kolunio Napisano 7 Maja 2011 Napisano 7 Maja 2011 Witam Obecnie posiadam rower Giant X-Sport 2.0 ktorym tylko i wylacznie poruszam sie po asfalcie... Obecnie mam zalozone opony Kenda Kwest 700x35 ale nie wiem sam czy do konca jestem zadowolony I teraz mam takie pytanko czy do obreczy WTB Dual Duty XC 700c moglbym zalozyc jeszcze jakies wezsze opony posiadajace mniejsze opory toczenia??? Czy wogole jest sens kobinowanie i ewentualnie jakie byscie polecali??? Pozdrawiam i dzieki za pomoc
kolunio Napisano 8 Maja 2011 Autor Napisano 8 Maja 2011 Ok Panowie i Panie widze ze nie ma zainteresowania Ale napiszcie chociaz czy decydujac sie na taka opone Schwalbe MARATHON SUPREME 28x1,10 kevlar wejdzie bez problemu? I co z detkami? Pewnie wymiana? Pozdr
leo1 Napisano 8 Maja 2011 Napisano 8 Maja 2011 A może spróbujesz pójść w drugą stronę całkowite slicki o solidnym balonie, opory toczenia tylko odrobinę większe, a komfort nieporównywalny. Na takich oponach możesz też spokojnie jeździć po utwardzonych ścieżkach leśnych lub polnych. Na przykład: Schwalbe Big Apple 2.0, Marathon Supreme 2.0
kolunio Napisano 9 Maja 2011 Autor Napisano 9 Maja 2011 Ok Panowie dalej nie wiem czy takie waskie opony moga byc do tych obreczy co posiadam....:/ Znalazlem archiwum Gianta i wyczytalem ze obrecze to OBRĘCZE WTB Dual Duty XC, 700x32, F/V Czyli moge kupowac opony w rozmiarze 28x1,10??? Czy tez sa za waskie??? Pozdr
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.