Skocz do zawartości
  • 0

Rower szosowy (wyścigowy) do 1500-2000 zł

Gość Łukasz

Pytanie

Gość Łukasz
Napisano

Witam, posiadam rower trekingowy Kross Trans Pacific - według większości nie jest to super hiper rower pod względem trwałości i wykonania (kosztował 1300zł)... Ja jednak od 3 lat zrobiłem na nim dokładnie 14786 km i większych awarii oprócz połamanych tylych osiek i wymiany zębatki tylnej o łańcuchach nie wspomne :)Bardzo lubie jeździć w dalekie trasy jednak od pewnego czasu zaczynało mi brakować pewnej bardzo niskiej i aerodynamicznej pozycji - zresztą z roku na rok zauważyłem że jeżdże na nim coraz szybciej :)Rocznie robię ok. 5000km - w tym roku bedzie to na pewno coś koło 8000km z tego względu że zacząłem jeździć już od stycznia zimą, po lekkim śniegu i lodzie (nie mogłem się powstrzymać :)) Rozumiem że naturalnie rowerami typowo szosowymi nie da się jeździć w każdych warunkach więc zakładam że będę wybierał się nim jak tylko będzie suchy asfalt. Dlatego rozglądam się za rowerem typowo szosowym w granicach cenowych 1500 - 2000 zł. Nie zabardzo znam się na ''branży szosowo-wyścigowej'' ale mam nadzieje że nakierunkujecie mnie dobrymi propozycjami.

0 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Nie udzielono jeszcze odpowiedzi na to pytanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...