Skocz do zawartości
  • 0

14 lat dystans 130 km wiecej w temacie.

Gość llancer

Pytanie

Gość llancer

Mam 14 lat,jezdzilem srednio po 30 km dziennie przez okolo pol roku,przez ostatnie 3 lata,czy pokonal bym przy spokojnej jezdzie trase 130km po asfalcie ?Rower z 2 amortyzatorami wygodny 21 biegow.Zostalo mi 2.5 miesiaca do tej trasy :P

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Mam 15 lat, jeżdżę na rowerze od lata tamtego roku. Robiłem wtedy średnio 30km co tydzień i trzy razy zrobiłem 70km. W tym sezonie zrobiłem trzy wycieczki 30 km, a później 150km i dojechałem ze średnią 22,5 km/h :) Więc jeśli ogólnie uprawiasz sport i jesteś w dobrej kondycji, to myślę, że dasz radę :)

Teraz mam 21 lat ale 2 lata temu jak się tylko zrobiło ciepło po zimie wyciągnąłem rower z piwnicy, wytarłem z kurzu, napompowałem opony wziąłem plecak i 20 zł. Stwierdziłem że zrobię sobie małą przejażdżkę. Z małej zrobiła się trochę większa a z niej jeszcze większa. Postanowiłem odwiedzić koleżankę w mieście oddalonym o 73 km. A potem droga powrotna inną trasą ale chyba trochę krótszą. i tak jednego dnia (a właściwe od 8.30 do 1.00) zrobiłem jakieś 150 km plus to co po mieście moim i koleżanki się kręciłem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...