PaleNisko Napisano 5 Maja 2011 Napisano 5 Maja 2011 http://allegro.pl/listing.php/search?string=Latarka+Cree+240lm&category=16427&country=1 Zastanawiam się nad kupnem którejś z nich. Poszukuję lampki, której nie trzeba będzie często ładować, a będzie świecić jasno. No i musi być wytrzymała na upadki, bo nie lubię lipy
DominikM Napisano 6 Maja 2011 Napisano 6 Maja 2011 Większość w stopniu bezczelności i doświadczenia sprzedawcy. Mam XXXX sprzedanych przedmiotów = sprzedaje drogo. Mam xx sprzedanych przedmiotów = sprzedaje tanio. Kupujący i tak nie mają pojęcia o tym co kupują a po zakupie i tak mi nie udowodnią, że kupili nie to co było w opisie = sprzedaje drogo. Ta lampka to lipa...
PaleNisko Napisano 6 Maja 2011 Autor Napisano 6 Maja 2011 :/ A poleciłbyś mi jakąś inną w cenie do 70zł? Mam nieco okrojony budżet, a muszę jeszcze sporo wymienić w rowerze ;p
Minor Napisano 6 Maja 2011 Napisano 6 Maja 2011 naprawdę nie widać że w tych za 50zł nie ma akumulatorków tylko musisz sobie kupic baterie? a te droższe są z akumulatorami?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.