na pewno brakuje szybkiej odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puma [JFK] Napisano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 I nie ma przechodzenia do nieprzeczytanych postów przy "wchodzeniu" do tematu. Jest - klikasz na ten pomarańczowy kwadracik przy temacie i przechodzisz do postów nieprzeczytanych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Jeszcze się nie przyzwyczaiłam . Co do emotek - mnie się bardziej podobały poprzednie. Brakuje opcji "Szybka odpowiedź" - a poza tym... jeszcze nie wiem, bo się nie przyzwyczaiłam . Pozdrówko w nowym wydaniu :-) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stasiek Napisano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Nie ma też numeru gg w profilu i dostępu do zdjęcia. I nie działa funkcja, żeby na mojej stronie były najnowsze tematy z forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 A no właśnie, nr GG ważna rzecz . I jeszcze brakuje mi dokładnej daty napisania postu (zamiast tego "minutę temu", "19 godzin temu")... Pozdrówko jeszcze raz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torn Napisano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Nie działają linki do tematów w postach, np: http://www.xc-zone.jgc.pl/forum/viewtopic.php?t=3982 Jeżeli id tematów/postów na nowym forum zgadzają się z id ze starego to nie widzę problemu żeby to działało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puma [JFK] Napisano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Nie działają linki do tematów w postach, np: http://www.xc-zone.jgc.pl/forum/viewtopic.php?t=3982 Jeżeli id tematów/postów na nowym forum zgadzają się z id ze starego to nie widzę problemu żeby to działało... Nie działa bo jest inny adres forum - linki działają w formacie http://forumrowerowe.jgc.pl/index.php?showtopic=3982 Niestety wynika to z troche innego skryptu tego forum. Chociaż możliwe że dałoby sie dopisać skrypt który by zamieniał http://www.xc-zone.jgc.pl/forum/viewtopic.php?t=xxxx na http://forumrowerowe.jgc.pl/index.php?showtopic=xxxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torn Napisano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 puma, dokładnie o tym mówię... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pati Napisano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Aaaale dziwnie tutaj jest, mam nadzieję, że się przyzwyczaję W końcu można obserwować wypowiedzi innych przy odpowiadaniu na posta, nowocześniejsze emoikonki... extra. Troszkę rzeczy trzeba jeszcze dopracować i będzie super! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wsfetrze Napisano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Oprócz tych wad jakie zostały wymienione to jeszce brakuje mi autmatycznego przewijania do ostatnio czytanego przezemnie postu w danym wątku... Chyba jasno się wyraziłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hammer Napisano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Brak jest "szybkiej Odpowiedzi" - ni ema dat i godzin przy tematach - bardzo to było przydatne, no i najbardziej mnie irytuje logowanie za każdym razem mimo zaznaczenia "Zapamiętaj mnie" Za każdym razem muszę sie zalogować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macrianus2 Napisano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 mi brakuje: szybkiej odpowiedzi, starego designu forum i starych emotek, wspoldzialania "starych" odnosnikow z nowym forum. co do tego ostatniego to nie wiem, czy da sie to w ogole zrobic, ale tylko sygnalizuje problem. poza tym mam wrazenie, ze forum sporo szybciej dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cookiesrulez Napisano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Hm w zasadzie chyba wszystko co mi nie pasuje już zostało wymienione... Chociaż nie! Nie ma tych żaróweczek przy nicku obrazujących ilość postów. A emotki fajne, najlepsza jest ta: :ph34r: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stasiek Napisano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Oprócz tych wad jakie zostały wymienione to jeszce brakuje mi autmatycznego przewijania do ostatnio czytanego przezemnie postu w danym wątku... Chyba jasno się wyraziłem Jest - klikasz na ten pomarańczowy kwadracik przy temacie i przechodzisz do postów nieprzeczytanych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Napatos Napisano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Kolory są fajne moim zdaniem, nie rażą tak oczu jak poprzednio Emotki też fajne. Reszta się z czasem dotrze PS. Mój Asystent -> Informacje -> 10 największych gaduł wogóle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIC Napisano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Najbardziej mi brakuje szybkiej odpowiedzi,emotki moga byc,a design wolalem tamten ale ostatecznie mogl by byc,brak nr. GG. Reszta wyjdzie w praniu Acha nie ma jeszcze oznaczenia nie przeczytanych postow, i o ile sie nie myle nie ma tez jak klikam na temat ze automatycznie przechodzi mi do postow nieprzeczytanych I jeszcze jedno jak edytowalem ten post w szybkiej edeycji to wyskoczyly jakies bledy nad moim tekstem ale po odswiezeniu strony zniknely Cos takiego IPB WARNING [2] html_entity_decode(): charset `iso-8859-2' not suported, assuming iso-8859-1 (Line: 334 of /sources/action_public/xmlout.php) IPB WARNING [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/forumrowerowe/public_html/init.php:269) (Line: 1151 of /sources/action_public/xmlout.php) IPB WARNING [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/forumrowerowe/public_html/init.php:269) (Line: 1152 of /sources/action_public/xmlout.php) IPB WARNING [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/forumrowerowe/public_html/init.php:269) (Line: 1153 of /sources/action_public/xmlout.php) IPB WARNING [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/forumrowerowe/public_html/init.php:269) (Line: 1154 of /sources/action_public/xmlout.php) IPB WARNING [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/forumrowerowe/public_html/init.php:269) (Line: 1155 of /sources/action_public/xmlout.php) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.