Skocz do zawartości

[Maratony] ŚLR 2011

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • Mod Team

Ja byłem dopiero na dwóch maratonach (Daleszyce i Sandomierz tego roku).

Ogólnie atmosfera jest spoko, a problemy z pomiarem czasu, itd. to już inna bajka.

Z czasem może będzie lepiej. Trzeba uzbroić się w cierpliwość. :)

• Mod Team

Ja kapcia nie złapałem, ale bidon już na pierwszym zjeździe zgubiłem. :whistling:

Na szczęście po drodze były 2 bufety (trasa Fan) i jakoś dowlekłem się do mety.

Trasa bardzo fajna i szybka. Nie podobało mi się jedynie ustawienie zawodników przed startem.

Jechałem dystans Fan, a startowałem z samego końca stawki, bo większość zawodników z Family pchała się do przodu.

Szkoda tylko, że licznik mi nawalił i nie wiem, z jaką prędkością zjeżdżałem ze stoku w Niestachowie. :D

@lek, jechałeś Fan czy Master? :)

przez dwa tygodnie przed startem na rowerze siedziałem 3 razy. w dodatku nie na wyścigowym :/

decyzje o starcie podjąłem ok 18 dzień przed startem.

oj bolało. właściwie to nadal boli.

do tego dwie gumy a przygotowany byłem na jedną-jedna dętka+nabój CO2.

ech to nie był udany start

@lek, jechałeś Fan czy Master? :)

Master :thumbsup:

Na stoku nie szalałem za bardzo, bo nie znałem terenu. Dzisiaj sprawdziłem oponę i siedział w niej malutki kawałek szkła, rozcięcie opony na 3-4mm dry.gif Całe szczęście, że nie przebił drugiej dętki, chociaż trochę ją drapał :o

dokładnie. trasa podobna do Sandomierza. może tylko podłoże bardziej urozmajcone. czyli np. podmokłe łąki, jakieś koleiny w lesie. to mi się przypomina.

w zeszłym roku wystartowałem na FlyWeightach i oponki świetnie się sprawdziły :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...