Skocz do zawartości

[rower] Rower MTB 800 zł

mumin3k

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam! Trzeba mi doradzić w sprawie roweru, ma to byc rower do jazdy do szkoły i po górkach (czasami może na jakiś krawężnik wskoczyć). Mam 13 lat i 167 cm wzrostu.

Napisano

Napisz jeszcze jakimi pieniędzmi dysponujesz na ten cel?

Na razie mogę Ci doradzić tyle,że domyślam się że ma to być zapewne jakiś "góral"raczej nie drogi,żeby było mniej żal gdy go z pod tej szkoły buchną. :icon_mrgreen: No więc jako,że rozmiar ramy to bardzo ważna sprawa w tej kwesti to jak dla Ciebie minimum 16 cali do 17,5 cala,jak chcesz to nawet 18-nastka tak na wyrost bo coś hyba przecież podrośniesz. :icon_wink: Na początek obejrzyj se takie dwa polskie"pomykacze";

KROSS HEXAGON V3 SHIMANO rozmiar 17

Arkus 26'' VIP 5.0 rozmiar 18

Napisano

Kross Sign sluzy do dirtu/streetu (skakanie po murkach,gorkach itd.) Nie bedzie Ci wygodnie nim jezdzic na dluzsze dystanse. Zauwaz male tarcze sprzodu, nietypowe pedaly, to nie mtb, wiec odpada. Mysle ze hexagon albo ten arkus vip lub uzywany. Pradopodobnie 2 najlepsze mozliwosci to te co kolega wyzej podal.

Napisano

A ktoś może używa tego vipa? Jest jeszcze next monster ale ja nie miałem styczności z żadnym z tych rowerów, proszę o opinie o nich.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...