Skocz do zawartości

[2000zlt] Cross jako alternatywa

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam! Ostatnio pytalem o krossy a2 i a6, typowe mtb, jednak jezdze glownie po drogach i nie wiem czy kupienie crossa, nie bedzie lepsza opcja( szosowka odpada, bo to nie ten typ roweru). Szukam crossa dosyc sportowego, bardziej przypominajacego mtb( chociaz i tak dalej zastanawiam sie nad kupnem a6 a w pozniejszym czasie zmiany opon na bardziej szosowe). Chcialbym zeby rower mial rame podobna do Tego Cube'a LTD CLS. Ogladalem Meridy i Cube'y jednak ich osprzet jest slaby jak za ta kwote.

Osprzetowo podoba mi sie ten rower:

http://allegro.pl/kross-rubble-shimano-xt-hydraulika-magura-okazja-i1578277232.html

Jednak jego rama mi nie za bardzo odpowiada(moze gdyby inny kolor). Dlatego szukam czegos podobnego, by miec alternatywe dla krossa a6/a2, poniewaz mam zamiar w najblizszym czasie poprzymierzac sie do paru rowerow poszukuje paru propozycji(oby jak najlepszych ;) ) Pozdrawiam i dziekuje z gory za kolejna pomoc!

Napisano

Tak ten kross ma fajny osprzęt jak za 1699zł, lecz jeśli chcesz mieć coś podobnego sprzętowo a na ładniejszej ramie na to musisz pewnie wydać ponad 2,5 k.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...