Kołek Napisano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 Witam wszystkich i z góry dzięki za odpowiedź. Sprawa wygląda następująco: czy do obręczy o szerokości węwnętrznej 20mm (zewnętrzna 24mm) wejdzie oponka Continental Diesel 2,5? Obawiam się, że opona może wypaść z tak wąskiej obręczy. Wcześniej miałem 2.35 i bez problemu siedziała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikerman Napisano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 Skoro 2.35 ci weszła w tą obręcz to 2.5 też spokojnie wejdzie jeszcze do tego diesel tylko zanim założysz oponkę sprawdz czy ci w ramę wejdzie 8) 8) 8) 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 17 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 OK dzięki. Rama bodajze jest na 2.6 jak dobrze pamietam (DunCon Amstaff) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 17 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 luzik, mój sąsiad miał Diesla 2,5 na Rhyno Lite i problemów nie miał. Ja na Alex DM18 miałem Innovę 2,5 i wszystko pasowało . Prędzej by ci spadła opona 2,3 z Alexa DX 32 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.