Tobiasz85 Napisano 8 Maja 2011 Napisano 8 Maja 2011 Witam! Niedawno kupiłem sobie plecak z bukłakiem w Decathlonie. Problem mam z bukłakiem. Płukałem go z dwa razy, lecz dalej gdy wleję do niego wodę ta ma dziwny, nieprzyjemny smak. Macie jakieś rady jak pozbyć się tego nieprzyjemnego akcentu bukłaka w życiodajnej wodzie?
DominikM Napisano 8 Maja 2011 Napisano 8 Maja 2011 Corega-Tabs lub inne tabletki dezynfekujące, ale jak masz pecha to na przyszłość już będziesz wiedział czemu było tanio
Sonix Napisano 8 Maja 2011 Napisano 8 Maja 2011 Tak to jest właśnie z tanimi bukłakami. Najlepiej by było dokupić osobno bukłak np camelbak. Możesz też spróbować: -KLIK- -KLIK- lub tak jak napisał kolega corega tabs dostępny w aptece.
maroko777 Napisano 28 Maja 2011 Napisano 28 Maja 2011 Mam ten sam problem i powoli dochodzę do wniosku że to jednak wina "ceny"...
Mesophie Napisano 2 Czerwca 2011 Napisano 2 Czerwca 2011 Mam ten sam problem i powoli dochodzę do wniosku że to jednak wina "ceny"... Camelbacki potrafią być tanie (50 zł za 2l), liczy się jednak z jakiego sa materiału. Ważne aby były antybakteryjne.. i nie było ich za dużo w sklepie Wtedy znaczy że szybko schodzą W sklepach górskich można dostać tanie a dobre i łatwe do zintegrowania z plecakiem.
Adrid Napisano 12 Sierpnia 2011 Napisano 12 Sierpnia 2011 http://www.szumgum.com/category/sprzet-wyprawowy-plecaki-rowerowe-z-buklakiem tu masz dobrze plecaki z bukłakiem
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.