bajtourka Napisano 27 Maja 2011 Autor Napisano 27 Maja 2011 ooo zaraz musze wyłączyć kompa bo się błyska .... jeśli faktycznie pogoda przeszkodzi nam plany.... to zawsze coś można wymyśleć na jakiś czerwcowy weekend:) ale myśle, że do rana się wypada:) dobrze dobrze moze byc tak jak piszesz MB:) na rynku zadecydujemy:) to nie wyścig na wytyczonym torze, wszystko zależy od warunków i naszej wyobraźni;)
ursusek Napisano 27 Maja 2011 Napisano 27 Maja 2011 Ja się tam nie upieram.....ale.Jakby rzeczywiście miałby nas złapać deszcz czy też burza to trudno,powiedzmy że pal licho z cukru nie jesteśmy .Może się jednak zdarzyć że będzie burza lub gradobicie.W lesie nie ma się gdzie schować,a we wsi zazwyczaj jest jakiś przystanek,jakaś stodoła czy też szopa.Biorę pod uwagę że mogę zmoknąć,ale mając w perspektywie że mogę zmoknać i ubabrać się w błocie to jak dla mnie nie brzmi już optymistycznie .
MlodyBarney Napisano 27 Maja 2011 Napisano 27 Maja 2011 Ursusek, jutro po godzinie 6 możesz spodziewać się telefonu ode mnie. Prosiłbym również w miarę możliwości aby do około 6:30 określić czy jedziemy czy nie ponieważ ja o 7 chciałbym już być w drodze:)
Andrzej67 Napisano 27 Maja 2011 Napisano 27 Maja 2011 Może tak z rana np 6.00 czy 6.30 niech się każdy pokaże na forum i sie określi co i jak czy np w Chorzowie leje, czy Rudzie śl, jak wygląda w Gliwicach bedzie wiadomo czy ruszać czy nie
ursusek Napisano 27 Maja 2011 Napisano 27 Maja 2011 Ja budzik ustawiłem na 5:00.Będę na forum śledził info na temat pogody.
Baggik Napisano 27 Maja 2011 Napisano 27 Maja 2011 Ja tez czekam na informacje o pogodzie rano bo mam zamiar wyruszyc pociagiem o 6;50 Mlodybarney, jak mozesz to podeslij mi Twoj nr telefonu
DC Napisano 27 Maja 2011 Napisano 27 Maja 2011 dobra to rano jeszcze każdy daje znać czy jedzie , a ja z Pyskowic sobie spokojnie do Toszka na 11 dojadę bo mam w sumie najbliżej...
bajtourka Napisano 27 Maja 2011 Autor Napisano 27 Maja 2011 Ok, ja też o 6 tu będę i napiszę jaka sytuacja meteorologiczna jest w Gliwicach ;] byle nie było przeciążenia jak na stronce z euro 2012;P
sssbus Napisano 27 Maja 2011 Napisano 27 Maja 2011 Kurde jeżeli nie dotarłbym jutro to czy ktoś z obecnych pojechałby jeszcze raz tam w innym terminie? Kurde mam jednak pociągiem do Gliwic daleko i obawiam się ze pogoda mi popsuje plany i mnie zatrzyma a kurde Ankę chciałem odwiedzić baaaardzo
Skiba_TG Napisano 27 Maja 2011 Napisano 27 Maja 2011 W innym terminie to chetnie i ja pojade, ale tak ta trasa co Mody pisal, jutro niestety nie moge, bo praca...
Mody Napisano 28 Maja 2011 Napisano 28 Maja 2011 Bębenek się po prostu zatarł, a nowy coś nie chce banglać. Jeśli nie wyjdzie, to trudno, a jeśli pojedziecie jeszcze raz, to i ja chętnie się wybiorę
ursusek Napisano 28 Maja 2011 Napisano 28 Maja 2011 Na chwilę obecną nie pada ale zachmurzenie całkowite.
ursusek Napisano 28 Maja 2011 Napisano 28 Maja 2011 niebo zachmurzone ale wygląda to trochę lepiej Podejrzałem kamerkę live na Opolskim rynku,w Opolu nie pada
bajtourka Napisano 28 Maja 2011 Autor Napisano 28 Maja 2011 Dzień doberek u mnie też nie pada, niebo zachmurzone, a co do wybrania się w innym terminie to i ja bardzo chętnie bo jednak zawsze chciałam na tą Anke, ale i marzyłoby mi się posiedzieć tam chwilkę i pogrzać się w słonku:D i w sumie można by wybrać weekend czerwcowy sb bądź niedzielę faktycznie już z uwzględnieniem żeby było w miarę przystępnie jeśli chodzi o pogodę a co do dziś to czytam co tam ustalacie...
ursusek Napisano 28 Maja 2011 Napisano 28 Maja 2011 http://www.traxelektronik.pl/pogoda/kamery/index.php Fajna strona z kamerkami na żywo.Od Śląska na zachód nie ma opadów,myślę że możemy śmiało jechać.Trudno powiedzieć co będzie popołudniu,ale co tam warto zaryzykować.
ursusek Napisano 28 Maja 2011 Napisano 28 Maja 2011 Moja rada jest taka - Jedziemy .Właśnie dzwonił do mnie kolega,my jesteśmy za tym aby jechać.Jak Wy to widzicie ?.Ale szybko bo trzeba się pomału szykować
MlodyBarney Napisano 28 Maja 2011 Napisano 28 Maja 2011 No to chyba nie ma wyjścia bo ja też jestem za tym, żeby jechać Ursusek mogę się zbierać i być świadom tego, że jedziemy?
ursusek Napisano 28 Maja 2011 Napisano 28 Maja 2011 TAK .Ja z kumplem jedziemy na 100% A co na to nasza kierowniczka wycieczki i inni ?
bajtourka Napisano 28 Maja 2011 Autor Napisano 28 Maja 2011 Ursusek fajna ta stronka:) ja jednak jesetm za tym, żeby jechać w jakiś weekend czerwcowy bo patrzę na mapki i ciekawsze warianty trasy idą przez lasy już począwszy od Gl przez Las Dąbrówka itd i przez pola pod Olszową, a w nocy jednak tyle nalało, że właśnie trzebaby jechać drogami i szkoda mi by było tego Chyba, ze Wy chłopaki pojedziecie w trójkę bo jakoś reszta się na razie nie udziela, zapoznacie się z traską a następnym razem zabierzecie się z nami też
ursusek Napisano 28 Maja 2011 Napisano 28 Maja 2011 Jazda wiejskimi drogami też ma swoje uroki.Tyle planów i wszystko psu na budę ?.Ja w czerwcu pracuję we wszystkie soboty i raczej nigdzie nie pojadę.Jaka jest ostateczna decyzja ?.Kto jedzie a kto nie ?.
MlodyBarney Napisano 28 Maja 2011 Napisano 28 Maja 2011 Bajtourka, lekko mnie załamałaś. Andrzej67 będzie jechał i czekał na mnie, Cymmes chyba to samo, Baggik już jest w pociągu chyba albo zaraz będzie bo do mnie dzwonił. Ciebie raczej nie może zabraknąć!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.