igelek141 Napisano 5 Maja 2011 Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Chciałem wam zaprezentować mój rower opis: -rama-Destroyer Street 06 (warzę 50 kg i dla mnie jest w sam raz) -amortyzator- Marzocchi Z1 Drop Off II '04 - MADE IN ITALY(bardzo dobry stan techniczny mimo wieku) -koło przód- piasta Grimeca+obręcz Alexrimms DM24+opona Kenda K-Rad 26x2.30 -koło tył- piasta NS Coaster SS+obręcz Alexrims DM24+opona Kenda K-Rad 26x2.30 -korba-Truvativ Isoflow+pedały NS Pancake+łańcuch SRAM -mostek i kierownica-NS SuperMoto+NS Bad Mama+gripy WeThePeople -stery-VP One Pro -hamulec-Tektro Auriga Comp tarcze Tektro 160mm. Jeżdżę nim głównie po skate parkach i po mieście Proszę komentować http://www.iv.pl/ima...69542022109.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaniszMTB Napisano 5 Maja 2011 Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Siedzenie miazga ale pytanko, czy aby to na zdjęciu to jest Auriga? jeszcze takiej klamki nie widziałem i również takiego zacisku w tych hamulcach. Ogólnie fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igelek141 Napisano 6 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Siedzenie miazga ale pytanko, czy aby to na zdjęciu to jest Auriga? jeszcze takiej klamki nie widziałem i również takiego zacisku w tych hamulcach. Ogólnie fajnie Sorrka na tym zdjęciu faktycznie nie mam tych hamulców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzidek Napisano 31 Maja 2011 Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Który to jest rocznik destro streeta? Zmieniłbym kola, poza tym bardzo ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.