Gość Hatim Napisano 4 Maja 2011 Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Witam, czy ktoś z was używa produktów firmy CarboBike (http://allegro.pl/my_page.php?uid=5849850) lub coś słyszał o produkatach tej firmy lub o samej firmie? Czy to jest jakaś CHINA ten carbon czy warto kupić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baros94 Napisano 5 Maja 2011 Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Nie dawno kupowałem w ich sklepie widelec do szosy i owijkę. Na temat samego produktu się nie wypowiem, ponieważ znawcą nie jestem. Powiem tylko że przesyłka była bardzo szybka, wszystko dokładnie zapakowane i zabezpieczone. Pisałem do Nich maila żeby dali mi znać kiedy wyślą części, ponieważ chciałem wiedzieć mniej więcej kiedy dojdzie paczka nie dostałem żadnej odpowiedzi. Tak samo jak pisałem o informacje na temat korku do sterów, też nie dostałem żadnej odpowiedzi. Nie wiem czy wina leży po ich stronie czy mojej, ale jestem ogólnie zadowolony z zakupów. Pozdrawiam Baros Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Hatim Napisano 5 Maja 2011 Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 A tak na oko to według Ciebie jak ten widelec? Może być czy jakaś lipa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baros94 Napisano 7 Maja 2011 Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 Jak dla mnie dobry. Leciutki ładny, logo to nie naklejka chyba tylko lakier ogólnie jestem zadowolony. Sory za późne odpisanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.