Skocz do zawartości

[Rower] Maxim highlander

grektm

Rekomendowane odpowiedzi

Hm.. no więc jak jest napisane jest to maxim, wielu z was tutaj na forum z tego co widzę to uważa wyżej wymieniony sprzęt jako "sh*t" tudzież "makrokesz"

No a ja powiem że jeżdzę na nim już teraz będzie czwarty rok i uwierzcie mi że nie ma ze mną łatwego życia, a jedyne co musiałem wymienić (poza dętkami które wiadomo że się dziurawią)to ośkę tylnej piasty. A rower wygląda mniej więcej tak...

Możliwe że jest troszkę wyciągnięty, w końcu swoje już przejechał, ale teraz nie myślę o łańcuchu tylko o wymianie przodu bo jakoś mało komfortowy jest.

Myślę że już za dwie stówki kupię coś w miarę sensownego i z jajem do mojego roweru.

• 1 miesiąc temu...

Kto śmiał ten rower obrażać, również mam rower Maxim Highlander, ale nie znam modelu. Nie szanowałem go wielce, ale mimo to dbałem. Łąki, góry, lasy, szosy. Oponę wymieniłem tylko w tyle, michelin się sprawdza niebiańsko dobrze. Niedługo będę musiał wymienić hak na przerzutkę, na razie wypilnikowałem. Odnośnie napędu, łańcuch przeskakuje na 6, łańcuch może za długi, ale ma przebieg około 5K. ogółem zmieniana była: w zeszłym roku opona, dętki kilka razy, gripy, klocki wszystkie. Za tysiąc złoty rower naprawdę był wart zakupu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...