Driver Napisano 15 Grudnia 2005 Napisano 15 Grudnia 2005 Witam, niewiem czy to zle czy dobrze, ale mam bardzo luzne szprychy. Cos z tym robic?
jo_jacek Napisano 15 Grudnia 2005 Napisano 15 Grudnia 2005 Bardzo luźne to źle. Idziesz do sklepu rowerowego kupujesz klucz do szprych dokrecasz kazdy nypel po kolei dajmy na to o jeden obrót jak są takie luźne, potem krecisz kolem patrzac czy jest centra jak jest wycentrowywujesz i tyle. Jeżeli nie umiesz centrowac idziesz do sklepu i Ci zrobią.. (zapewne kosmicznie duzo kosztuje) Ja sie sam uczyłem centrowac mozesz i tez tylko uwazaj zeby nie zrobic z kolo do niczego nieprzydatnej 8semki :wink: o Centrowaniu juz było na forum.
Puma [JFK] Napisano 15 Grudnia 2005 Napisano 15 Grudnia 2005 zapewne kosmicznie duzo kosztuje Za dociągniecie szprych 5-10 zł. Rzeczywiście kosmiczna cena :roll:
Driver Napisano 15 Grudnia 2005 Autor Napisano 15 Grudnia 2005 Centrowac umiem, klucz do tego mam Ok troche podkrece. dzieki
jo_jacek Napisano 15 Grudnia 2005 Napisano 15 Grudnia 2005 ]zapewne kosmicznie duzo kosztuje Za dociągniecie szprych 5-10 zł. Rzeczywiście kosmiczna cena :roll: aha myslalem ze w granicach 15 jak za centrowanie. No ale wiesz 15zł to jest detka czy tam 10 :wink: poza tym dla mnie kosmiczna jak moge sobie za friko zrobic i nie mam stalych dochodów. Jak ktos centruje kola i idzie 4 razy w miesiacu za 15zł to wychodzi kosmiczna suma w sumei w tym kontekscie myslalem.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.