xZNANYx Napisano 6 Maja 2011 Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Witam. Podczas "klejenia" tailwhipa w powietrzu nie trafiłem z powrotem na pedał prawą nogą. Podczas lądowania cały ciężar ciała ( i roweru) został zatrzymany na nodze. Pedał przygniótł ją do ziemi, i tak kawałek przejechałem do półki się nie zatrzymałem. Po tym wypadku mam ból w okolicach łydki, nie mogę stać na palcach bo tak jak by mnie coś zatrzymywało i rwało, noga musi być zawsze przed tą zdrową bo inaczej nie da rady ustać. Chciałbym się dowiedzieć od was czy może ktoś z was miał podobny ból i do czego to może doprowadzić. Z góry dzięki za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrabbit Napisano 6 Maja 2011 Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Szczerze to zamiast pytać się na forum udaj się do ortopedy i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xZNANYx Napisano 6 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 byłem u lekarza okazało się że to tylko bardzoo duży siniak na mięśniu który ogranicza mi zakres ruchu nogą temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.