Mody Napisano 21 Maja 2011 Napisano 21 Maja 2011 Byliśmy.. Twój telefon nie odpowiadał.. próbowałem zadzwonić, to abonent niedostępny.. Jak tak ma wyglądać organizacja na za tydzień, to jadę w góry i tyle. Czekaliśmy pół godziny na rynku i nic. Do tego ostatnie 20km wracaliśmy w ulewie i gradzie ze średnią ok. 37km/h
detonator Napisano 21 Maja 2011 Napisano 21 Maja 2011 29 maja planujemy jechać w Gorce, więc wypad w sobotę dzień prędzej, stoi pod znakiem zapytania. Nie dam rady kondycyjnie w dwa dni objechać tyle, nie te czasy Nie mniej jednak, jeśli pojadę to się odezwę. Na chwilę obecną- nie... Udanego wypadu i zdajcie relacje po
ursusek Napisano 21 Maja 2011 Napisano 21 Maja 2011 Ja dzisiaj nie zmokłem ,chociaż burza cały czas była gdzieś w pobliżu.Oto dzisiejsza moja trasa - http://www.navime.pl/trasa/2548 Był może ktoś z kolegów w miejscowości Kamesznica ?,polecam bo jest tam prawdziwa ściana płaczu.Nie wiem ile procent nachylenia ma ta góra ale kubalonka czy też Salmopol to pryszcz .Miejmy nadzieje że za tydzień pogoda dopisze bo bardzo chciałbym zaliczyć Św Annę.Pozdrowerki. Doczytałem na temat Kamesznicy,miejscami nachylenie wynosi 23-24% - masakra
MlodyBarney Napisano 22 Maja 2011 Napisano 22 Maja 2011 A ja mogę się pochwalić, że wczoraj z rodziną która nie jeździ udało mi się pojeździć trochę po Jurze z Pieskowej skały pojechaliśmy do Jaskini Wierzchowskiej:) w sumie nakręciłem 25km co dla rodziców i ciągłych podjazdów to naprawdę dużo:) Piękne widoki i naprawdę polecam! Przed chwilą wróciłem z Pławek do domu na rowerze 42km ogólnie to mogę Wam zagwarantować, że jak reszta ekipy Katowickiej jedzie to mnie zabraknąć nie może:)
sssbus Napisano 22 Maja 2011 Napisano 22 Maja 2011 Ja za tydzień jadę na Ankę Mój tel w razie czego 788-797-191
bajtourka Napisano 22 Maja 2011 Autor Napisano 22 Maja 2011 no ja mogę tylko przeprosić za opóźnienie, byliśmy koło 12:10 a ponieważ nie mieliśmy numeru nie było jak dać znać. Jeśli chodzi o zasięg mojej sieci i gradobicie no to na to już nie mam wpływu...
Mody Napisano 22 Maja 2011 Napisano 22 Maja 2011 Za pogodę nikogo nie obwiniam przecież Trudno, no nie trafiliśmy się i tyle, w sumie minęliśmy się tylko o 15min
sssbus Napisano 22 Maja 2011 Napisano 22 Maja 2011 Ja mam nadzieję że w sobotę nie będzie problemu ze znalezieniem się hehe podajcie numery w razie czego albo dzwońcie na mój jak coś
terrago Napisano 22 Maja 2011 Napisano 22 Maja 2011 Ja bym się przejechał, ale raczej tak gdzieś na południe. W tamte strony trochę mi nie po drodze! Greetz, M.
ursusek Napisano 23 Maja 2011 Napisano 23 Maja 2011 Prognozy się zmieniły na bardziej optymistyczne .Wszystko wskazuje na to że uda się nam zdobyć Annę
sssbus Napisano 23 Maja 2011 Napisano 23 Maja 2011 No o to mi się podoba Mam przeczucie ze pogoda będzie ładna, a musi być żeby fajne zdjęcia porobić nie mocząc aparatów
Mordiz Napisano 23 Maja 2011 Napisano 23 Maja 2011 Nie było mnie tu dość spory kawałek czasu a tu takie plany Mam nadzieję, że czas mi pozwoli na jakiś wypad. Ostatnio trenowałem i zaliczałem wycieczki samotnie. Wczoraj byłem w Ogrodzieńcu w celu zaliczenia jednego ze szlaków. Miało być ok 40km trasy ... przez źle oznaczoną trasę zrobiłem o 30 km więcej. Tereny bardzo fajne podjazdy, super leśne zjazdy. Zaliczyłem kąpiel w pokrzywach, przeleciałem przez rower po tym jak podczas zjazdu rower zakopał się w piasku a ciało poleciało dalej Jest też dość niebezpieczny fragment gdy podczas zjazdu mając na liczniku ponad 50 km/h z za zakrętu wyłania się szlaban. Pozostaje ostre hamowanie i ucieczka w las.
bajtourka Napisano 23 Maja 2011 Autor Napisano 23 Maja 2011 Niech jeszcze ktoś z dołączających się w Toszku poda numer, albo w sb dzwoni na te numery co juz sa podane baggika, ssbusa itd bo wyruszamy z gliwickiego rynku o 9 rano, ale wiadomo, że nie ma co się umawiać ze w Toszku bedziemy o tej i o tej bo przy takiej grupce różne rzeczy mogą się przytrafić jedynie orientacyjnie,że koło 11stej:)
krzypchu1993 Napisano 23 Maja 2011 Napisano 23 Maja 2011 Podawałem już numer komy ale mogę go podać jeszcze raz: 504-674-358 A kto jeszcze będzie jechał z Gliwic??
Mody Napisano 23 Maja 2011 Napisano 23 Maja 2011 Z Gliwic do Toszka jest ok. 22km, ja z Tworoga mam minimalnie więcej. To 2 godziny, to spory zapas jak na taki dystans, więc chyba na 11 każdy zdąży My z Tworoga wyjedziemy gdzieś o 10:15, więc spokojnie na 11 w Toszku będziemy. Dobrze by było jakby to się zrobiła pewna godzina, chyba, że komuś wypadnie coś po drodze, to zadzwoni. Mój nr. 506 800 408
MlodyBarney Napisano 23 Maja 2011 Napisano 23 Maja 2011 Siema, pytanie mam o której jest zbiórka w Gliwicach na rynku? Do Gliwic chyba jadę Rowerem zbierając kolegę Andrzej67 po drodze. Kto z wyprawy do Wisły miał Krossa kolega którego odprowadzałem troszeczkę? Niech się ujawni bo straciłem rozeznanie:P Ursusek Wielkie! Wielkie! Dzięki Tobie i Twojemu koledze za doradzenie sklepu w Katowicach BikeAtelier dzisiaj tam rower zaniosłem w czwartek odbiór a ceny nieporównywanie niższe niż w innych sklepach.
ursusek Napisano 23 Maja 2011 Napisano 23 Maja 2011 Siema, pytanie mam o której jest zbiórka w Gliwicach na rynku? Do Gliwic chyba jadę Rowerem zbierając kolegę Andrzej67 po drodze. Kto z wyprawy do Wisły miał Krossa kolega którego odprowadzałem troszeczkę? Niech się ujawni bo straciłem rozeznanie:P Ursusek Wielkie! Wielkie! Dzięki Tobie i Twojemu koledze za doradzenie sklepu w Katowicach BikeAtelier dzisiaj tam rower zaniosłem w czwartek odbiór a ceny nieporównywanie niższe niż w innych sklepach. Ten kolega to Baggik .Nie ma sprawy Młody,trzeba sobie pomagać .Czyżby jakas modernizacja roweru ?.
MlodyBarney Napisano 23 Maja 2011 Napisano 23 Maja 2011 troszeczkę Zmiany o których mówiłem na wyjeździe wchodzą w życie;) W sobote zobaczysz nowe "zabawki" w moim bike.
Baggik Napisano 23 Maja 2011 Napisano 23 Maja 2011 MlodyBarney, od krossa to ja tez startuje z gliwic, tyle ze dojade tam pocigiem z bytomia
Mordiz Napisano 24 Maja 2011 Napisano 24 Maja 2011 MłodyBarney o której wyjeżdżacie ? Jak pogoda i czas dopisze to zabrał bym się z wami do Gliwic. No i potem na Górkę )
bajtourka Napisano 24 Maja 2011 Autor Napisano 24 Maja 2011 MB godzina to 9ta start z gliwickiego rynku:) ale jeszcze mam propozycje: "a ja bym się upierał przy czym innym. Tego samego dnia z Kraka startuje supermaraton o 10.00. Przełóżcie start na tą sama godzinę, wystartujecie razem. Na 11.00 jak podeptacie mocniej to będziecie w Toszku Myślę, że naszym supermaratończykom bedzie bardzo miło z tego tytułu." Myślę, że na 11 na pewno nie bylibyśmy wtedy w Toszku tylko tak około 11:30 to już na pewno. Co o tym sądzicie? to tylko taka propozycja a tu link żeby było wiadomo o co chodzi: http://www.gmk.slask.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=530
Mordiz Napisano 24 Maja 2011 Napisano 24 Maja 2011 MB godzina to 9ta start z gliwickiego rynku:) ale jeszcze mam propozycje: "a ja bym się upierał przy czym innym. Tego samego dnia z Kraka startuje supermaraton o 10.00. Przełóżcie start na tą sama godzinę, wystartujecie razem. Na 11.00 jak podeptacie mocniej to będziecie w Toszku Myślę, że naszym supermaratończykom bedzie bardzo miło z tego tytułu." Myślę, że na 11 na pewno nie bylibyśmy wtedy w Toszku tylko tak około 11:30 to już na pewno. Co o tym sądzicie? to tylko taka propozycja a tu link żeby było wiadomo o co chodzi: http://www.gmk.slask.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=530 Fajny pomysł, ale nie wiem czy to nie zdezorientuje całej grupy teraz Sama widzisz jak długo zajmuje zebranie wszystkich do kupy. Jak nagle zaczniemy coś zmieniać i kombinować to możliwe, że część osób zrezygnuje. Zresztą ilu nas wyrusza ? bo już sam nie wiem
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.