ursusek Napisano 13 Czerwca 2011 Napisano 13 Czerwca 2011 Trasa jest głównie asfaltem ? Trasa którą zaproponowałem wiedzie z Łodygowic do Szczyrku asfaltem (około 10 km).Można to uznać jako rozgrzewkę przed wjazdem na Salmopol .Z Salmopolu do Wisły trasa wiedzie szlakiem,z tego co pamiętam nie ma tam asfaltu i szlak jest w miarę łatwy. Ja byłbym chętny lecz jednak tak jak kiedyś rozmawialiśmy z Grzegorzkm fajnie byłoby dojechać pociągiem do Szczyrku później kolejką na Skrzyczne i pojeździć po szczytach:) Trzeba się umówić i tak zrobić W Szczyrku nie ma stacji PKP .Najbliżej jest z miejscowości Łodygowice w której zatrzymuje się pociąg.Skrzyczne proponuję zaliczyć nastepnym razem,na początek proponuję coś lżejszego (czyt wyżej).Trzeba wziązć pod uwagę zdobycie Salmopolu co też jest jakimś tam wyzwaniem .
MlodyBarney Napisano 13 Czerwca 2011 Napisano 13 Czerwca 2011 https://picasaweb.google.com/111461239974728492967/GoraSwAnny?authkey=Gv1sRgCPWktMGDx4CoiAE Macie zdjęcia od Andrzeja;)
grzegorzkm Napisano 13 Czerwca 2011 Napisano 13 Czerwca 2011 MlodyBarney , pociagiem nie dojedziesz do Szczyrku tylko tak jak pisal Ursusek trzeba jechac do Lodygowic pozniej asfaltem az do szczyrku a nawet mozna z buczkowic czerwonym szlakiem wjechac na skrzyczne a tak na powaznie to jesli ma to byc lajt to proponuje tak : wjazd krzeselkiem na skrzyczne a pozniej , male skrzyczne , malinowska skala ,zielony kopiec , gawlasi i zjazd do wisly zoltym szlakiem po przez cienkow wyzni , posredni i nizni , trasa latwa i przyjemna , mona by na hulajnodze jechac
Mody Napisano 13 Czerwca 2011 Napisano 13 Czerwca 2011 Jestem jak najbardziej za, od jutra mam urlop do końca czerwca, to da się coś poskładać myślę. Na tych szlakach się nie znam, więc polegam na Was
aegis Napisano 13 Czerwca 2011 Napisano 13 Czerwca 2011 Jestem jak najbardziej za, od jutra mam urlop do końca czerwca, to da się coś poskładać myślę. Na tych szlakach się nie znam, więc polegam na Was ja jade w piatek,a mrkura w niedziele sa wolne miejsca -szczegóły w temacie [Katowice] i [Tychy] Zapraszamy
Mody Napisano 13 Czerwca 2011 Napisano 13 Czerwca 2011 ja jade w piatek,a mrkura w niedziele sa wolne miejsca -szczegóły w temacie [Katowice] i [Tychy] Zapraszamy Właściwie zapomniałem dodać, że w ten weekend, czy też wcześniej nie dam rady, ale od następnego tygodnia, jak najbardziej
sssbus Napisano 5 Sierpnia 2011 Napisano 5 Sierpnia 2011 Hej, nie było mnie tu dość dawno. Mam pytanko czy jeszcze ktoś będzie chętny na Górę św. Anny się wybrać?? Teraz pogoda się rozkręca a i ja mam też czas (głównie soboty). Więc jak coś to dajcie znać Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.