TrzecieKolo Napisano 7 Maja 2011 Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 (edytowane) Witajcie, napisałem recenzję Unibike Mission, mój pierwszy rower, pewnie w następnym sezonie zmienię go na coś droższego. Na razie ten mi służy całkiem ładnie. Dziś miałem chwilę wolnego, to pstryknąłem trochę fot, i skończyłem pisać recenzję, trochę tekstu jest do poczytania Wszystko na moim blogu: http://unibike-mission.blogspot.com/ Pozdrawiam i zapraszam do czytania Krzysiek Edytowane 7 Maja 2011 przez TrzecieKolo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrzecieKolo Napisano 16 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Aktualizacja, opisałem parę nowych spostrzeżeń, zapraszam do lektury 1300 km na Unibike Mission Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garp Napisano 17 Maja 2011 Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Jak trwałość lakieru po tych 1300 km? Bo w Evolution słabo, sporo odprysków i zadrapań mam po roku jazdy, mimo że nie zaliczyłem żadnej gleby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrzecieKolo Napisano 18 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Rzekłbym, że bardzo dobrze, nie ma żadnych widocznym odprysków z tego co pamiętam, poza miejscem gdzie była nóżka. A gleb zaliczyłem kilka I na ramie mam małe starcie, ale to z własnej głupoty, oparłem rower o ramę i się ześlizgnął :/ Jak go umyję, to się dokładnie przyjrzę i napiszę jeszcze, bo akurat jest w błocie, bo ostatnio jeździłem po mokrym lesie i nie miałem jeszcze kiedy go wyczyścić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrzecieKolo Napisano 1 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Jak trwałość lakieru po tych 1300 km? Bo w Evolution słabo, sporo odprysków i zadrapań mam po roku jazdy, mimo że nie zaliczyłem żadnej gleby. Po umyciu nie widzę większych odprysków, lakier trzyma się nieźle. Z baaaaaaardzo bliska widać, że lakier nie jest jak prosto ze sklepu, ale stan bdb. Właśnie napisałem aktualizację testu, już 1500km przejechanych, zapraszam do lektury Link: Unibike Mission - 1500km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi