Driver Napisano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 Witam, niewiem czy to zle czy dobrze, ale mam bardzo luzne szprychy. Cos z tym robic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jo_jacek Napisano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 Bardzo luźne to źle. Idziesz do sklepu rowerowego kupujesz klucz do szprych dokrecasz kazdy nypel po kolei dajmy na to o jeden obrót jak są takie luźne, potem krecisz kolem patrzac czy jest centra jak jest wycentrowywujesz i tyle. Jeżeli nie umiesz centrowac idziesz do sklepu i Ci zrobią.. (zapewne kosmicznie duzo kosztuje) Ja sie sam uczyłem centrowac mozesz i tez tylko uwazaj zeby nie zrobic z kolo do niczego nieprzydatnej 8semki :wink: o Centrowaniu juz było na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puma [JFK] Napisano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 zapewne kosmicznie duzo kosztuje Za dociągniecie szprych 5-10 zł. Rzeczywiście kosmiczna cena :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Driver Napisano 15 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 Centrowac umiem, klucz do tego mam Ok troche podkrece. dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jo_jacek Napisano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 ]zapewne kosmicznie duzo kosztuje Za dociągniecie szprych 5-10 zł. Rzeczywiście kosmiczna cena :roll: aha myslalem ze w granicach 15 jak za centrowanie. No ale wiesz 15zł to jest detka czy tam 10 :wink: poza tym dla mnie kosmiczna jak moge sobie za friko zrobic i nie mam stalych dochodów. Jak ktos centruje kola i idzie 4 razy w miesiacu za 15zł to wychodzi kosmiczna suma w sumei w tym kontekscie myslalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.