Skocz do zawartości

[Rower] Kross Level A7?

radeks23

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Chciał bym się dowiedzieć co myślicie o wyżej wymieniony rowerze?

Chcę go zakupić w tym sklepie http://www.mudserwis.com/kross-2011-level-a7-p-1397.html .

Zwróć uwagę jaka jest faktyczna specyfikacja, bo na zdjęciu jest inaczej niż w opisie, np. mechanizm korbowy - na focie SLX, w opisie Deore.

Właściwie to już wybrałeś te fanty, więc po co zakładasz temat, nikt Ci roweru za darmo nie znajdzie, ani tez nie będzie chwalił jaki to świetny zakup zrobisz.

Rower jak rower , jednemu pasuje innemu nie.

Nikt nie każe Ci uczestniczyć w tej dyskusji i w sumie nie rozumie co chcesz mi przekazać/udowodnić

To nie jest żadna dyskusja, usiłujesz udowodnić, że dokonałeś doskonałego zakupu, dla Ciebie jest doskonały dla innych nie.

Temat do zamknięcia, ponieważ Ty już wybrałeś .

No to napisz, każdy podany rower + 500 złotych gratisów , tylko takie propozycje mnie interesują :teehee:

Ktoś ma tu zły dzień

Do tematu:

Bierz krossa, osprzet ma naprawdę dobry, z propozycji tez masz co wybierac, czy unibike czy authora, kazdy bedzie dobrym wyborem, osprzetem az tak bardzo sie nie roznia(no amor to wiadomo) i z kazdego bedziesz zadowolony, a skoro tak to nie spluczesz kieszenie biorac krossa, wiec mysle ze warto go wybrac.

Ale do Krossa i tak dostanę fanty warte około 400zł które potem mam zamiar sprzedać.

Więc faktycznie wyjdzie mnie on poniżej 3tys. Dlatego dalej wydaje mi się to najlepszy wybór.

Nie rozumiesz tego co napisałeś?, chcesz żeby ktoś wyszukał Ci rower o 400 zł tańszy od Krossa z takim samym (a może lepszym) osprzętem ?

Już Ci napisałem, co powinieneś zasugerować :

każdy podany rower + 500 złotych gratisów , tylko takie propozycje mnie interesują

Żeby nie było nieporozumień ...

Jest jeszcze Romet Jolene 1 z 2009.

http://www.rowerzysta.pl/mtb/rower-gorski-romet-jolene-1-2009.html

Też na osprzęcie Sram i z przodu ma Recona więc wygląda to ciekawie.

Tylko obawiam się o ramę, w 3-city chyba nie ma gdzie się do niej przymierzyć.

Nie mogę też znaleźć opinii użytkowników.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...