Skocz do zawartości

[filmiki]filmy stunt,streets,downhill itp

siwy

Rekomendowane odpowiedzi

Dawajcie tu linki wszystkich filmow ktore macie na kompie

NIELEGALNA TREŚĆ

UWAGA FILMY POBIERACIE W TAKI SPOSOB.KLIKCIE NA LINKA I W GORNYM PRAWYM ROGU JEST NAPISANE-CZAS(45SEC) TO OZNACZA ZE ZA 45SEC UKAZE SIE TAM NAPIS DOWNLOAD NOW KLIKAMY TAM I CZEKAMY AZ ZACZNIE NAM SIE POBIEREC FILMIK POZDRO !!

• 5 miesięcy temu...

W Dualu nie ma tricków praktycznie, chyba że przypadkowe wheelie i bunnyhop, a ta kolekcja tricków dotyczy technicznego streetu jak coś :)

(Kocham, jak ludzie mylą pojęcia):excl:

No ja też mam pewne wątpliwości co do Twojej wiedzy :) Nie wiem jak można zrobić bunny hopa ścigając się z innymi, a triki w powietrzu sypać można i owszem w końcu na torze dual/4x'owym są hopki na których z powodzeniem można robić x-up'y, whipy, table topy i całkiem sporo innych trików dirtowych, 360 i bacflipy oczywiście odpadają ze względu na kąt wybicia i prędkość.

Pozdrawiam.

Tak można MarcinN zrobić Bunnego i go często sie bardzo robi, np. nim pokonuje sie niektóre hopy, nie pasywnie, a aktywnie, przedłużając lot bunny hopem, co ma dać przewagę(Bo bunny, to nie tylko wybicie sie z miejsca, ale i z przeszkody)....a raczej inne juz triki, będą bajerem i dlatego podczas wyścigów są nie używane powrzechnie i nie zalecane. Uwierz, że wiedze mam, bo mozliwe, że już od września, będę trenował z klubem 4Xosowym. Aha i na torach takich nie ma takich przeszkód(może u was i są, ale u nas nic takiego nie widziałem), najwyżej stoją z boku...ale że kolo toru 4X/Dual zrobili hopy do kręcenia tricków, to nie znaczy, że to jest Dual, tylko Dirt raczej. Z drugiej strony, jakbyś się ktoś uparł, to z tych płaskich hopek szybkościowych może i te całe X-upy robić, ale na pewno tylko podczas swawolnego przejazdu i tego już też do Dualu zaliczyć nie można itd.

• Mod Team

RafalB filmiki extra :), nareszcie zobaczyłem jakiś filmik gdzie są triki, a nie tylko miliony km zrobione na 1 kole :]

zielony movie bardziej mi sie podoba muzyczka tez lepsza no i ta jazda synchroniczna z klasnieciem oponami pod koniec mistrzowska ;) Co to za kawałek leci w zielonym ?

Dwa wycinki z calych filmow, sekcje tylko z moim bratem.

Because we can

http://www.echostar.pl/~zielony/public_htm/zielony_movie.avi

Unconventional

http://www.echostar.pl/~green/public_htm/U...z_bielawski.avi

Szczęka mi opadła z podziwu na podłoge :) Puściłem tylko do tego kawałek Sepultury sobie :) też zaiście

Chyle czoła przed umiejętnościami brothera :)

• 1 miesiąc temu...

Jezeli chodzi o stunt rowerowy to w stanach juz sa organizowane normalnie zawody w takim stylu... Na stuntlife.com jest nawet oddzielna sekcja "bicycle stunters", ja tez jezdze w takim stylu chociaz mam ochote przesiasc sie na jakiegos bmxa, ale zobaczymy co z tego wyjdzie... Luknijcie na ten filmik !! Jak dla mnie koleszka jest ciezkim kozakiem !!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...