caprios Napisano 6 Maja 2011 Napisano 6 Maja 2011 Witam Mam pytanie co sądzicie o tym amortyzatorze. Czy on jest raczej miękki czy sztywny i się zacina. Chciałem kupić rower KTM Ultra FIre 2011 ale nie wiem jak się ten amortyzator sprawuje. Z góry dzięki za odp.
Jarek516 Napisano 6 Maja 2011 Napisano 6 Maja 2011 o matko ..to jest jeden z gorszych amortyzatorów. Jak już coś to kup XCR, ale nie XCM. Miałem go początkowo w rowerze i spisywał się jako tako ale pozniej pękła blokada, zaczął łapać luzy i wylądował w piwnicy
caprios Napisano 6 Maja 2011 Autor Napisano 6 Maja 2011 A skakałeś na nim czy jazda rekreacyjna ? Bo ja raczej tylko po drogach polnych i asfaltowych będę jeździł. Był miękki czy sztywny jak w rowerach z targu : D ?
Jarek516 Napisano 6 Maja 2011 Napisano 6 Maja 2011 Akurat ja ten amortyzator miałem w Scott wiec nie z targu, no ale ja startowałem na nim w zawodach (porażka). Na Asfalt by sie nadal hehe, ale polnych dziur to nie wiem czy bęzie idealnie wybierał. On był z reguły ani miekki, ani strasznie twardy, taki pośrednio
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.