Mardi Napisano 5 Maja 2011 Napisano 5 Maja 2011 Witam Poszukuję taniej używanej szosy do ok 500 zł. Ma to być szybki i przede wszystkim niezawodny środek transportu na miasto, który uchroni mnie przed letnim sezonem na śmierdzące pachy w tramwajach . Rower nie musi być piękny, ba lepiej żeby nie był atrakcyjny dla złodzieja. Przewiduję ewentualne przemalowanie go i może nawet w późniejszym czasie przerobienie go na OK. Nie potrafię za bardzo ocenić stanu technicznego ani jakości komponentów dlatego też liczę na Was. -przykładowo myślałem o czymś takim RALEIGH -wzrost 181cm(do jajek ok 86cm) -waga 73kg z góry dziekuję p.s. może ktoś z Poznania ma coś takiego na zbyciu? p.ss Sorry za błąd w temacie, coś pokręcilem a nie moge już edytować.
padre82 Napisano 8 Maja 2011 Napisano 8 Maja 2011 Witam, Ja miałem przyjemność kupić rower od osoby z tego nicka. Do wymiany od wejścia były opony, dętki, łańcuch i tylne zębatki. Od roku (bo tyle czasu temu kupiłem ten rower) nic innego się nie popsuło. Więc jeśli chodzi o jakość rowerów to polecam sprawozdawcę. Natomiast jeśli chodzi o odległość "do jajek" może być problem bo pozostało Ci tylko 3 cm zapasu... Pozdrawiam. P
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.