adas651 Napisano 5 Maja 2011 Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Jak zrobić bunny hopa na ostrym? Zatrzymać pedały gdy są poziomo? kontrować w powietrzu? czy przełożenie ma tu znaczenie? jeżdżę na 46/14 gdy miałem wolnobieg to spokojnie przeskakiwałem krawężniki, a teraz to tylko ze stójki udaje mi sie podnieść tylne koło i to tez cieżko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kseru Napisano 5 Maja 2011 Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Ostre, to nie napęd do trików. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 5 Maja 2011 Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Kseru , to ,że jestes malą pipką i nie umiesz podskoczyć na rowerze nie znaczy ,że masz tu szerzyć swoje mądrości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kseru Napisano 5 Maja 2011 Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Wole skakać na rowerze poziomym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 5 Maja 2011 Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Łapaj widły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.