almightcrew Napisano 5 Maja 2011 Napisano 5 Maja 2011 Co sądzicie o firmie B'twin i Rockrider 5.3 http://www.decathlon.com.pl/PL/rockrider-5-3-s-2010-117014695/ ?
Rulez Napisano 5 Maja 2011 Napisano 5 Maja 2011 Jak za takie pieniądze bardzo dobrze wyposażony z porządną ramą.
rastatajm Napisano 5 Maja 2011 Napisano 5 Maja 2011 W tej cenie wolałbym http://rowery.shop.pl/view/187/
almightcrew Napisano 6 Maja 2011 Autor Napisano 6 Maja 2011 Mój kolega ma taki rower, kupił go 3 miechy temu i w tym czasie zmuszony był wymienić amortyzator, hamulec przedni i przerzutkę tylną. Rower bierze, aby dojechać na boisko itp. I ma kasetę 8-rzędową, a tu jest 9.
klej Napisano 6 Maja 2011 Napisano 6 Maja 2011 Bardzo fajny rowerek i bardzo fajna cena tyle że lepiej by było coś powiedzieć jakbyś napisał gdzie i jak będziesz jeździł
almightcrew Napisano 6 Maja 2011 Autor Napisano 6 Maja 2011 Raz pojadę zrobić z 30km i połowa z tej trasy to asfalt, a druga połowa to piach i dziury, ale również mam ochotę jeździć po lasach i po takich drogach, na których leży trochę piachu, takie pola, łąki. A i staram się ostrożnie jeździć na tych dragach.
Rulez Napisano 6 Maja 2011 Napisano 6 Maja 2011 Na takich trasach Rockrider sprawdzi się nawet z zapasem.
almightcrew Napisano 6 Maja 2011 Autor Napisano 6 Maja 2011 Mógłbyś to uzasadnić? Co by się najlepiej sprawdziło?
Rulez Napisano 6 Maja 2011 Napisano 6 Maja 2011 A co to znaczy najlepiej sprawdziło ? napęd 27 biegowy, dosyć solidny, bez problemu będzie zmieniał biegi, duży zakres przełożeń, powinien długo wytrzymać, hamulce wystarczające, powinny długo wytrzymać, amortyzator - jak za taką cenę porządny, działający,z działającą regulacją przy jeździe o jakiej piszesz powinien długo wytrzymać.
Krzysiek1980 Napisano 28 Maja 2011 Napisano 28 Maja 2011 Jestem użytkownikiem Rockridera 5.3 od Marca 2011 i póki co nie mam do tego roweru żadnych zastrzeżeń. Na pierwszej przejażdżce jedynie zaliczyłem tak zwanego orła i uszkodziłem tylną przerzutkę. Obecne przerzutki to SRAM X9 przód i tył. Została wymieniona również korba i łańcuch. Zamierzam wystartować rowerem w Olsztynie 29.05 w maratonie mazovia. Sam jestem bardzo ciekawy jak spisze się ten rowerek Może ma ktoś więcej informacji na temat tego roweru ? Plusy , minusy, wady , zalety ?
daro77 Napisano 28 Maja 2011 Napisano 28 Maja 2011 Krzysiek użytkujesz przecież ten rower to Ty nam powiedz o jego zaletach i wadach. Patrząc na specyfikację to sensownie dobrane komponenty w tym przedziale cenowym. Nie doszukiwałbym się jakiś szczególnych wad czy zalet.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.