Skocz do zawartości

[700zł]

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, otóż iż jestem nowy na forum przedstawię się mam na imię Łukasz mam 17 lat i chcę sobie kupić rower.

W dziedzinie rowerów jestem laikiem więc liczę na waszą pomoc a m.in. mam zamiar kupić rower tylko jak już pisałem jestem laikiem i nie wiem dokładnie jaki przeglądając allegro znalazłem 1 rower w cenie na która sobie mogę pozwolić http://allegro.pl/rower-kands-energy-500-m-i1581930253.html nie wiem czy jest to dobry rower i czy za taka kwotę się opłaca kupywać taki rower. I Chciałbym wiedzieć jaki rozmiar na moja osobę wiedząc ze mam 175cm wzrostu i ważę 65 kg. Liczę na wasza pomoc i jakieś propozycje rowerów w tej cenie.

Napisano

W ich sklepie internetowym jest całkiem przyzwoity Schwinn Mesa, musiałbyś dołożyć 150zł, mi go wszyscy polecali, ale dołożyłem troskę więcej i zakupiłem Mese GS też od nich, tyle że ze sklepu internetowego o 100 zł taniej niż mają wystawione na allegro.

Sent from my Milestone

Napisano

Oczywiście należy zacząć od rozmiaru,więc jak dla ciebie ,to rozmiar 17,5-18 powinien być ok.,a nawet 19 niepowinna być za duża.Jednak najlepiej przymierzać na "żywo"!Też namawiam do wydania większej kwoty na rowerek,bo za 7 stówek to będzie słabiutki.Te Schwinny to całkiem przyzwoite propozycje w swojej cenie. :thumbsup: Zobacz również ten polski rowerek z niezłym osprzętem w dobrej cenie;

ARKUS VIP 6.0 DEORE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...