Gość Futro Napisano 5 Maja 2011 Napisano 5 Maja 2011 Szukam użytkowników rowerów Code i ich opinii na temat ich jakości. Interesuje mnie zwłaszcza rower Code Edoc X. Proszę o opinie ludzi mających styczność z tego typu rowerami, nie przypuszczenia.
Duban0 Napisano 5 Maja 2011 Napisano 5 Maja 2011 Wygooglowałem ten rower i pierwsze zdjęcie, które zobaczyłem od razu powiedziało mi, że to nie może być dobry rower. Hamulce tarczowe, rower full amortyzowany za 800 zł? To nie może ze sobą poprawnie działać. Zoom, sis, nie kupuj.
marky5 Napisano 5 Maja 2011 Napisano 5 Maja 2011 No wiesz fulle takiej klasy i w takich cenach,to lepiej omijać z daleka. W sumie "pośmigać" można na wszystkim,ale w tym przypadku mocniejsza jazda w terenie raczej nie wskazana!
Futrobar Napisano 7 Maja 2011 Napisano 7 Maja 2011 Dzięki za zastosowanie się do "opinii użytkowników". A tak na serio to na razie udało mi się dokopać do opinii "po 300 km jak jechałem ze szwagrem zcentrowało się koło. Czy ktoś może powiedzieć coś więcej?
Duban0 Napisano 14 Maja 2011 Napisano 14 Maja 2011 Nie trzeba być użytkownikiem żeby wiedzieć, że ten rower się do jazdy nie nadaje.
Mod Team mrmorty Napisano 14 Maja 2011 Mod Team Napisano 14 Maja 2011 Jak by Ci odpowiedzieć i przy okazji za bardzo nie obrazić Jest to marka typu no-name. Nie warto patrzeć na to że czasem są to rowery za ok 1000 zł z tylną przerzutką XT bo takich sporo widziałem. W lokalnym sklepie rowerowym wskazałem rower tej firmy z rzeczoną przerzutką i dowiedziałem się że to produkt polski robiony tylko na eksport do Niemiec. Kompletne bzdury. Omijać z daleka, nawet jako wersję komunijną.
angelo105l Napisano 29 Czerwca 2011 Napisano 29 Czerwca 2011 Mam na warsztacie już dwa rowery Code edoc x w których nie działa tylne zawieszenie. Ta konstrukcja nie ma możliwości jakkolwiek pracować. Kupujemy fula a mamy ciężkiego hardtaila.
Pytanie
Gość Futro
Szukam użytkowników rowerów Code i ich opinii na temat ich jakości.
Interesuje mnie zwłaszcza rower Code Edoc X.
Proszę o opinie ludzi mających styczność z tego typu rowerami, nie przypuszczenia.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.