Skocz do zawartości

[Góra Św Anny] - jednodniowa wycieczka 29 maj

bajtourka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mordiz jak coś to spoko możemy jechać razem:) Jak start z Gliwickiego rynku jest o 9 to myśle co by wystartować o 7 z domu. Wiem, że to o dużo za wcześnie ale nie jestem pewien czy znam drogę:P jechałem tamtędy w zeszłym roku parę razy ale pamięć mi chyba strzeliła. No chyba, że Ty znasz tą drogę na Rynek do Gliwic to możesz zdecydować o której wyjazd.:)

Napisano

Wolę polegać na kimś bo w Gliwicach byłem chyba z 3 lata temu na rowerze :)) Czyli co o 7 wstawić się na Chorzowie gdzieś ?

Tak przy okazji to teraz w piątek jest masa krytyczna w Bytomiu :) ostatnio było 310 rowerzystów ... tak więc :)

Napisano

Na razie czekam jeszcze na odzew kolegi Andrzeja67 bo jakoś umilkł. Ale jak coś to możemy się spotkać przykładowo na Shellu w Świętochłowicach (róg 3moaja z Bytomską) koło godziny 7. W miarę wiem jak tam dojechać później w Gliwicach będzie trzeba się kogoś zapytać ale 2 godziny i 25km ode mnie to nie problem mi się wydaje;)

Napisano

2 godzinki to spoko ;) rozgrzać się można itd. Lepiej mieć zapas czasu. Później ci podeśle nr tel jak by coś :) Bo jeszcze nie wiem czy mi jakiegoś wyjazdu szefostwo nie zafunduje :)

Napisano

Też tak myślę, że lepiej już nie mieszać ;) Rynek 9ta 9ta 9ta hihhi

o to lista osób z tego forum:

Andrzej67

Sowa23

Sssbus

Ursusek

Mody

MlodyBarney

Detonator?

Krzychu 1993

Baggik

megan23?

mordiz?

MatteoGl?

Napisano

Znowu kurcze sami "pomykacze" :),ale dobrze że pojedzie z nami kolega który jest jeszcze słabszy ode mnie :),chociaż cholera go wie bo ostatnio jeżdził na rowerze.Ten maraton to fajna sprawa ale nie dla mnie ;).Coś mi się wydaje że peletonik będzie nie mniejszy niż ten do Pszczyny,oby tylko pogoda dopisała,a wszystko na to wskazuje że dopisze :)

Napisano

Czyli jedziecie 29 maja? Jeśli tak to mnie skreślcie- podium w Chorzowie czeka :icon_mrgreen:

28 z tego co ja wiem , no ja na 75% bede , zastanawiam sie co by w gory nie jechac :teehee:

Napisano

Ja prawdopodobnie w piątek pojadę w góry, więc zobaczymy jak będą siły wyglądały na sobotę ;)

Napisano

Ja prawdopodobnie w piątek pojadę w góry, więc zobaczymy jak będą siły wyglądały na sobotę ;)

a gdzie jedziesz ? jakis zorganizowany wyjazd?

Napisano

Prawdopodobnie Wisła, jedziemy w trójkę samochodem na miejsce i tam śmigamy ;) Ale to jeszcze nic pewnego

Napisano

Prawdopodobnie Wisła, jedziemy w trójkę samochodem na miejsce i tam śmigamy ;) Ale to jeszcze nic pewnego

no ja na sw. anne nie moge jechac wiec wybieram sie do ustronia , prawdopodobnie trasa czantoria - stozek

Napisano

Ja nadal potwierdzam obecność :P Takie pogłoski słyszałem ze w piątek ma być biedna pogoda, ale to nic pewnego obyśmy mieli lajtówke a nie deszczówkę :)

Napisano

MB , niestety siły wyższe. A kiedyś marudziłem, że szkoła jest do bani i chciałbym być już samodzielny...

Praca to przekleństwo. Ślęczysz 8h w pracy nad projektami, a tu ci jeszcze dorzucą w gratisie na weekend.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...