apnea9 Napisano 7 Maja 2011 Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 Wiatm Dzisiaj (08.05.2011) zauwazylem iz uruchomiono strone z rejestracją uczestnikow, na tenże "rajd"... „Masa na Autyzm” "21.05.2011 POLE MOKOTOWSKIE Okolice pubu Merlin START IMPREZY: 11.00 START RAJDU: 14.00" Przejazd odbywa sie tak samo jak na masie krytycznej (obstawa policji, tempo - czyli warto zabrac znajomych aby sobie pogawedzic ), ale tutaj sponsor daje kase za zarejestrowanego uczestnika... (ktory stawil sie w punkcie przed startem, aby odebrac darmowy "pakiet" - koszulke, napoj...) cale info/rejestracja na stronie: http://www.masanaautyzm.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Publius Napisano 8 Maja 2011 Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 Szkoda że nie ma formularza do rejestracji nadal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 8 Maja 2011 Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 A pod tym adresem sprawdzałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Publius Napisano 8 Maja 2011 Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 Owszem, formularza tu nie ma, są tylko trzy kropki. Z informacji na FB wynika że to problemy techniczne i będzie otwarte na dniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 8 Maja 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 Dziwne, bo ja kilka godzin temu się zarejestrowałem, teraz również wszystko wygląda, jakby działało :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Publius Napisano 8 Maja 2011 Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 Ja mam tylko coś takiego, wtf? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 8 Maja 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 W różnych przeglądarkach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Publius Napisano 9 Maja 2011 Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Opera i IE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rauf Napisano 10 Maja 2011 Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Strona już działa, jeśli komu jeszcze nie wchodzi, to wywalić ciasteczka i F5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Publius Napisano 10 Maja 2011 Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Rzeczywiście dziś już udało się zarejestrować, do zobaczenia na trasie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rauf Napisano 10 Maja 2011 Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Rzeczywiście dziś już udało się zarejestrować, do zobaczenia na trasie ;] dostałeś maila z potwierdzeniem rejestracji może? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
apnea9 Napisano 10 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Zarejestrowalem sie tuz po uruchomieniu strony... wyskoczyl komunikat ze rejestracja przebiegla poprawnie, ale maila zadnego nie dostalem. powinienem dostac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 10 Maja 2011 Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Do zobaczenia zatem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ViRuE Napisano 10 Maja 2011 Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Ja również się zapisałem, więc do zobaczenia na starcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Publius Napisano 11 Maja 2011 Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Też nie dostałem potwierdzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rauf Napisano 11 Maja 2011 Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Dostałem info od osoby z PR z Synapsisu, że takie potwierdzenia zostaną rozesłane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
apnea9 Napisano 16 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Dostalem dzisiaj maila z potwierdzeniem rejestracji, teraz tylko liczyc ze pogoda dopisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Maja 2011 Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Ja już dostałem potwierdzenie jakoś przedwczoraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.