borscik2 Napisano 6 Maja 2011 Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Cześć ;D Mam do Was pytanie. Jaka jest wytrzymałość tego suportu? Ma albo miał ktoś z Was taki? Zastanawiam się nad kupnem właśnie takiego do mojego Krossa A2. Na suport chce wydać MAX 50zł. Jaki byście doradzili jeśli by to nie miał być Accent? Dzięki za odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKDeath Napisano 6 Maja 2011 Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Nie wiem jak z wytrzymałością Accenta, ale do 50 zł jest BB-UN 54 Shimano i jest całkiem przyzwoity. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 7 Maja 2011 Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 Mam przejechane 10,9kkm od końca marca 2006 (w tym 2 ostatnie zimy po mieście). Nie czuję problemów. Chyba taki model: http://velo.pl/produkty/?m=1&pk=%&id=192 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 7 Maja 2011 Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 Te na kwadrat są ok. Miałem BB-40 i od czasu do czasu zdarzało mu się cykać, ale zawsze po jakimś czasie przestawało. Luzów nie złapał przez cały okres użytkowania (ok. 7 kkm). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.