jacekkoz Napisano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 Witam, przestały wystarczć mi moje V-ki (mam jakiś wysoki model Tektro). Musze coś zmienić. Zastanawiam się pomiędzy AVID 7 single digit 2005 (bądź Avid 5) a Magurką HS33. Wszelie tarczówki odpadają bo koszty zmiany piasty i szprych za bardzo pociągna mnie po kieszeni. Tak więc czy pod wagę 115 lepsze Vki wystarczą czy jednak zainteresować sią magurą? Mówimy głównie o przodzie bo na tył to cokolwiek byle były lepsze klocki Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jo_jacek Napisano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 Moim zdaniem srednio jest co porównywać.. tzn vka daje podobna siłe co magura gdy obrecz jest nasmarowana smoła lub lekko ponacicnana :mrgreen: ale.. ja mowie o tyle, z przodu juz nie jest tak kolorowo podobno. Kumpel (trialowiec) mial hs 11 z przodu i zmienil na v'ke. Hs 33 będa lepsze niz hs 11 ale podobno tez hamuja gorzej niz tyl (dlaczego ? to nie wiem :? ). Ja osobiscie jezeli juz bym nie mial kupowac tarcz bym do przodu sie zdecydowal na magurke :] p.s przypomnialo mi sie ze kumpel ma hs 33 z przodu i robi ponad 80 podskoków na przedinm kole i z tego co pamietam bardzo mocno hamowaly jak sie przejechalem :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puma [JFK] Napisano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 HS33 to jedne z najlepszych hydraulików obręczowych więc nie masz co porównywać. Jak masz kase to bierz, z drugiej strony za taką kase można mieć już hydrauliki tarcze Deore 525... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekkoz Napisano 19 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Witam, waśnie kupiłem Magurkę HS-22. Nówka - tak przynajmniej było na aukcji. Kosz wyniósł mnie dokładnie tyle V`ka Avida SD 7 na jedno koło Zobaczymy jak bedzie Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.