Mod Team Franio Napisano 8 Maja 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 Drugi etap, Sandomierz - kraina kwitnących sadów - już za nami. Był ktoś wczoraj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 24 Czerwca 2011 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Do Kielc też nikt się nie wybiera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 24 Czerwca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Jak się egzaminy skończą to ruszamy dalej z ślr, niestety póki co nie mam na to czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 24 Czerwca 2011 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 To na którym etapie zamierzasz zrobić wejście smoka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marsman Napisano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 pewnie nie pojadę ale kto wie. dla mnie to już trzeci sezon z ŚLR i jakoś mi się już nie chce. wpadki organizatorów też nie zachęcają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 24 Czerwca 2011 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Ja byłem dopiero na dwóch maratonach (Daleszyce i Sandomierz tego roku). Ogólnie atmosfera jest spoko, a problemy z pomiarem czasu, itd. to już inna bajka. Z czasem może będzie lepiej. Trzeba uzbroić się w cierpliwość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@lek Napisano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Ja się wybieram do Kielc, po maratonie będę wiedział czy się opłacało jechać i czy jeszcze pojadę na jakąś edycję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 25 Czerwca 2011 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 A na jakim dystansie startujesz? Master, Fan czy może Family? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 25 Czerwca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 @@lek, jak się start nie opóźni o 2 godziny, ustalą jakiś normalny limit czasowy żeby wjechać na drugą rundę oraz czipy w końcu zaczną normalni działać, to nie powinieneś się zawieść. Szczególnie jeśli chodzi o trasę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Tak, trasy to jest mocna strona ŚLR. I mimo organizacyjnych wpadek, te maratony są warte poznania, bo mocne punkty cyklu, jak Daleszyce, Nowiny, Kielce, wynagradzają wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 26 Czerwca 2011 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 I jak wrażenia? Był ktoś z was w końcu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@lek Napisano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Ja byłem, kapeć po zjeździe z wyciągu, jakiś kolec się wbił i potem walka z bolącymi plecami (dysk????) Ogólnie dzisiaj miałem słabszy dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 26 Czerwca 2011 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Ja kapcia nie złapałem, ale bidon już na pierwszym zjeździe zgubiłem. Na szczęście po drodze były 2 bufety (trasa Fan) i jakoś dowlekłem się do mety. Trasa bardzo fajna i szybka. Nie podobało mi się jedynie ustawienie zawodników przed startem. Jechałem dystans Fan, a startowałem z samego końca stawki, bo większość zawodników z Family pchała się do przodu. Szkoda tylko, że licznik mi nawalił i nie wiem, z jaką prędkością zjeżdżałem ze stoku w Niestachowie. @lek, jechałeś Fan czy Master? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Punkxtr Napisano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Ja zjeżdżając ze stoku wykręciłem 70 km/h. Poniżej moja relacja z Kielc: http://punkxtr.blox.pl/html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marsman Napisano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 przez dwa tygodnie przed startem na rowerze siedziałem 3 razy. w dodatku nie na wyścigowym :/ decyzje o starcie podjąłem ok 18 dzień przed startem. oj bolało. właściwie to nadal boli. do tego dwie gumy a przygotowany byłem na jedną-jedna dętka+nabój CO2. ech to nie był udany start Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Punkxtr Napisano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 marsman, pisz lepiej ile wykręciłeś na stoku ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 27 Czerwca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Czy trasa pokrywała się z tą która była w zeszłym roku na finale? Jeżeli tak, to ja na tym stoku miałem ok. 65 km/h jadąc na wpół pękniętej ramie. Nigdy więcej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marsman Napisano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 trasa bardzo podobna. nawet pierwszą gume złapałem i łatałem w tym samym ( z dokładnością do może 5m ) miejscu na stoku nie dane mi było się rozpędzić. zbyt szybko zbliżałem się do zawodnika przedemną a miałem tylko 55km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@lek Napisano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 @lek, jechałeś Fan czy Master? Master Na stoku nie szalałem za bardzo, bo nie znałem terenu. Dzisiaj sprawdziłem oponę i siedział w niej malutki kawałek szkła, rozcięcie opony na 3-4mm Całe szczęście, że nie przebił drugiej dętki, chociaż trochę ją drapał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 27 Czerwca 2011 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Ja zjeżdżając ze stoku wykręciłem 70 km/h. Poniżej moja relacja z Kielc: http://punkxtr.blox.pl/html Czytałem. Rewelacja jak zawsze. Ale ile ze stoku zjeżdżałem nie wiem, bo tak samo jak w Daleszycach, przed samym startem licznik mi nawalił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Punkxtr Napisano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Merci ;-) Ja akurat miałem ten plus, że przede mną nikogo nie było i mogłem się rozpędzać do woli myśląc o czekającym podjeździe :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7Devis Napisano 4 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Wybiera się ktoś na maraton do Pińczowa z Jędrzejowa? Jest może tutaj jakaś osoba z Jowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 4 Lipca 2011 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 W Pińczowie od kilku dni prawie non stop leje, także V etap ŚLR zapowiada się ciekawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Punkxtr Napisano 4 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 A mógłbyś napisać coś o trasie, jeśli choć w części ją znasz? Czego można się spodziewać: singli, szutrów? Podejrzewam, że trasę można porównać z Sandomierzem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marsman Napisano 6 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 dokładnie. trasa podobna do Sandomierza. może tylko podłoże bardziej urozmajcone. czyli np. podmokłe łąki, jakieś koleiny w lesie. to mi się przypomina. w zeszłym roku wystartowałem na FlyWeightach i oponki świetnie się sprawdziły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.