Skocz do zawartości

[Góra Św Anny] - jednodniowa wycieczka 29 maj

bajtourka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja z kumlem przyjedziemy do Gliwic pociągiem o 8:10,na rynku będziemy około 8:20.Myślę że ognisko do dobry pomysł,drewno gdzieś się nazbiera,nie powinno być z tym problemów.Co do tempa to nie mam zamiaru być tam jak najwcześniej,mam na to cały dzień i chciałbym po drodze zrobić jakieś fotki,zwiedzić w miarę możliwości Annaberg.Miałbym jedynie prośbę i podanie trasy którą pojedziemy,czy będzie to asfalt ?,czy też macie zamiar wjeżdzać gdzieś do lasu i na jakieś polne drogi ?.Pytam bo nie wiem jakim rowerem mam się wybrać.Pozdrowerki.

P.S.Osobiście wolałbym pojechać asfaltem jakimiś wiejskimi drogami,ale jak macie inne plany to nie ma problemu - dopasuje się ;)

Napisano

MłodyB, też będę jechał , jak jedziesz to może razem podjedziemy do Gliwic ? Może tak jak ostatnio się umawialiśmy, czyli tak o 7 przy Lotosie w świętochlowicach ??

Napisano

grzegorz, tak mi się wydaje ze to Lotos :) to jest skrzyżowanie gdzie jak się patrzy od strony Bytomia to po prawej jest to mini centrum handlowe (carrefour , uro rtv itd) a po lewej stacja benzynowa. Skrzyżowanie Bytomskiej z 3Maja, a dokładnie tam się kończy 3 maja i zaczyna Chorzowska. Do Gliwic jest 20 km, o ile zna się drogę :)

Napisano

Mordiz tam jest chyba Shell??:P Jak na Shellu to możemy się spotkać:D później na Rudzie na Mc donaldzie dołącza jedna albo dwie osoby.

Mordiz to o której jutro się umawiamy tam?

Napisano

Z Gliwic do Toszka jest w sumie kawałek, strzelam, że jakieś 16km? Więc jeśli wszyscy będą w Gliwicach do 8:30, to i do Toszka szybciej się zajedzie. Więc tutaj takie pytanie, czy o 10:00 z Toszka by Wam pasował wyjazd?

Co do trasy, to ja znam tylko asfalt,ale bajtourka mówiła, że zna inną :)

Napisano

Ja pasuje nie dam rady jutro jechać, powód; praca. Wcześniej nie pisałem bo remontuję czołg i mam mało czasu :( kurde a chciałem pojechać z Wami

Napisano

Więc ostatecznie o której zbiórka w Toszku? Chodzi o to, żeby nie było zbyt dużego poślizgu. Więc 10:00 w Toszku na rynku?

Napisano

Bajtourka coś cicho siedzi... :P mam nadzieje, że nas nie wykoleguje:) Mody, ja Ci na to nie odpowiem bo to wszystko zależy od tego jak będziemy jechać o której wystartujemy itp itd

Napisano

Ja też sie zjawie z Madeckim.

Tylko,żeby z Wami leszczami nie było tak jak ostatnio, kiedy mieliście jechać do Pławniowic!

Napisano

Dobra koledzy i koleżanki ja odpadam. Miałem dzisiaj zaliczyć relaksacyjny wypad, a ostatecznie przetrwałem trening z zawodowcem ... ledwo żyję, a do tego kolana mnie bolą bo miałem 'mały' upadek.

Tak więc miłego i do następnego !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.