ursusek Napisano 28 Maja 2011 Napisano 28 Maja 2011 Ja też się melduję chyba,że rano wstanę i będzie ulewa w innym razie będę około 23 zrobię ostateczną listę osób druknę co trzeba no i heja:) Bajtourka to co pisałaś wcześniej już nieaktualne ?.Tak się nie robi,wpierw organizujesz wycieczkę a potem wymiękasz.Rozumiem jakby padał deszcz,ale nie pada i jest szansa że nie będzie padać.
krzypchu1993 Napisano 28 Maja 2011 Napisano 28 Maja 2011 To co jedziemy? Zawsze można się cieplej ubrać??
krzypchu1993 Napisano 28 Maja 2011 Napisano 28 Maja 2011 No ok ja jeszcze czekam na odpowiedz kumpla czy jedzie:)
bajtourka Napisano 28 Maja 2011 Autor Napisano 28 Maja 2011 tak ursusek:) ale widze tez ze wiele osob porezygnowalo...sowa23, mordiz, mody, ssbus,... i widze tez checi na inny termin i to rano wzielam pod uwage stad moja decyzja:)
ursusek Napisano 28 Maja 2011 Napisano 28 Maja 2011 Mordiz nie jedzie bo ma pilną pracę.Mody ma awarię roweru.Kolega z DG nie napisał że nie jedzie,być może będzie.A tak na marginesie co to ma do rzeczy ?.Trudno czy z Tobą,czy bez Ciebie my jedziemy.Miłego weekendu.
krzypchu1993 Napisano 28 Maja 2011 Napisano 28 Maja 2011 Dobra ja będę czekał na rynku jak cos podaje numer 504674358
sssbus Napisano 28 Maja 2011 Napisano 28 Maja 2011 Przepraszam Was ale jak o 3 w nocy padało ładnie to stwierdziłem że lipa będzie z tej wycieczki Ja jestem chętny w innym terminie. Pieprzona pogoda
Mordiz Napisano 28 Maja 2011 Napisano 28 Maja 2011 O 3 zasnąłem nad projektami i nie zdążyłem życzyć wam udanej wycieczki !!! Jeszcze pośmigamy razem! złożę wypowiedzenie w pracy i będę żył z jazdy, a co !
krzypchu1993 Napisano 28 Maja 2011 Napisano 28 Maja 2011 Ja nie jechalem bo jak mialem wyjezdzać to zaczelo tak lać w gliwicach że aż do tej pory leje
ursusek Napisano 28 Maja 2011 Napisano 28 Maja 2011 No i nic nie wyszło z wycieczki.Bylismy w pięciu chłopa w Gliwicach ale zaczeło lać jak z cebra i doszliśmy do wniosku że nie ma sensu kontynuować wycieczki jak na samym starcie już pada deszcz.Pojechaliśmy zobaczyć przygotowania do maratonu 24-godzinnego,koledzy bikerzy również mieli kwaśne miny.Pisałem że takie planowanie i bicie piany jest dobre psu na budę,najlepiej umówić się z dnia na dzień.Szkoda kolegi DC który być może czekał w Toszku,ale nie mialiśmy nr telefonu kolegi i nijak nie mogliśmy go poinformować o tym że rezygnujemy z wycieczki.
Mordiz Napisano 28 Maja 2011 Napisano 28 Maja 2011 Chamstwo i agresja ! Cały tydzień ładna pogoda, kiedy siedzi się w pracy/szkole a kiedy przychodzi weekend to jest jak widać. U mnie od 8 pada, nie leje ale pada cały czas. Jak coś to jutro ma być pogoda całkiem przystępna, nie będzie waliło słońce i nie będzie padało.
DC Napisano 28 Maja 2011 Napisano 28 Maja 2011 no byłem http://connect.garmin.com/activity/88441077 czekałem do 11:15 i się wróciłem , mówi się trudno może za tydzień wypali pozdr. DC
Mody Napisano 28 Maja 2011 Napisano 28 Maja 2011 Ja właśnie idę dalej męczyć ten przeklęty bębenek, może w końcu coś z tego wyjdzie. Jedynie chyba mnie ucieszył ten deszcz, bo nie straciłem wycieczki
sssbus Napisano 28 Maja 2011 Napisano 28 Maja 2011 Nie narzekajmy że to kogoś wina, wina leży po stronie pogody a co do planowania to moim zdaniem lepiej zgadać bo nie każdy jest z Gliwic czy Katowic. Następnym razem pojedziemy Więc może ugadajmy się na jakiś weekend? Ja proponuję soboty, bo mam wolne ale w niedzielę jeżeli większość będzie mogła to się dostosuję i może wystartuję
ursusek Napisano 28 Maja 2011 Napisano 28 Maja 2011 Ja pierwsze trzy soboty czerwca mam pracujące niestety .Ale być może ktoś z kolegów z pracy się ze mną zamieni,ale musze wiedzieć wcześniej w którą sobotę mielibyśmy jechać ?.Może to być również niedziela,dla mnie w sumie bez różnicy.
grzegorzkm Napisano 28 Maja 2011 Napisano 28 Maja 2011 to ladna wycieczke mieliscie , mi niestety tez pogoda po krzyzowala plany i zamiast meczyc sie w gorach siedze w domu , ale tak bywa czaem
terrago Napisano 28 Maja 2011 Napisano 28 Maja 2011 Ja mam to samo. Najgorsze jest to, że za bardzo nie mam pomysłu jak w miarę produktywnie spędzić dzisiejszy dzień No i nic nie wyszło z wycieczki.Bylismy w pięciu chłopa w Gliwicach ale zaczeło lać jak z cebra i doszliśmy do wniosku że nie ma sensu kontynuować wycieczki jak na samym starcie już pada deszcz.Pojechaliśmy zobaczyć przygotowania do maratonu 24-godzinnego,koledzy bikerzy również mieli kwaśne miny.Pisałem że takie planowanie i bicie piany jest dobre psu na budę,najlepiej umówić się z dnia na dzień.Szkoda kolegi DC który być może czekał w Toszku,ale nie mialiśmy nr telefonu kolegi i nijak nie mogliśmy go poinformować o tym że rezygnujemy z wycieczki. No właśnie byłem ciekaw, czy pojedziecie, czy nie. No, ale widzę, że w końcu Matka Natura się uparła i jasno dała do zrozumienia, że macie jednak nie jechać! Ja może w zamian po obiedzie wyskoczę do Poręby, bo podobno tam dzisiaj jakaś impreza żeglarska, chociaż szczegółów nie znam Pozdro, M.
MlodyBarney Napisano 28 Maja 2011 Napisano 28 Maja 2011 Przynajmniej wszyscy mogą obejrzeć teraz mecz:D
bajtourka Napisano 28 Maja 2011 Autor Napisano 28 Maja 2011 jedno mogę śmiało napisać wszystko racja racja, matka pogoda pokrzyżowała plany itd, i faktycznie nie raz jest tak, że jak jest spontan wszystko piknie się udaje:) ale wiem, że jak dojdzie do skutku ta wycieczka i będzie słonko to wtedy tysiąc razy bardziej się ją doceni a teraz dwa wnioski, albo i trzy hehe. Jeden to taki, że coś chyba jest w tej kobiecej intuicji;) ja już nawet miałam kanapki spakowane, no ale się jej posłuchałam;] drugi, mody już podał swój nr, ale osoby dołączające się poza Gliwicami niech podadzą swój nr wcześniej, czyli np DC;) ostatni, możemy tak strzelać terminami, ale miejmy też na uwadze prognozy proponuję weekend 11 lub 12 czerwic badź weekend 18 lub 19 ... tylko tak z 3 dni przed trzeba zorientować się jak przedstawia się sytuacja na meteo... I tyle terrago a gdzie Twoja żabka ?
sowa23 Napisano 28 Maja 2011 Napisano 28 Maja 2011 ja zawsze mam kilka opcji zapasowych,dlatego nie mam problemu że nie wiem jak dzień spędzić
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.