DENI Napisano 3 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 z taka kasa jak mowisz 250zl i jeszcze musisz wymieniac piaste to lepiej sobie daruj lepsze dobre v-ki niz slabe tarcze a twoj rower mozna upgrade'owac w tylu innych miejscach ze naprawde bym odpuscil tarcze w twoim wypadku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BikerFG Napisano 5 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 za 250 zl maja w mkbike jedna z najlepszych tarczowek mech. Avid BB5, nowki nigdz taniej nie widzialem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czaja188 Napisano 5 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Za 250zl nówki?? Ja najtajsze wiedziałem za 350zł!! Genialna oferta.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DENI Napisano 5 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 czaja z twoich postow wynika ze wogole malo wiesz nie mowiac juz o pomyslach wrzucania tarcza 180 i 203 na przod :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czaja188 Napisano 6 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 No to sie chyba mylisz... Mój qumpel waży 70kg i ma Black Boxa (praiwe to samo co Win Zip) na przodzie z tarczą 180. Pojechaliśmy razem na zjazd. Zamieniliśmy sie rowerami. Po zjezdzie oddałem mu rower i powiedziałem by sobie go w du** wsadzil z takimi hamulcami bo ledwo co wyhamowałem przed drzewem. Wiec z tarczą 160 bym wylądował na drzewie. A co do Avid'a to pierwszy raz slyszałem o BBB5 za 250zl A czemu tarczy 203mm nie wsadzic do roweru? Fakt ze trzeba mieć wytrzymałego amora, nic poztym. Może troche przesadziłem z tą 180 na tyl, ale widzialem gorsze pomysły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BikerFG Napisano 6 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 czaja 350.... w sumie normalna cena BB5 to obecnie niecale 300 zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DENI Napisano 7 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 moim zdaniem to slaby byl raczej amor a nie wielkosc tarczy ale co tam do xc nie wrzucalbym powyzej 160 na przod ja mam taka i styka (przydalaby sie wieksza moc ale czego oczekiwac od mph 3.0) w ciezarowce mam 203mm i wyhamuje mnie sporo szybciej ale wyczuwa sie sile hampla a nie sama wielkosc tarczy pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rocky_4 Napisano 13 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Hej! Chciałbym odświeżyć temat bo w końcu żadnego hampla nie kupiłem i teraz taka prośba: możecie mi ocenić czy warto ??TEKTRO OH Z góry dzieki za opinie i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CR7 Prezes Napisano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Odpowiedź: NIEWARTO!!! Generlanie tektro to najczescie prawie jak hamule jak tarcze to znaczy że chcesz miec coś dobrego jak chcesz cos dobrego to masz albo Avid BB5 albo SH - 525,535 albo Hayes MX2... W nic innego nie opyla sie bawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rocky_4 Napisano 15 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Słyszałem dość dobre opinie o hamplu Black Box, więc kupiłem za 130 zeta wersję na tył z tarczą 180mm. Jeszcze go nie mam ale zobaczymy jak będzie działał, czy będzie trzeba wymienić klamkę. A tymczasem życzę Wesołych Świąt, rocky_4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fistach Napisano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Czaja188 ja mam hayes MAG tarcze 160 mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czaja188 Napisano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 To nawet dobry hampel masz. Tylko troche post zpuźniony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.