micropoint Napisano 5 Maja 2011 Napisano 5 Maja 2011 ehh http://www.kciuk.pl/Dziewczyny-na-rowery-a52645
Onyxer Napisano 6 Maja 2011 Napisano 6 Maja 2011 hah, niezłe / A niech sobie jadą...oczywiście jak moja koleżanka mówi "bez celu"
Mod Team Lookas 46 Napisano 14 Maja 2011 Mod Team Napisano 14 Maja 2011 Swego czasu był taki wątek na forum i zawierał dużo, dużo więcej fotek ciekawych i mniej ciekawych Między innymi wszystkie z powyższego linku Dla leniuchów http://www.forumrowerowe.org/topic/6479-kobiety-na-roweruch-%3B-foty/page__view__findpost__p__99674__hl__dziewczyny__fromsearch__1
anulkaa Napisano 15 Maja 2011 Napisano 15 Maja 2011 Jako, że temat ze zdjęciami już był, to ja poruszę inną kwestię. Chyba tego tutaj nie bylo. Jakby co, to proszę zmienić temat. Nie chciałam, w sumie błachostką, zakładać nowego, oddzielnego tematu. Tylko ciekawość mnie zżera. Ostatnio zapisałam się do pewnej.grupy rowerowej, gdzież to w większości sami chłopcy /mężczyźni. Właściwie wygląda na to, że jestem jedyna. Odbyła się pierwsza wycieczka. I teraz, zastanawiające była reakcja na moją obecność. Czułam się jak w zoo. Odniosłam wrażenie, że pewna część się mi przyglądała jak na dziwny okaz. W jednym przypadku dostrzegłam wzrok pogardliwy (nie wiem czemu). Ba! Nie sądzę abym była jakaś przewrażliwiona, gdyż na codzień obracam się GŁÓWNIE w męskim towarzystwie, ze względu na kierunek studiowania i NIGDY do tej pory się tak, no, nie czułam. Zaciekawiła mnie ta reakcja. Pytanie: jak Wy odbieracie nowe dziewczyny w grupie, gdzie w większości męskim towarzystwie zajmujecie się swoimi zainteresowaniami bądź pracą? Czy rzeczywiście jest tak, że dziewczyna wchodząc do męskiego towarzystwa musi być dwa razy lepsza od nich, aby w ogóle została zaakceptowana (do tej pory wydawało mi się, że albo to mit, albo przeminęło wraz z postępem)? ---- Letters from earth
marsman Napisano 16 Maja 2011 Napisano 16 Maja 2011 kryptopedały udają że spotykają się na rower a tak naprawdę... znajdź sobie ciekawsze towarzystwo:)
drezyna Napisano 16 Maja 2011 Napisano 16 Maja 2011 anulkaa, to norma, nowa twarz, nowy tyłek opiety w lajkre, spoko, jeszcze chwila a bedą izotoniki malinowe przynosić.. marsman, niekiepska projekcja, ale brawo, pierwszy krok już zrobiłeś, trzymam za ciebie..kciuki...
marsman Napisano 16 Maja 2011 Napisano 16 Maja 2011 eee... krok w kierunku czego?? mam kilka znajomych rowerzystek z którymi lubię sę gdzieś przejechać a nie chce mi się jeździć treningów z kolegami z teamu. ale może prawdziwi faceci jeżdżą we własnym samczym gronie
marky5 Napisano 20 Czerwca 2011 Napisano 20 Czerwca 2011 Jako,że lato tuż tuż,a za ciepło nie jest,więc zapodaję sporą porcję gorących i nie tylko "fotosków" na rozgrzewkę ufff... Babes on Bikes
Mod Team Pixon Napisano 25 Czerwca 2011 Mod Team Napisano 25 Czerwca 2011 Cudze chwalicie... Lepiej zerknijcie do forumowej galerii
Mod Team Franio Napisano 25 Czerwca 2011 Mod Team Napisano 25 Czerwca 2011 Tak Pixon, wszyscy ci zazdroszczą..
Mod Team Pixon Napisano 25 Czerwca 2011 Mod Team Napisano 25 Czerwca 2011 ehh Franio ty to jesteś Wiem jest czego
brt0555 Napisano 26 Czerwca 2011 Napisano 26 Czerwca 2011 Wszyscy teraz Pixon beda sie slinic nad zdjeciami Twojej kobiety
Mod Team Pixon Napisano 27 Czerwca 2011 Mod Team Napisano 27 Czerwca 2011 Proponuje po śliniaku dla każdego, szczególnie że w galerii forumowej są jeszcze inne ładne kobiety, to jak na jeden dzień oglądania dla co poniektórych za dużo A na dokładkę KLIK Chłopaki wyluzujcie trochę
Olgaa Napisano 5 Lipca 2011 Napisano 5 Lipca 2011 Zgadzam się w 100% z Anulką. Ciagle słysze, że czegoś nie uda mi się zrobić - bo jestem dziewczyną ;] Gdy przesiadłam się na ostre wszyscy myśleli, że zabiję się 1 dnia. `Bo przecież to takie męskie nie mieć hamulców.` Wchodząc w nowe towarzystwo czuję się jak jakiś muzealny obiekt.Prześwietlenie z każdej możliwej strony. Plus brak możliwości zapytania o cokolwiek bo grozi to komentarzem `że kobiety się nie znają` ;P Dodatkowo - najczęsciej faceci nie wierzą, że kobieta też może być pasjonatką rowerową. Nie wiem kto jest dziwny. My czy Wy ;D
Angeli Napisano 6 Lipca 2011 Napisano 6 Lipca 2011 @Olgaa, ja powiem Ci tak: nadmiar testosteronu + męskie EGO często jest zabójcze. Ogólnie rzecz ujmując kobiety są dziwne (i zmienne), a mężczyźni też do ideałów nie należą (chociaż jestem jednym z nich muszę się uderzyć w pierś i przyznać się do ułomności)... A na stwierdzenie, że "czegoś Ci się nie uda zrobić bo jesteś kobietą" odpowiedział bym (na Twoim miejscu) Maja Włoszczowska chyba facetem nie jest a to zrobiła... Każdy może być pasjonatem każdego sportu, przecież mamy tak zwaną demokrację i tak zwane równouprawnienie...
GrawitacyjnyPl Napisano 8 Lipca 2011 Napisano 8 Lipca 2011 Tam gdzie kobiet brak, kobieta budzi zainteresowanie Więc jak na codzień męskie grupy rowerowe jeżdżą i kobiet mają jak na lekarstwo, a trafi się w grupie kobieta... no to reakcja jest zrozumiała. Swoją drogą szacunek dla tych kobiet Bo wiele powiedziałoby 'a tam, same chłopy to nigdzie nie jadę'
Olgaa Napisano 8 Lipca 2011 Napisano 8 Lipca 2011 `mamy tak zwaną demokrację i tak zwane równouprawnienie` - tylko tzw Dlaczego jednak zdarza się, że budzi negatywne zainteresowanie? ;]
Piksel Napisano 8 Lipca 2011 Napisano 8 Lipca 2011 Ja widziałem wczoraj fajną laskę na rowerze.Spec na xtku i sidzie, do tego ładna dziewczyna.Niestety coś jej łańcuch hałasował i jechała na młynku po prawie równej drodze.
Mod Team Pixon Napisano 8 Lipca 2011 Mod Team Napisano 8 Lipca 2011 Olga ja nie spotkałem się w łodzi z czymś takim. U nas w peletonie szosowym jeździ kobieta i faceci darzą ją szacunkiem. Może u was takie buractwo
Angeli Napisano 9 Lipca 2011 Napisano 9 Lipca 2011 mamy tak zwaną demokrację i tak zwane równouprawnienie` - tylko tzw teoretycznie w Polsce każdy jest równy, każdy może robić to co chce, (konstytucja) ale przechodzenie kobiet i mężczyzn na emeryturę (inny wiek emerytalny) - nie jest równouprawnieniem, to, że "to męski sport",kobiety się nie znają, etc. świadczy o dyskryminacji naszej pięknej płci.. a więc równouprawnieniem nie jest...
RafalB Napisano 14 Lipca 2011 Napisano 14 Lipca 2011 Temat imo przesadzony, jesne jest, ze kiedy ktos nowy pojawia sie w grupie, to trzeba sobie zapracowac na szacunek, to ze jest sie kobieta, niestety nie starczy ;p Reszta to kwestia podejscia do tematu, jezeli kolo traktuje laske z gory i rzuca przytoczonymi tekstami, swiadczy tylko o jego malych jajkach i problemach z wlasna osoba
Dudek93 Napisano 14 Lipca 2011 Napisano 14 Lipca 2011 W tym roku 2 razy spotkałem dziewczyny na rowerach MTB, z sakwami dwie podróżowały, w Chmielniku doczepiłem się i jechaliśmy do Jasionki... jak je zobaczyłem z tym bagażem to aż dreszcza dostałem ostatnio doceniłem jaki to ciężar jest heh...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.