MlodyBarney Napisano 28 Maja 2011 Napisano 28 Maja 2011 Mi i tak dzisiaj licznik wybił 65km:P i to ponad połowa w deszczu ale przyjemnie:) Jutro chciałbym odwiedzić WPKiW i zobaczyć zawody ale nie wiem czy wstanę;P
Mody Napisano 28 Maja 2011 Napisano 28 Maja 2011 11 i 12 czerwca mam wolne Więc jak najbardziej ok, jedynie druga opcja odpada, bo idę na wesele
DC Napisano 29 Maja 2011 Napisano 29 Maja 2011 Mi i tak dzisiaj licznik wybił 65km:P i to ponad połowa w deszczu ale przyjemnie:) Jutro chciałbym odwiedzić WPKiW i zobaczyć zawody ale nie wiem czy wstanę;P tez mam zamiar tam pojechać ale raczej po zawodach aby objechać trasę sorry za OT
sssbus Napisano 29 Maja 2011 Napisano 29 Maja 2011 18-19-20 weekend w Czerwcu mi odpada ale ten 10-11 pasuje jak na razie i wcześniejsze i późniejsze też ale myślę ze na początku czerwca warto skoczyć tam jak pogoda dopisze? Ja mogę za tydzień nawet
terrago Napisano 30 Maja 2011 Napisano 30 Maja 2011 terrago a gdzie Twoja żabka ? No właśnie! Jak jedziesz gdzieś na rowerze i wracasz tym samym środkiem lokomocji, to niestety "żabka" raczej odpada, chociaż z drugiej strony czasem, jak człowiek już gdzieś dojedzie to ma taką ochotę, żeby ją odwiedzić, że aż dosłownie człowiekowi stery skręca... No, ale po alkoholu raczej trochę ryzykowne do domu na rowerku wracać ;/ -- Pozdro, M.
sssbus Napisano 30 Maja 2011 Napisano 30 Maja 2011 Pytanie mam; czy ktoś chce jeszcze jechać na tą Annę? Bo coś suszą tu zalatuję co do tematu
MlodyBarney Napisano 30 Maja 2011 Napisano 30 Maja 2011 Moim, zdaniem tak ale trzeba poczekać u umawiać się 3-4 dni wcześniej bo zauważ, że ostatnie 12 stron tego tematu w końcu doprowadziło nas do punktu wyjścia...
Cymmes Napisano 31 Maja 2011 Napisano 31 Maja 2011 Mlody wg mnie masz 100% racji. Można zawsze podać cel i wstępnie się umówić, a konkrety na 2 dni przed. Pozdrawiam i mam nadzieję, że uda się wreszcie wybrać :-)
Mody Napisano 31 Maja 2011 Napisano 31 Maja 2011 Jak na złość pogoda tylko w sobotę była do bani. W każdy inny dzień po dałoby się jechać, przed też było ok, miejmy nadzieję, że następnym razem będzie ok. Jeśli o mnie chodzi, to tak, jak napisałem już wcześniej, pasuje mi jechać tego 11 lub 12 czerwca. Ale to już zależy od większości
terrago Napisano 31 Maja 2011 Napisano 31 Maja 2011 Trochę jestem zaskoczony, że nie pojechaliście w niedzielę. Trza się było rano skrzyknąć i jechać. pogoda była naprawdę ładna, a po sobotnich deszczach powinno być już ładnie obeschnięte. Bajtourka, czemu pytasz o moją żabkę -- Pozdrawiam, M.
sssbus Napisano 31 Maja 2011 Napisano 31 Maja 2011 No tylko nie każdy siedzi w chacie i nic nie robi jak macie czas z dnia na dzień się umawiać na takie trasy to spoko ja nie mam a pracuje codziennie nawet w weekendy i chciałbym wiedzieć kiedy wziąć sobie 1 dzień wolnego, chyba rozumiecie?
ursusek Napisano 31 Maja 2011 Napisano 31 Maja 2011 No tylko nie każdy siedzi w chacie i nic nie robi jak macie czas z dnia na dzień się umawiać na takie trasy to spoko ja nie mam a pracuje codziennie nawet w weekendy i chciałbym wiedzieć kiedy wziąć sobie 1 dzień wolnego, chyba rozumiecie? Ja doskonale Cię rozumiem,ja również codziennie pracuję i nie mam wolnych weekendów,jeśli mam to bardzo rzadko.Po prostu trzeba się umówić kilka dni wcześniej na wspólny wypad,jeśli ktoś nie będzie mógł to trudno.Zawsze można pojechać w innym terminie z kimś kto w umówiony dzień nie mógł .Może się zdarzyć że ja również nie będę mógł .Mnie akurat pasuje w najbliższy piątek ale nie proponuję nawet wycieczki bo wiem że nikt chętny by się nie zgłosił.Poczekam na jakiąś konkretną propozycję,jeśli będę mógł to pojadę,jeśli nie to pojadę w innym terminie.Pozdrowerki.
Mody Napisano 31 Maja 2011 Napisano 31 Maja 2011 Właśnie o to chodzi, bo chyba większość z nas pracuje. Tak wstępnie to kto jest za 11 lub 12 czerwca ?
MlodyBarney Napisano 31 Maja 2011 Napisano 31 Maja 2011 12 w niedziele wszystkim powinno przypasować jak coś to się wstępnie pisze.
bajtourka Napisano 1 Czerwca 2011 Autor Napisano 1 Czerwca 2011 haha musicie to zobaczyć , po prostu musicie: http://www.gmk.slask.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=509&start=50 i zobaczcie sobie jakie zdjecia wrzucili, w niedziele na Górę Św Anny wybrało się chyba z 14 osób! Poza tym zrobili ognisko co i nam proponuje i wycieczka jak widać po zdjęciach była idealna:) Ja teraz już w weekendy nie pracuję, dlatego u mnie może być zarówno 11 jak i 12sty, jak widać po fotkach nie ma co odpuszczać bo warto;] A co do żabki hehe to tak tylko, bo jestem wzrokowcem i rzuciło mi się w oczy, że zamiast żabki jest lokomotywa;) pozdrOOwerki:)
ursusek Napisano 1 Czerwca 2011 Napisano 1 Czerwca 2011 Annaberg mus zdobyć,widać że to bardzo urokliwe miejsce .Proponuję ustalić konkretny termin bo ja akurat 11-go i 12-go pracuję.Ale myślę że dam radę załatwić jakąś zamianę.Proponuję pojechać 11-go,w niedzielę to różnie bywa,jedni muszą iść do Babci na obiadek,inni do Kościoła ;)itp itp.W każdym razie ja się szykuje na sobotę,mam nadzieję że nie bedę musiał pedałować sam,pogodę już zamówiłem tam na górze .Pozdrowerki.
grzegorzkm Napisano 1 Czerwca 2011 Napisano 1 Czerwca 2011 a ja bym proponowal 12 bo 11 pracuje a 12 nie
sssbus Napisano 1 Czerwca 2011 Napisano 1 Czerwca 2011 Mi odpowiada bardziej 11 ale jakbyście jechali 12 to może się uda to dopasować jakoś
bajtourka Napisano 2 Czerwca 2011 Autor Napisano 2 Czerwca 2011 Ja się piszę na 12sty póki co, chyba, że na niedzielę będą zapowiadali tornada a w sobotę będzie Bahama to wtedy przenoszę się na sobotę
krzypchu1993 Napisano 2 Czerwca 2011 Napisano 2 Czerwca 2011 No mi pasują obydwa terminy byle by nie było tak jak ostatnio:P:)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.