Skocz do zawartości

[Rower] Kross A2 Disc 2011 czy 2010

adam0m

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Tak więc zakupiłem dwie sztuki Kross Level A2 XT: 17 calową dla dziewczyny i 19 cali dla siebie. Dzięki wielkie za pomoc i w zamian kilka fotek dla innych zainteresowanych:

img0697rw.th.jpg img0699wp.th.jpg img0698vo.th.jpg img0677g.th.jpg img0700po.th.jpg img0692xf.th.jpg img0676p.th.jpg

oraz

img0694j.th.jpg img0691sl.th.jpg img0690fj.th.jpg img0689tz.th.jpg img0687xo.th.jpg img0688n.th.jpg

Pozdrawiam sprzedawcę i dziękuje za podwózkę na dworzec. Szczerze polecam ten sklep, bardzo mili ludzie tam pracują.

Napisano

ile zapłaciłes jeżeli można spytac?

Każdy rower był w cenie 1530zł.

@brt0555

Dokładnie. Na żywo ten pomarańczowy jest po prostu świetny. Dzięki za wskazanie tego modelu. Będzie mi mam nadzieje długo służył.

Napisano

Cena z tego co kojarzę była w okolicach 1800zł ale przeceniona do 1530zł + 2 zestawy oświetlenia za 110zł kupiłem za 70zł. Generalnie pod względem pieniędzy jestem zadowolony.

Napisano

@adam0m

Czy mógłbyś podać namiary na sklep, w którym kupiłeś te rowery?

Na 1 stronie tematu jest link :-) Ponoć jednak tych rowerów już nie ma, bo bardzo szybko zeszły i po kilka telefonów dziennie mają.

Link do sklepu

Napisano

Na 1 stronie tematu jest link :-) Ponoć jednak tych rowerów już nie ma, bo bardzo szybko zeszły i po kilka telefonów dziennie mają.

Sorry, nie zajarzyłem. I jest tak jak piszesz, już ich nie ma :-)

Napisano

Pamiętam jak te rowery były na allegro po 1299zł - wcześniejsze roczniki Kross`a rozchodzą się bardzo szybko, trzeba szybko podejmować ponieważ z roku na rok Kross jest coraz słabiej konkurencyjny w stosunku do innych marek.

Napisano

Sorry, nie zajarzyłem. I jest tak jak piszesz, już ich nie ma :-)

Tutaj znalazłem jeszcze w podobnej cenie jeśli jesteś chętny: link do allegro

Pamiętam jak te rowery były na allegro po 1299zł - wcześniejsze roczniki Kross`a rozchodzą się bardzo szybko, trzeba szybko podejmować ponieważ z roku na rok Kross jest coraz słabiej konkurencyjny w stosunku do innych marek.

Nie musiałeś mi pisać tej kwoty :-) Teraz gryzie świadomość różnicy 400zł ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...